میتونی یه خط نو هم بگیری.50 تمن هست.فکر کنم کامل مشکلتو حل کنه
میتونی یه خط نو هم بگیری.50 تمن هست.فکر کنم کامل مشکلتو حل کنه
البته باید بگه برای adsl میخواد که pcm و... نباشه
خط مشکلی نداره!! باید بگه از کجا سرویس میگیره که بنونیم بیشتر کمکش کنیم
زنگ زدمباید یقیه برادارن مخابرات را بگیری زنگ بزن خرابی تلفن اعلام خرابی کن خودشون فردا صبح باهات تماس میگیرن میگن مشکلت چیه بگو نویز خطم زیاد سر خط هم چک کردم
گفت تلفن رو ببر سر خط وصل کن تا چکش کنم
بعد زنگ زد گفت هیچ نویزی نداری
اما کامپیوتر رو که بردم سر خط بازم 5.6 بود.
نه کازرونشیراز هستی؟! ماتریکس؟!
همین خط رو مگه نمیشه درست کرد؟میتونی یه خط نو هم بگیری.50 تمن هست.فکر کنم کامل مشکلتو حل کنه
pcm بودم اولش اومدن برش داشتنالبته باید بگه برای adsl میخواد که pcm و... نباشه
فراهوش دناخط مشکلی نداره!! باید بگه از کجا سرویس میگیره که بنونیم بیشتر کمکش کنیم
عزیز اون 5.6 به خاطر اینه downstreamet روی 6700 گذاشتن!! ربطیم به سرعت دانلود نداره! برو سراغ isp ایراد از اوناسزنگ زدم
گفت تلفن رو ببر سر خط وصل کن تا چکش کنم
بعد زنگ زد گفت هیچ نویزی نداری
اما کامپیوتر رو که بردم سر خط بازم 5.6 بود.
فکر نمیکنم چون خطش تا 7 مگ را ساپورت میکنه
حالا ضرر نداره بگو کمش کنن ولی بعید میدونم بخاطر اون باشه!
عزیز اون 5.6 به خاطر اینه downstreamet روی 6700 گذاشتن!! ربطیم به سرعت دانلود نداره! برو سراغ isp ایراد از اوناساصلا نمیدونن دان استریم و اس ان آر چی هستفکر نمیکنم چون خطش تا 7 مگ را ساپورت میکنه
حالا ضرر نداره بگو کمش کنن ولی بعید میدونم بخاطر اون باشه!
زنگ بزن با شیراز صحبت کن
اگه با شیراز هم صحبت کردی کارت درست نشد خواستی شکایت کنی ازشون زنگ بزن تنظیم مقررات 6463007 6463008 اقای ساریخانی یا خانم رحیمی
من همسایمون تقریبا این مشکلو داشت.اون سرعت دانلودش خوب بود اما هی زرتو زرت لینکش میپرید.میگفتن چون از مرکز مخابراتی یه خورده دوریو اینترنت خیلی با دانلود بالا گرفتی خطتت نمیکشه.گفتن حتما باید مقدار سرعتتو کم کنی.شما دوون استریم خططتو بگو کمش کنن.بیارنش روو زیر 1 مگ.اگه اونا نمیدونن زنگ بزن شیراز.اگه خطت مناسب نباشه هر چی دون استریم و آپ استریم بره بالا اس ان آر خطت بیشتر ناجور میشه.اگه درست نشد من این پیشنهادو میکنم یه خط نو فابریک مخصوص دی اس ال بگیر.توو اون فرم ثبت نام خط یه قسمتش نوشته واسه دی اس ال میخوای.احتمال 95 درصد مشکلت حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)