خودم با c7 و n8 امتحان کردم سرعت انتقال فایل خیلی بیشتر از نسخه 2 هست
0.3 اینچ هست و اتفاقاً تفاوتشم خیلی زیاده
اینو ببین :
تو شب بدون تنظیم هیچ کدوم راضی کننده نیستن و فلش دیزایر هم فوقش 50 سانت جواب میده ولی وقتی اس ال رو بزاری رو نایت دیزایر سوسک میشه ... تو روزم که به خاطر کیفیت لنز اس ال خیلی بهتر عمل میکنه پس اینم از دوربین
شما فرض کن از دوست میخای 1 فایل 1 گیگابایتی بگیری خب با بلوتوث که نمیشه چون خیلی طول میکشه مخصوصاً نسخه 2 ... حالا فرض کن گوشیت 4 گیگ مموری داخلی داره مموری دوستتو میگیری میزاری رو گوشیت و در عرض چند دقیقه فایل رو رو گوشیت کپی میکنی در حالی که با دیزایر همچین چیزی ممکن نیست
بعدشم برای فیلم برداری hd و کلاً سرعت گوشی مموری کلاس 2 اصلاً مناسب نیست در حالی که سرعت مموری داخلی اس ال در حد کلاس 6 ه
2 گیگم رام داره برای نصب نرم افزار
رمش درسته بیشتره ولی به خاطر اینترفیس سنگین سنس رم خالیش از اس ال پایینتره
یه جوری میگی خیلی خیلی پایینتره انگار دیزایر از تیتانیوم ساخته شده
ببین کیفیت ساخت به این نیست که یه تیکش فلز باشه ... اتفاقاً باعث میشه گوشی سنگین تر بشه و با شدت بیشتری بخوره زمین و بیشتر آسیب ببینه ... اگه هر دو گوشی با lcd بخورن زمین اونی که سنگینتره بیشتر آسیب میبینه ... بعدشم بهتره فیلمای گلکسی رو که از ارتفاع های مختلف میندازنش زمینو ببین
همین سنسیشنم که خودتو با کیفیت ساختش کشتی دکمه های ولومش کنده میشن
خب کاستوم رام نصب میکنی
من واسه حرفام مدرک دارم مدارکشم موجوده :
ان900 رو با nexus one مقایسه کن با اینکه ان900 سی پی یوش 600 مگاهرتزه از nexus خیلی قویتره
بعدشم اندروید 2.3 با arm بهینه شده اینو میتونی تو ضعف سنسیشن در برابر بقیه دو هسته ای ها ببینی
بر خلاف 2.2 که با scorpion بهینه شده بود
شما بازی آسفالت 6 رو بریز روش ببین چجوری اجرا میکنه
علاوه بر همه این برتری ها دو تا برتری خیلی مهم رو هم در نظر بگیر : خروجی tv و باتری قویتر
خب شما حرفاتو زدی منم حرفامو زدم بهتره دیگه چیزی نگیم و اونی که میخاد بخره خودش بین اس ال و دیزایر انتخاب کنه