خداییش خوب شد مملکت رو دست شماها ندادن. صد رحمت به همین .... خدا پدرش و بیامرزه هر کی این کلمه جوگیر رو اختراع کرد.
خداییش خوب شد مملکت رو دست شماها ندادن. صد رحمت به همین .... خدا پدرش و بیامرزه هر کی این کلمه جوگیر رو اختراع کرد.
يه واقعيته اين حرفا و شوخيها توي تمام فرهنگها هست و همون كسايي كه اين قيافه ها رو ميگيرن و ميگن كه اي واي خدا مرگم بده چه بي ادب..... خودشونم از اين حرفا استفاده ميكنن
در ضمن اين مطالب جاي مشخصي داشت و هر كي دلش ميخواست ميومد توي اون تاپيك
من با اينكه خودم حتي يه دونه از اين جكها ندادم ولي حذف كردنش به نظر من فقط يه افه مديريتي بود
نگران نباشيد تاپيك جديد اس ام اس خيلي زود مثل اون ميشه !!!
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نا مردا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من از کجا جوک بفرستم دیگه ؟!؟!؟!؟!!
من sms میخوام !!!
ببخشید دوسته عزیز شما این تاپیکه ماله صد سال پیشو از کجا پیدا کردید؟؟؟![]()
الان دوستان یه تاپیکه دیگه با نامه جوکهای اس ام اسی زدند می تونید اونجا قرار بدید sms ها رو![]()
![]()
سلام
عزیز جون منظور ایشون هم همون جوك هاى اس ام اسي بوده
آخه اون تاپیک هم پاک شده.![]()
ا پس معذرت چون من اطلاعی از پاک شدنش نداشتم![]()
هر چند از اول هم پیش بینی می شد که اون تاپیک هم دوام نیاره. دلیلش هم که واضحه بازم بعضی از دوستان رعایت نکردن و ...![]()
واقعا نمی دونم چرا دوستان آدابو رعایت نکردن درحالیکه می دونستن کوچکترین اشتباه منجر به بسته شدن دوباره ی تایپیک خواهد شد
اما یه گله از مدیرها دارم اینکه تایپیک به این خوبی که طرفدار زیادی داره و خیلی ها رو به این سایت جذب می کرد چرا باید حذف بشه؟ به نظر من بجای حذف تایپیک کاربرانی که قوانین رو رعایت نمی کنن پس از دو سه بار تهدید جدی فقط جهت ممنوع شدن برخی تایپیک ها برای آنها(نه حذف نام کاربری آنها) از طریق e-mail و روش های مختلف باید عمل کرد و در هر مرحله از تهدید برای آنها نوشته ای دیگر و خاص send شود در صورتیکه به کار خود ادامه دادند بدون تعارف اجازه ی ورود و مشاهده ی این تایپیک از این کاربرها گرفته شود به این ترتیب حق بقیه ی دوستداران و طرفداران تایپیک ضایع نشه البته این نظر من بود حتما نظر مدیرهای محترم مقدم است
Last edited by Overseas; 21-07-2006 at 21:51.
يا يه تاپيک درست کنيد يا مجبور مي شيم با بچه ها يه گروهک تروريستي با نام (( گروهک منتظران الاس ام اس )) تشکيل بديم ............ !!!!
اون وقت حملات انتحاري و اينجور چيزا !!!!!!!
Last edited by gigi_afshin; 20-07-2006 at 13:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)