به دوستات بگو گوشیشونو عوض کننچه اصراری داری که سامسونگ دوست نداره بابا بگو اطلاعات نداری خلاص
galaxy GIO در صورت افزایش بوجه htc nexus one اگه تا 360 جور کنی و nexuse one بگیری برد کردی شک نکن
به دوستات بگو گوشیشونو عوض کننچه اصراری داری که سامسونگ دوست نداره بابا بگو اطلاعات نداری خلاص
galaxy GIO در صورت افزایش بوجه htc nexus one اگه تا 360 جور کنی و nexuse one بگیری برد کردی شک نکن
اگه نگاه کنی اولش منم یه گوشی از سامسونگ بهشون پیشنهاد دادم با توجه به بودجه ای که در نظر داشتن ولی گفتن خوششون نمیاد.
ضمنا دوستام چون خوششون میاد عوض نمیکنن
حالا که ایشون نظرش رو ویواز هست،(که البته یکی از معایبش خز بودنشه.دیگه الان دست هرکی رو نگاه کنی ویوازه)
لطفا کسی که در مورد استحکامش اطلاعات داره بیاد و کمک کنه.
سلام
من 1 ماهه ويواز خريدم براي خواهرم به قيمت 230000 از مشهد و در مورد استحكام بگم كه گوشي به نظرم كاملا دخترانست و من دستم
ميگيرم فكر ميكنم بچه دو ماهست و هر لحظه ممكنه بيفته از دستم !!!
ولي يه قاب كه براش بگيري هم سنگين تر ميشه هم خوش دست تر .
مزايا : سرعت بالا . فيلمبرداريه عالي .عكسبرداريه نسبتا خوب-- زيبايي . تاچ خوب --
معايب : -- هك نشدن .-- حساس بودن دكمه پاور (ميخواي بري روي پروفايل حواست
نباشه خاموش ميشه ). --- سوكت شارژ بسيار بسيار مضخرف يعني نيم ساعت بايد تلاش كني تا بزنيش به شارژمخصوصا تو شب
صداي ضعيف در پخش و ضبط------- البته مثل اكثر سوني اريكسون ها صداي هدفون خوبي داره كه بايد براش اكولايزر
نصب كني تا بتركونه.
در كل بهت توصيه ميكنم اگه اهل نرم افزاري برو سراغ اندرويد كه تو اين قيمت فقط سامسونگ اندرويد داره فكر كنم
ولي منم مثل خودت از سامسونگ خوشم نمياد .
ممنونم دوستان عزيز
لطف ميكنيد يك مدل نوكيا بهم پيشنهاد بديد
تو اين رنج قيمت فكر كنم سي 6 خوبه ولي من باهاش كار نكردم فقط مثل يه گزينه تو ذهنت باشه كه بررسي كنيش
ويواز اينقدرام كه گفتم داغون نيستاينارو گفتم كه زمان خريد حواست باشه كه از قبل اطلاع داشته باشي كه بعدا
غافلگير نشي ولي ويواز بازيهايي رو با توجه به پردازنده و گرافيكش اجرا ميكنه كه نوكيا ها مثل 5800 تو اين رنج قيمت تو
خواب هم نميبينن .
در كل مراقب باش من خودم با رم 2 ويوازو خريدم با اينكه شنيده بودم 8 همراهش هست ولي نميدونم سرم كلاه رفته
يا نه ؟
چون رم 2 جوابگو نيست هر عكسي ميگيره حدود 1 مگ و هر ثانيه فيلمبرداري هم حدود 1 مگ فضا ميگيره !!
راستي كسي كه به من ويواز معرفي كرد گلكسي 5 سامسونگ هم پيشنهاد داد كه اندرويده ولي دوربين خوبي نداره
و رزولوشن صفحه نمايششم پايينه ولي خوب ديگه اندرويده
چقدر حرف زدم اميدوارم مفيد بوده باشه.
ممنونم دوست خوبم
لطف ميكنيد بگيد x8 سوني اريكسون چطور گوشي هست؟
گوشه خوبیه نسبت به قیمتش
تو این قیمت گوسی بهتر از SAMSUNG Gio ندیدم.
سیستم عامل آندروید واقعا محشره.
نوکیا دیگه ورشکسته شد. رفت پی کارش.
الآن سامسونگ از همه گوشی ها سرتره
من x8 چشمم رو گرفته لطف كنيد بگيد از لحاظ استحكام و كارايي و ويبره چطوره؟
اس ام اس دادن باهاش سخت نيست؟
باطريش چطوره؟
شما خيلي با سامسونگ كار كردي ؟
من كه ميترسم برم سمتش چون از همون مدلهاي قديميش كه ديدم خاطرات بدي تو ذهنمه . اول كه رفتم گوشي بخرم
فروشنده جيو و فيت رو پيشنهاد داد ولي از اونجا كه هميشه سعي ميكنم فروشنده رو مخم نره براي خريد يه مارك
خاص و حتي از ظاهر گوشي كه مثل اسباب بازي بود خوشم نيومد فكر مي كنم سامسونگ حداقل تو ديزاين خيلي كار
داره تا به جايي برسه
در مورد اندرويد بودنش هم فكر كنم با توجه به پردازنده هاي ضعيفي كه دارن نميتونن از پس برنامه هاي اندرويد بر بيان
نوكيا براي سيمبين اين پردازنده ها رو گذاشته نه اندرويد و فكر كنم بيشتر براي تبليغات و فروشه كه سامسونگ
اندرويد زده و اگه توجه كني موتورولا هم اندرويدي شده شديد اين دو ماركي كه هميشه از نوكيا و سوني اريكسون
حداقل تو ايران عقب بودن .به نظر من اندرويد سامسونگ مثل اينه كه موتور پيكانو بزاري رو بدنه بنز خيلي شيكه
ولي كارايي داره ؟
اينا رو گفتم كه بقيه دوستان هم نظرشون رو بگن تا بحث گرم بشه شايدم جاش اينجا نباشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)