ممنون دوست عزیز ولی این آدرسی که دادین همه اش نقطه افتاده جای خاصی نمیره آدرس رو تصحیح میکنین؟
ممنون دوست عزیز ولی این آدرسی که دادین همه اش نقطه افتاده جای خاصی نمیره آدرس رو تصحیح میکنین؟
فکر کنم جزو قوانین باشه که نقطه میفته آدرس رو پیام خصوصی می کنم
خیلی ممنون میشم!
دوست عزیز اونجا هم نقطه افتاد اگه میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی ام کنید چون پستهای من زیر 10تا هستش نتونستم پیام خصوصی بفرستم
ok
ایمیل شد
به دستتون رسید با همون ایمیل بگید
اگه نه دوباره همین جا بگید تا دوباره بفرستم
سلام به دوستان عزیز
یه سوال داشتم از خدمتتون اونم اینه که آیا این تبلت هارد اکسترنال رو به صورت NTFS هم میشناسه یا باید هارد FAT32 باشه؟
ممنون
یا علی
در حالت معمولی نمی تونه
ولی در صورت که روت کنید و یه برنامه نصب کنید و هارد NTFS رو دکت کنید میشناسه راحت!!!!!!!!!
سلام و تشکر مهدی عزیز
اگه به اندروید 3.2 آپدیت بشه چی؟ در اون صورت میشناسه؟
البته من دارم به 3.2 آپدیت می کنم به محض آپدیت مشخص میشه
ولی گفتم شاید زودتر از شما یاد بگیرم هم باعث بشه این بحث زیاد از تک وتا نیفته
ممنون
یا علی
سلام به دوستان و مهدی عزیز
من دیروز تبلتمو آپدیت کردم بدون روت به 3.2
امروز صبح قبل اینکه برم سرکار همین جوری سرپایی چک کردم دیدم شناخت
یه هارد دارم External آداپتوری 1TB با فرمت NTFS که تبلتم شناخت.![]()
![]()
نه روت کردم نه برنامه خاصی نصب کردم. هاردم تا خرخره پر بود از فیلم و مستند و موسیقی و Ebook.
تو شناخت و اجراش هیچ مشکلی نداشت.به جز مشکلاتی که از قبل بود.مثل کند پخش کردن فایهای FullHD و ...
من چند وقت پیش خیلی تو نخ خرید این تبلت بودم ( بیشتر هم به خاطر پورت یو اس بی ) ولی به خاطر مشکلاتی که تو پخش فایل های تصویری فول اچ دی داشت کلا بیخیال شدم .
الان شما راضی هستی از این تبلت ؟ تو پخش ویدئوهای HD با فرمت های مختلف مثل MKV , MP4 , DIVX , RMVB و... مشکل نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)