اون دوستمومن درست میگه تا 120 تومان هم من شنیدم.
البته این قیمتی هم که شما میگید دیدم.
حالا چه فرقی داره نمیدونم.
اون دوستمومن درست میگه تا 120 تومان هم من شنیدم.
البته این قیمتی هم که شما میگید دیدم.
حالا چه فرقی داره نمیدونم.
دقیقا این اسپری رو کی از دوستان از بانه خرید آورد !
30 تومن هم پول داد فکر کنم!
متاسفانه دسترسی بهش ندارم بژرسم که عملی شده یا نه !
ولی اینو بگم که چینیه! 100% چینیهآمریکایی اینا نیست! شک نکنید! چون تو بانه پیدا میشه میگم!
دوست من یعنی هرچی تو بانه باشه فقط ساخت چین هستو دیگه نمونه های اصلیش جایی نیست؟
مثلا خیلی ها پخش و باند از بانه میارن که چینی و تقلبی هستن پس چون تو بانه بوده نمونه های دیگه
هم که تو بازار هستن همه چینیه؟
نه عزیز هر جنسی اصلی داره غیر اصلی هم داره.
بحث تاپیک منحرف نشه معذرت از دوستان.
نه من خودم تائید می کنم که آمریکایی!
بسته به روز و شب نداره! چه در روز و چه در شب پلاک خودرو دیده نمیشه!
قیمتش هم حدوده 100تومنه
والا ما خودمون نرفتیم بانه! ولی هرکس رفته بانه ازش پرسیدیم ، گفته فقط جنس چینی هست اونجا
یادمه حتی تو انجمن چند تا تاپیک زده شد ، ملت رفته بودن ال سی دی آوردن ... فهمیده بودن اصل نیست!
در هر حال ، اینطوری که پریسا خانوم میگه 100تومن ، اصلا به صرفه نیست ! من به شخصه برای یه همچین چیزی که عمل کردن یا عمل نکردنشو نمیشه ثابت کرد ، پولی نمیدم.
چرا میگم نمیشه ثابت کرد؟ دلیل دارم!
من چند ماه پیش یه سفر به زنجان داشتم ، (همه میدونن اتوبان قزوین زنجان چقدر خوبه ) من ساعت 2 راه افتادم از تهران ، ساعت 5 تو خونه دوستم تو زنجان بودم! اتوبان قزوین زنجان رو زیر 150-160 تا نرفتم ! کلی هم دوربین بود ! چند بار هم فلش زد ! من رفتم خلافی گرفتم 1 هفته بعد ... هیــــچی ثبت نشده بود با اجازتون
از یکی از دوستام که سرباز راهنمایی رانندگی هست ، پرسیدم ، گفت 99درصر دوربینهای جاده و اتوبان یا خاموشه ، یا برای ترسوندنه ، یا کار نمیکنه : )) ! اونایی که برای ترسوندن هست ، فقط فلش میزنه ! فلشش هم خیلی تند و تیزه! چند تا پشت هم میزنه .... آدم کپ میکنه !
در هر حال این نظر من بود . نظر سایرین هم قابل احترام هست![]()
کاملا درسته.
تنها جاهایی که دوربین فعال داره تو جاده ها اتوبان تهران-قم و اصفهان -شیراز هست.
من 5-6 سال تو تهران قم رفتم و اومدم .... اونا هم خیلیاشون کار نمیکنه! ولی بیشترین دوربینهای فعال توی این جاده ها هست ... دقیقا همینطوره!
ولی یه چیز دیگه یادم اومد! اونموقع که من رفتم زنجان ، داشتن چراغهای اتوبان رو تعمیر میکردن .... برقهارو قطع کرده بودن ... احتمال زیاد دوربینا هم برق نداشتن![]()
اکثر این دوربینا تو ی اتوبان کارتریج دارن که عکسا روش ثبت میشه گاهی این کارتریجا پر میشه و تعویض نمیشه یا خالی میکنن پر نمیکنن من چند بار توی اتوبان قزوین زنجان فلاش زدنشون رودیدم
در ضمن اینا هم کار نکنن واسه طرح ترافیک هم به درد میخوره دیگه
باز محکم کاری کردن خوبه
اون دفعه یه نامه برای فامیلامون اومده بود که عکسشو گرفته بودن و جریمش کردن...
نگفتید چرا پست منو پاک کردین؟
اگه از نزدیکی های پلیس رد بشید میفهمن چیکار کردید و هم جریمه داره و هم پارکینگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)