تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: مشاوره برای تهیه لنزهای چشمی

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز داشتم دنیای اقتصاد رو میخوندم . اگهی فروش لنز رو دیدم. همون لنز air optix aqua که بیمارستان نامرد نور 90 تومن بهم انداخت یکجا داره 42 تومن میده.
    صحبت در مورد کلینیک نور شد ! منم تا همین چند وقت پیش لنز های خودم رو از همون جا میخریدم ولی دفعه پیش که میخواستم لنز بگیرم یک از دوستانم بهم یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو معرفی کرد من از همون جا خرید کردم، لنز ام
    رو توی سایت شون ثبت کردم و بعد نیم ساعت با من تماس گرفتند و سفارش ام را تایید کردند و عصر ام پیک شون به صورت رایگان لنز هایم را پَک شده آورد و تحویل داد. فکر میکنم این شرکت وارد کننده لنز های چشمی هست چون قیمیت هاش خیلی با بقیه جا ها فرق میکند ، لنزی که من هر دفعه از کلینیک نور برایش 140 تومان پول میدادم رو من از این شرکت 75 تومان خریدم ، خیلی بهم چسبید !

من خیلی از سرویس این شرکت راضی ام آدرس سایت شون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من خالم اپتومتریسته..یعنی معاینه چشم و بینایی سنجی و تجویز لنز میکنه تو چنتا در مانگاه تهران....

می خواستم بگم لنز خیلی سودش زیاده...اعصاب منو خورد کرده ....من خودم باید برم صبح تا شب د رمغازه فروشندگی و پادویی کنم بخاطر ماهی 250 تومن...

انوقت اینا روی لنز یه جوری سود می کشن که نا امید شدم از زندگی...

دوستم بهنام چشمم ضعیفه نمرش هم خیلی بالاست جوری که سربازی معاف شد...رفتیم لنز براش بگیریم هر درمانگاه و پزشکی رفتیم یه مارک که توریک بود پیشنهاد میدادن

به قیمت 120 تومن....میگفتن نمرش بالاست ..سیلندرش خیلی بالاست ( آستیکماتش) ...برای همین گرونه....

آقا بهنام اومد بهم گفت قیمتها چه طوریه؟ گفتم بزار ببینم خالم چی میگه...آقا رفتیم پیش خالم آدرس یه شرکت وارد کننده لنز رو داد زنگ هم زد گفت ( 1 ساعت به خالم گیر دادم تا راضی شد) خلاصه با بهنام رفتیم نسخه رو دادیم همون لنز 120 تومنی رو 52 تومن فاکتور زد واسمون...البته تا بعدظهر طول کشید که برامون حاضر کنه و رفتیم خونه و بعدظهر دوباره برگشتیم....

ولی طرف گفت همین یه دونه رو بهتون میدم ..اونم بخاطر آشنایی با خالتون ...

حالا من م یخواستم اینو بگم...اون لنز که وارد کننده خودش روش 2 برابر می خوره یعنی نهایت 20 تومن می خره...بعد 50 تومن به دکترا میفروشه..دکترا هم 2 برابر می کشن روش

100 تومن میفروشن...یعنی تو روز 2 تا لنز بفروشن ماهی 3 ملیون کاسبن....

انوقت من تو گرما باید سگ دویی کنم بار ببرم ..بخاطر ماهی 250 تومن ...که 100 تومنش میره واسه کرایه آخرش 150 تومن سر ماه میمونه ..
    Last edited by Saeed System; 30-05-2012 at 05:43.

4. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •