[QUOTE=pooria-ir;6305228]آقا خيلي حال دادي ، مرسي .... يك دنيا ممنون
راستي اينو زير لب تاب زده ، من چجوري بايد قبل خريد چك كنم ؟! خب وقتي پلمپ اش باز شد بد ديدم m24 نداره چي بگم ديگه؟!
[QUOTE=pooria-ir;6305228]آقا خيلي حال دادي ، مرسي .... يك دنيا ممنون
راستي اينو زير لب تاب زده ، من چجوري بايد قبل خريد چك كنم ؟! خب وقتي پلمپ اش باز شد بد ديدم m24 نداره چي بگم ديگه؟!
[QUOTE=hsein;6306889]از قبل شرط کن باهاش دیگه![]()
[QUOTE=pooria-ir;6306894]محبتت رو هيچ وقت فراموش نمي كنم
باسلام
دوست عزیز به دل نگیر فقط خواستم نظرموبدم.....
حالا هرچی می خوای بگیری بگیر ولی از دست من ناراحت نشو!!
باتشکر
سلام دوستان بسیار عزیزم ، با راهنمایی و پشتیبانی شما تونستم 9/5 یه n43sl مامان بگیرم!
خواستم از شما که راهنماییم کردین تشکر کنم و از دوستانی که مثل خودم احتیاج به هر کمکی دارن بخوام که رودرواسی نکنن
کانفیگی که گرفتم (بخاطر وضیعت موجودی بازار اونی که به جمع بندی رسیدیم نشد اما بخاطر قیمتش اینو گرفتم !)
asus n43sl / i72630-/4/500 7200 rpm/2gb gt 540/dvd/usb 3 / 2سال گارانتی امرتات ---- 1،213،500!!!!
حتما هارد 7200 بگیر چون تفاوت خیلی خیلی محسوسه. به حدی که سیستم i5 با هارد 7200 سریعتر از i7 با 5400 عمل میکنه.
خرید i7 با 5400 اشتباه بزرگیه.
خودم 5400 دارم دنبال اینم که با 7200 یا ssd عوضش کنم.
در مورد کیف و موس بهتره که بگیری چون مال خود ایسوس هستند و کیفیت بدی ندارند گرچه کیفیت بالایی هم ندارند.
از بین اون 2 گزینه حنما 2 رو بگیر.
دوست عزیز از شانس من بوده که با این که قصد داشتم هارد 5400 با بلوری رو بگیرم شرایط جوری شد که اون مدل دیگه رو گرفتم
+ روی این مشخصاتی که روی خود لبتاب می زنه نوشته :
full hd