تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک تا 300000 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راست میگی اونوقت اگه 6870 هم اور بشه جی
    دوست عزیز کارت خود من gtx 460 هست که با رسوندن فرکانس هسته به 870 و فرکانس مموری دیفالت تو بیشتر بازی ها با 6870 برابری میکنه(اختلاف در حد 3\4 فریم).در ضمن کارت من رفرنس هست.حالا شما حساب کن با پول یه 6870 رفرنس یا حتی کمتر میشه یه 460 غیر رفرنس که هم اور کارخونه ای شده و هم به دلیل کولینگ بهتر میشه بیشتر اورش کرد خرید.درضمن gtx 560 هم هست.حالا بازم به نظرت خرید 6870 ارزش داره؟!

البته بحث من سر ارزش خرید 6870 هست نه بررسی قدرت این کارت.
    Last edited by high-end; 02-08-2011 at 01:24.

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام و درود

6870 در مقابل gtx 460 هم ارزش خرید نداره چون با یه اور معمولی خیلی راحت 6870 رو میگیره.
    ظرفیت اورکلاک در انتخاب تاثیر گذار است اما عامل تعیین کننده نیست. عملکرد اورکلاکی یک چیپست متناسب با اختلاف قیمت در ارزش خرید چیپست رده ی بالاتر تاثیر گذار خاهد بود. مقایسه دو کارت گرافیک در گروه میانی یکی در وضعیت مرجع و دیگری در روی سقف اورکلاک بدون توجه به سایر عوامل معیار کاملی جهت انتخاب برای خرید نیست.

دوست عزیز کارت خود من gtx 460 هست که با رسوندن فرکانس هسته به 870 و فرکانس مموری دیفالت تو بیشتر بازی ها با 6870 برابری میکنه(اختلاف در حد 3\4 فریم).در ضمن کارت من رفرنس هست.حالا شما حساب کن با پول یه 6870 رفرنس یا حتی کمتر میشه یه 460 غیر رفرنس که هم اور کارخونه ای شده و هم به دلیل کولینگ بهتر میشه بیشتر اورش کرد خرید.درضمن gtx 560 هم هست.حالا بازم به نظرت خرید 6870 ارزش داره؟!
    البته بحث من سر ارزش خرید 6870 هست نه بررسی قدرت این کارت.
    همان دیدگاهی که میتواند با توجه به وضعیت غیر مرجع GTX460 ارزش خرید را از HD6870 بگیرد ممکن است موجب شود مدلی مانند MSI R6870 Hawk ارزش خرید را از GTX560Tiها برباید.

البته توان اورکلاک GTX460 بی پاسخ نمانده، رقیب کهنه کار یعنی 5850 در اورکلاک از آن جلو میزد و حال 6850 مرجع بدون دریافت ولتاژ اضافه به شرایط زیر میرسد:

و تحت ولتاژ 1.22V :

3. 3 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    لطفا یکی به من توضیح بده که تفاوت بین برند های مختلف همین 560TI مثل زوتاک،گیگابایت،ای وی جی ای،گین وارد،ایسوس و... چیه؟کدوم برند نسبت به مزیتش ارزون تره؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •