تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 53

نام تاپيک: بهترین بازیکن اروپا (Best Player in Europe) | سال 2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازم بحث مسي و ژاوي و... ولي خدارو شكر اينجا ديگه واقعا جاي اين بحث هست و به تاپيك هم ربط داره

اول دو نكته
    1- اين مسئله تكراري كه اگر ژاوي نباشه مسي هيچ كاره اس يا نميتونه اون كاراييه لازم رو داشته باشه
    واقعا خالي از هرگونه منطقيه و هيچ عمقي هم نداره شايد با طرح فقط يك سوال بحث تموم بشه
    اولا اين وظيفه مسيه كه در خدمت تيم و ژاوي و اينيستا و پدرو ... باشه و اين وظيفه ژاوي و اينيستاست كه در خدمت هم تيميهاشون و به خصوص مهاجمين و به ويژه مسي ستاره تيم باشن به اين ميگن ساختار تيمي
    فوتبال رو كه يه نفره بازي نميكنن واقعا شگفت آوره اين منطق البته در كشوري كه فوتبالش روز به روز داره عقب گرد ميكنه حقيقت اينه كه تماشاگراش هم مثل بازيكناش و مربياش ، هم از نظر كمي و هم از نظر كيفي افت ميكنن
    به قول انيشتين اگر بعضي از مسائل رو از انتها نگاه كنيد راحت تر به جواب ميرسيد
    حالا با توجه به اين فرمول اگر مسي مقصد پاسها ژاوي نباشه و يه بازيكن ديگه باشه چه اتفاقي خواهد افتاد؟
    اگر از مثلث اينيستا مسي و ژاوي مسي رو حذف كنيم اصلا اين مثلث ماهيت خودش رو از دست ميده و قطعا اينيستا و ژاوي در غياب مسي كاراييه لازم رو نخواهند داشت
    پس با توجه به اين موضوع به اين جمله وارونه شده ميرسيم كه ژاوي درغياب مسي كارايي لازم رو نداره
    خب حالا حق با كيه؟؟؟
    يه سوال ديگه اگر بوسكتس كه به عقيده خيليها بهترين فعلا بهترين هافبك دفاعي دنياست توپ رو در زمان و مكان مناسب به ژاوي و اينيستا نده چي ميشه؟ ژاوي و اينيستا ميتونن درست كار كنن؟ كسي توجه كرده وقتي بوسكتس بد بازي ميكنه ژاوي و اينيستا توي زمين محو ميشن و در نتيجه بارسا به مشكل ميخوره؟
    دوستاني كه ادعا ميكنن مسي بدون ژاوي كاراييه لازم رو نداره متوجه شدن كه امسال خيلي از تيما كه موفق شدن بارسا رو متوقف كنن هدفشون قبل از مسي ژاوي و اينيستا بوسكتس بود؟
    خب پس طبق فرمول شما به اين نتيجه ميرسيم كه
    ژاوي بدون بوسكتس كاراييه لازم رو نداره
    پس جمله هامون شدن سه تا
    مسي بدون ژاوي كاراييه لازم رو نداره
    ژاوي بدون مسي كاراييه لازم رو نداره
    ژاوي بدون بوسكتس كاراييه لازم رو نداره
    در علم منطق و فلسفه وقتي چند مسئله متفاوت از يك رابطه علت و معلولي استفاده كنن يا دارن يك چيز رو مطرح ميكنن و در راستاي هم ديگه هستن يا اون جدل و بحث يك دور باطله و مبناي غير منطقي داره
    دوستان مخالف بارسا هم كه در لباس دوستداران ژاوي سعي ميكنن مسي رو بكوبن بدونن ما بارساييها هر دوي اينها رو به يك اندازه دوست داريم

2- يه حرف با بارساييهاي عزيز
    اينكه دوست داريم ژاوي برنده اين افتخار بشه كاملا قابل دركه
    من هم اعتراف ميكنم كه دوست دارم ژاوي اول توپ طلاي اروپا رو ببره و بعد هم توپ طلاي جهان رو
    دلايلمون هم زيادن
    1- ستون هميشه در خدمت تيمه
    2- متين آرام و بدون ادعاست
    3- كم كم در اواخر دوران فوتبالشه و حقشه كه در لا به لاي بهترينهاي دنيا نامش ماندگار بشه
    اما حقيقت اينه كه دست ما نيست علاقه طرفداران بارسا كمترين تاثير رو در اين انتخاب داره از طرفي خوشبختانه مسي آمار فوق العاده اي داره و امسال واقعا بهترين فصل مسي در بارسا بوده ( در فينال مقابل منچستر روي گل دوم مسي صرفا با نبوغ و هوش خودش گل رو زد و روي گل سوم 80 درصد حركت رو مسي با فرارش از راست انجام داد و روي اين دو گل خبري از ژاوي نبود) و اين نشون ميده مسي داره آهسته آهسته به دوران بلوغش نزديك ميشه پس نبايد با انتخاب شدن دوباره مسي دلگير بشيم
    با اين وجود اميدوارم ژاوي برنده اين عنوان بشه و من يكي با وجدان راحت فصل بعد رو نگاه كنم چون نميشه تاثير فوق العاده ژاوي رو ناديده گرفت به خصوص پاسهاي زيباش و به ويژه پاس بيرون پاي بي نظيرش به پدرو در فينال سي ال

اما در مورد اين سه نفر
    قبل از هر چيزي بدون تعصب خاصي بايد بگم جاي اينيستا واقعا خاليه هر چند رونالدو هم خوب كار كرده و نميشه گفت بدون دليل بين اين سه بازيكن قرار گرفته در هر صورت من هم به كساني كه اين سه نفر رو انتخاب كردن احترام ميزارم و بحث اصليم روي همين سه بازيكنه
    فكر ميكنم اينكه معيار فقط جام سي ال باشه درست نيست و همه جامها مدنظر و موثر هستن
    اما حقيقت اينه كه جام باشگاه هاي اروپا در ارزشگذاري امتياز و رتبه بالاتري دار و قابل مقايسه با مثلا جام حذفي يه كشور نيست
    دو جام چكيده يوفا و عملكردش هستن يكي جام ملتها و يكي ديگه جام باشگاه هاي اروپا كه خيلي هم روش سرمايه گذاري ميكنن
    زدن يك گل در اين جام مثلا به آرسنال قابل مقايسه نيست با مثلا زدن يك گل در هر ليگي
    اگر از اين جام شروع كنيم
    دو بازيكن جلوتر از يه بازيكن ديگه هستن نيازي هم به ذكر دليل نيست
    ژاوي و مسي امتياز خيلي خوبي ميگيرن حتي به نظر من امتياز خيلي بهتري نسبت به دو دوره قبل كه باز منچستر رو بردن و قهرمان شدن
    و رونالدو با فاصله قابل توجهي در درجه پايينتري قرار ميگيره و كلا اگر فقط يو سي ال معيار بود كه رونالدو قطعا پايينتر از امثال روني و خيليهاي ديگه قرار ميگرفت پس همين مسئله نشون ميده ليگهاي كشورها هم در اين انتخاب دخيل هستن
    اما ليگ
    چون هر سه نفر در لاليگا هستن كاري به باقي ليگها ندارم هرچند براي من سواله كه وقتي از نظر خود يوفا لاليگا از نظر اعتبار و ارزش بعد از بوندسليگا و ليگ برتر انگليس هست چرا مثلا آقاي گل بوندليگا يا انگليس توي حداقل 10 نفر اول نيستن؟ اگر آقاي گلي در اسپانيا دليل بودن در سه نفر اوله جاي آقاي گلهاي ساير ليگها در بين نفرات اول خالي نيست؟
    جداي از اين مسئله فكر ميكنم برخلاف رونالدو كه صرفا در لاليگا و البته اونهم به لطف بازيهاي تشريفاتي اواخر فصل موفق بوده و تونسته آمار خيلي خوبي به جا بزاره روني ، هم در ليگ برتر خوب بود و هم در يو سي ال و نسبت به رونالدو هم در ليگ برتر و هم در يو سي ال عملكرد متعادل تر و نوسان كمتري داشت تازه مصدوميتها هم خيلي از فرصتها رو ازش گرفتن
    در هر صورت ادامه دادن به اين بحث هم كلام رو به بيراهه ميبره و هم ممكنه اون احترامي كه در اول بحثم نسبت به اين انتخاب و انتخاب كننده هاش داشتم زير سوال بره
    در اسپانيا رونالدو آقاي گل شده اما قهرمان نشده (با توجه به اينكه بارسا و رئال فاصله خيلي زيادي نسبت به ساير تيمهاي لاليگا دارن فكر ميكنم نايب قهرماني در لاليگا ارزش چنداني نداشته باشه) اما يك گل هم در فينال دل ري زده و باعث قهرماني تيمش شده
    از اون طرف مسي و ژاوي تيمشون رو در مهمترين جام اسپانيا قهرمان كردن و هر دو بيشترين تاثير رو هم در اين جام داشتن به ويژه مسي كه دومين گلزن لاليگا شده و بالاترين آمار پاس گل رو داشته
    با توجه به اينكه رونالدو بيش از يك چهارم گلهاش رو در اواخر تشريفاتي لاليگا و بي تفاوتي آشكار تيمهايي مثل والنسيا و ويارئال زده فكر ميكنم منطقي باشه كه به طور كلي و جداي از جزئيات امتياز برابر به اين سه بازيكن داد اما اگر بخوايم در اسپانيا هم حتما اين سه نفر رو رتبه بندي كنيم به نظر من دو نفرشون به خاطر آمار واضحشون رتبه بالاتري نسبت به يك نفر دارن
    رونلادو و مسي امتياز بالاتري ميگيرن
    و ژاوي در رتبه پايينتري قرار ميگيره
    و در نهايت از نظر من با توجه به امتياز و اعتبار بيشتر يو سي ال رتبه بندي اينجوري ميشه
    1- مسي
    2-ژاوي
    3- رونالدو
    البته انتخاب كننده ها نشون دادن خيلي اوقات صرفا به آمار نگاه ميكنن اگر اينجور باشه ممكنه رده بندي نهايي اينچنين باشه
    1- مسي
    2- رونالدو
    3- ژاوي

پي نوشت: فكر ميكنم بهتر باشه به جاي اينكه صرفا بگيم فلان بازيكن بهتره يا فلاني بدتره سعي كنيم براي حرفامون دليل بياريم

اگه معیار ucl باشه که نیست و کلا لیگ جام حذفی و لیگ قهرمانان رو انتحاب میکنند اول ژاوی بعد رونالدو و بعد مسی هست این یک واقعیت از نظر کار آمد بودن اون بازیکن برای یاشگاه هست نه تعصب که هر کی میاد میگه فلان یا امان
    آقا محمد عزيز با احترام
    ولي ميشه دليلتون رو هم بگيد
    .
    .
    .
    .
    ويرايش : بحث رو نوشته بودم بحس
    Last edited by گرافيكار; 27-07-2011 at 21:58.

2. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

زلاتان تو همون بازی های مرحله ی گروهی خوب بازی کرده بود واسه میلان !
    حالا 6تا بازیِ گروهی شد ملاک انتخاب برای بهترین بازیکن اروپا!؟
    مغلطه نکن ، من مقایسه نکردم .
    گفتم طبق منطق شما که میگی آقای گل لیگ اسپانیاست ، پس لابد باید آقای گل لیگهای دیگه رو هم انتخاب کنن ؟
    مگه به آقای گلیه !!!!؟
    من نگفتم فقط آقای گلی مهمه
    میگم کریس رونالدو هم خوب بازی کرده، هم خوب گل زده
    و تاثیرش خیلی بیشتر از اینیستا و رونـــــی بوده، نسبت به تاثیر اونها تو تیم خودشون
    راستی منطقِ شما چی بود که اومدی همینجوری گفتی اینیستا و رونـــــی باید بالاتر از کریس رونالدو باشن؟؟
    اين مسئله تكراري كه اگر ژاوي نباشه مسي هيچ كاره اس
    يا نميتونه اون كاراييه لازم رو داشته باشه
    واقعا خالي از هرگونه منطقيه و هيچ عمقي هم نداره
    خدا رو شکر همه جام جهانی و کوپا آمریکا رو دیدن
    دیدیم که تو جام جهانی ژاوی و اینیستا چطور بدون مسی قهرمان شدن
    و تو کوپا آمریکا هم دیدیم دیگو فورلان چطور مسی "بهترین بازیکنِ تاریخ" رو مغلوبِ خودش کرد!!
    با توجه به صحبتهای علیرضا تیم بارسلونا رو باید به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کنن و دیگر هیچ.
    +
    در ضمن ما با کسی دعوا نداریم/

4. 3 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه معیار ucl باشه که نیست و کلا لیگ جام حذفی و لیگ قهرمانان رو انتحاب میکنند اول ژاوی بعد رونالدو و بعد مسی هست این یک واقعیت از نظر کار آمد بودن اون بازیکن برای یاشگاه هست نه تعصب که هر کی میاد میگه فلان یا امان
    سلام به همه دوستان

محمد جان با احترام زياد با اين نظرتون موافق نيستم

خود من و بيشتر بارسايي ها محبوب ترين بازيكنشون ژاوي هست

ولي با بازيهاي مسي اگر بدون تعصب بخواهيم نگاه كنيم به راحتي مقام اول رو كسب خواهد كرد (از همين الان هم مطمئن هستيم بجز اروپا بهترين بازيكن جهان هم خواهد شد)

شما نميتوني كسي كه تو همه بازيهاي مهم تاثير داشته بزاري پشت كسي كه فقط درخشش تو 10 تا بازي تشريفاتي اخر فصل بود + يك گل تو فينال جام حذفي

حالا مسي هم بيشترين پاس گل ها را داده و تو همه بازي هاي مهم بسيار عالي كار كرده و ....

در هر صورت فكر كنم اول مسي انتخاب شه و بعد ژاوي و نفر سوم هم رونالدو

6. 6 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

راستی منطقِ شما چی بود که اومدی همینجوری گفتی اینیستا و رونـــــی باید بالاتر از کریس رونالدو باشن؟؟

+
    من خطکش و معیاری تعیین نکردم . از روی بازیهایی که خودم از اینا دیدم گفتم .
    +
    ما هم همینطور

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

حالا 6تا بازیِ گروهی شد ملاک انتخاب برای بهترین بازیکن اروپا!؟
    من نگفتم فقط آقای گلی مهمه
    میگم کریس رونالدو هم خوب بازی کرده، هم خوب گل زده
    و تاثیرش خیلی بیشتر از اینیستا و رونـــــی بوده، نسبت به تاثیر اونها تو تیم خودشون
    خدا رو شکر همه جام جهانی و کوپا آمریکا رو دیدن
    دیدیم که تو جام جهانی ژاوی و اینیستا چطور بدون مسی قهرمان شدن
    و تو کوپا آمریکا هم دیدیم دیگو فورلان چطور مسی "بهترین بازیکنِ تاریخ" رو مغلوبِ خودش کرد!!
    با توجه به صحبتهای علیرضا تیم بارسلونا رو باید به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کنن و دیگر هیچ.
    +
    ژاوی هم اگه تو ارژانتین بازی میکرد مشخص میشد چند مرده حلاجه نه اسپانیایی که با نصف بازیکناش 1 عمره داره بازی میکنه و با نصف دیگش هم تو هر فصل چند تا بازی رو در رو داره و یه عمره باهاشون دوسته!!!
    مسی تو کوپا امریکا بهترین بازیکن ارژانتین بود و چیزی که مشخص بود تیم نبودن ارژانتین و مربی...شدشون و حسادت بازیکنانی مثل توز و پاستوره و... به مسی و خشونت این بازیها و تماشاگران!!! بود که ارژانتین رو زمین گیر کرد و مسی زحمت خودشو کشید و شایسته تقدیر هم بود....
    من نمیدونم اگه تو این ارژانتین مسی نبود به چه روزی می افتاد!!!شاید از همون بولیوی 2 3 تا گل میخورد و مقابل کلمبیا هم نگم بهتره!!!

9. 4 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما نميتوني كسي كه تو همه بازيهاي مهم تاثير داشته بزاري پشت كسي كه فقط درخشش تو 10 تا بازي تشريفاتي اخر فصل بود + يك گل تو فينال جام حذفي
    در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه /

به هرحال" نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوت هست" ...

11. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بخوام رای بدم می گم:

1. مسی
    2. رونالدو
    3. ژاوی

رونالدو امسال بهترین فصل دوران فوتبالش بود، و بدون شک دومین بازیکن برتر دنیا. تعصب و عنوان نیاوردن و ... هم نمی تونه اینو عوض کنه. انیستا و رونی هم امسال عالی بودن (گرچه رونی اوایل فصل خیلی خوب نبود!)، ولی جزو دو بازیکن اول دنیا نبودن.

13. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه /

به هرحال" نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوت هست" ...
    با اینکه رونالدو عالی بود کاملا موافقم و فکر میکنم بین این سه نفر بعد از مسی دوم بشه. اما اینکه میگید بازی در سمت چپ، یه جورایی نادرسته. تا زمانی که مهاجم آماده و توانایی مثل هیگواین نوک حمله رئال بود، رونالدو کمتر به محوطه جریمه نزدیک میشد و بیشتر گلهای رئال رو هیگواین میزد. اما با مصدوم شدن هیگواین رئال تغییر سیستم داد و یه جورایی با سیستم False Nine بازی کرد که تو اون وظیفه اصلی گلزنی برعهده وینگرهاست و مهاجم بیشتر مدافعین رو با خودش به بیرون میکشونه. واضح بود که گلزن هدف رئال رونالدو بوده و اون هم این کار رو به بهترین شکل (به لطف ضربات آخر سنگین، دقیق و غیر قابل مهارش) انجام داد.

15. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه
    سلام،

با احترام، ولی من فکر کنم امسال رونالدو تو خیلی از بازی ها به عنوان مهاجم نوک بازی می کرده و نه بال چپ...

+

در ضمن منم با آرمان جان موافقم که امسال بهترین فصل رونالدو بوده و آمار فوق العاده گلزنیش به اضافه ی بازیهای خوبش اینو نشون میده...

ولی چیزی که تو این سبک جوایز شخصی مهمه، بردن جام توسط بازیکن با تیمش و تاثیر گذار بودنش تو بازیهای حساسه...

به هر حال من فکر کنم که رتبه بندیش این طوری میشه: 1. مسی 2. رونالدو 3. ژاوی

هر چند اگه بخوام خودم انتخاب کنم: 1. ژاوی 2. مسی 3. رونالدو (دوس دارم ژاوی برنده بشه، به همون دلایلی که علیرضا ی عزیز گفتن...)
    Last edited by anon85; 28-07-2011 at 10:45.

17. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

یعنی این منطقتون منو کشته!
    با توجه به صحبت این دوستمون نتیجه میشه این:
    مسی توی 38 بازی لالیگا و تمام بازیهای لیگ قهرمانان و کوپا دل ری درخشش داشته و گل زده ولی رونالدو 41 گلی که زد توی 10 بازی آخر تیمش زد و بجز گلی که توی فینال زد دیگه گلی نزد و لیگ قهرمانان هم رئال اصلا حضور نداشت که کریس گل بزنه!
    خدا رو شکر همه دیدن که بازی رفت UCL تا قبل از اخراج(!!!) په په جناب مسی ه درخششی داشتن و چه حرکتهایی انجام میدادن.اگه اشتارک نبود و اگه توی بازی برگشت اون گل هیگواین رو مردود اعلام نمیکردن الان شما این حرفا رو نمیزدی!!

بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنیم و چشم و گوشمون رو باز کنیم.چرا هر طوری شده میخواد بخاطر تعصب،منطقتون رو زیر سوال ببرید؟!

19. 6 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •