تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: DELL5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از راهنمايي دوستان سپاسگزارم.
    سوني سري Z كه خيلي عاليه هم باطري بالايي داره و جزو پروفشنال هستش. سري s هم داره كه خوبه. پسرخاله خود من كه برنامه نويس هست زياد كار ميكنه و شركتشون همه لپ تاپ دارن ميگه اكثرا دل استفاده ميكنن و ايسوس رو از خيلي ها شنيده كه خوب نيست كسائي كه كارشون با لپ تاپه و ميگه برند معتبر بگير.
    در كل سوني سري Z دوست دارم مخصوصا مانيتورش هم 13 هست ولي نميدونم تو بازار باشه يا نه يه سري براي مديران اومد و كمياب شد. البته ميخوام صبر كنم با ويندوز 8 ارائه بشه . اگر بخوام بالاي 1 ميليون پول بدم ترجيحا همون سوني ميگيرم ولي زير 1 ميليون يا لنوو يا دل. البته دل latitud تقريبا 1600 قيمت داره.
    ديگه آدم واقعا بايد دلش رو بزنه به دريا يه چيزي بگيره خودش تجربه كنه ولي اينجا هم مثل اروپا نيست كه راحت بگيري استفاده كني بندازي بيرون يكي ديگه بگيري. نقدينگي هميشه حرف اول ميزنه
    از همگي ممنونم
    داداشم اگه اشتباه نکنم سری z داره لپتاپ شیک وکوچیکیه و لی خیلی گرون و اصلا نمی ارزه بخری. به نظرمن اصلا سونی نگیر چون به قیمتش نمی ارزه . دل - ایسوس - اچ پی - لنووو همه مارک خوبین و لپتاپاشون عالین. من خودم xps l501 رو دارم واقعا ازش راضیم. سعی کن حتما یه تستی باهاش بزنی. البته با l502

2. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا cpu Quad-core بالاتر از core هستش درسته؟؟؟ من اينارو نميدونم. بعد از كجا بدوينم مثلا cpu Quad core p960 Hp بالاتر از core i7 دل هستش؟؟؟
    الان بين لپ تاپ HP Pavilion DV6-6090 با Dell XPS L501 كدوم بهتره؟؟؟؟ در ضمن cpuمگاهرتز چند باشه خوبه؟؟؟؟ در ضمن Dell XPS L501 مدل هاي a - b-c-d داره فرق خاصي كه ندارن؟؟؟ مدل Dell XPS L502-J كههمه چيش عاليه فقط در سايت دي جي كالا يكي از نقاط ضعفش رو زده وزن سنگين يكي هم زده نداشتن كيبورد عددي؟؟ يعني چي؟ نداره؟؟ راستي تايپ كيبوردش خوبه؟ بعضي كيبوردا دكمه هاي خوب و پهني داره خيلي راحته
    البته از نظر ظاهر اچ پي خوشگل تر هست ولي اين دل كه داغ نميكنه خر كاره درسته؟ چون دل هم بعضي هاشون داغ ميكنه موقعي كه كار ميكنه هارد داغ ميكنه يا از كيبوردش حرارت ميزنه بيرون سوني هم بعضي مدل هاش اينطوريه .
    ممنونم
    Last edited by mrmostafa; 18-09-2011 at 12:50.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •