تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: کمک فوری،تیره و تاریک شدن تصویر بعد از کالیبره کردن تصویر در سرویس منو مخفی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان. منم با دستکاری منوی مخفی برای فعال کردن دیجیتال، تصویرم خیلی تیره و احساس میکنم پررنگ شده. همه چیز را با منوی مخفی یه ال ای دی هم مدل میزون کردم. ولی توی کالیبراسیون AV اول میزنه wait و بعد میزنه failure. فک کنم همون بار اول رفتم روی کالیبراسیون که این مشکل پیش اومد. مدل دستگاه: UA46D5000PRXZN SAMSUNG
    اینم ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان. منم با دستکاری منوی مخفی برای فعال کردن دیجیتال، تصویرم خیلی تیره و احساس میکنم پررنگ شده. همه چیز را با منوی مخفی یه ال ای دی هم مدل میزون کردم. ولی توی کالیبراسیون AV اول میزنه wait و بعد میزنه failure. فک کنم همون بار اول رفتم روی کالیبراسیون که این مشکل پیش اومد. مدل دستگاه: UA46D5000PRXZN SAMSUNG
    اینم ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز
    به این تایپیک رفته و از قسمت یک روش برای سری D استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا یه سوال. فایل های بروز رسانی ال سی دی های سامسونگ به هم میخورن یا باید حتما برا مدل خودم دانلود کنم. مدل من تو سایت سامسونگ نیست؟ من از چه سایتی باید نرم افزار بروز رسانی رو دانلود کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا یه سوال. فایل های بروز رسانی ال سی دی های سامسونگ به هم میخورن یا باید حتما برا مدل خودم دانلود کنم. مدل من تو سایت سامسونگ نیست؟ من از چه سایتی باید نرم افزار بروز رسانی رو دانلود کنم؟
    دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا راهنمایی تان کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مدل: LA32E420/495

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا راهنمایی تان کنم

آقا بی زحمت اگه از قیمت ها هم خبری دارین. قیمتشو هم بگید؟
    با تشکر
    Last edited by abdkarimi; 25-03-2014 at 19:00.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا بی زحمت اگه از قیمت ها هم خبری دارین. قیمتشو هم بگید؟
    با تشکر
    دوست عزیز
    اینم سایت دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان . متاسفانه مشکل من بدون هیچ دستکار ی و یکدفعه پیش اومده . تلوزیون سامسونگ ua46f6400 دارم . بعد از روشن کردن تی وی متوجه شدم که تمام فیلم ها و شبکه ها رو تیره نشون میده و تصویر مثل همیشه شفاف نیست . تو تصاویر زمینه روشن این مشکل زیاد خودشو نشون نمیده اما به محضا اینکه تصویر پس زمینه تیره میشه کاملا مشخصه و عملا چیزی از تصویر مشخص نیست . اول فکر کردم تنظیمات حالت استاندارد یا دینامیک و ... به هم خورده اما با تغییرات اون هم مشکل حل نشد خواهش میکنم اگرکسی در این زمینه اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه تا درستش کنم ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام من این بلا سرم اومده کالیبراسیون خطا خورده کلا قاطی کرده مدلشم ua46d5000
    اینم ایمیلم:aram68707@gmail.com

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    از این تایپیک و از مطلب یک روش برای سری D استفاده کنید. و یا از جدول تنظیمات کالیبراسیون سری E در پایین پست استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •