تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 105

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم کامل تا 1300000

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان به حرف های شما و به بودجتون توجه نداره اولا اورکلاک نمیکنید بس به مادربرد و سری k برای اورکلاک نیاز ندارید
    همه از روز تولد overclocker نبودن. پردازنده های سندی بریج قابلیت اورکلاک بسیار بالایی دارند. ایشون با مبلغ کمی هزینه قادر خواهند بود به راحتی این پردازنده رو تا 4.8 اور کنن و توانش رو تا 30% بالا ببرند. بنده در سیستم پیشنهادی برای امکان اورکلاک از چیز مهمی نزدم.

2. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

همه از روز تولد overclocker نبودن. پردازنده های سندی بریج قابلیت اورکلاک بسیار بالایی دارند. ایشون با مبلغ کمی هزینه قادر خواهند بود به راحتی این پردازنده رو تا 4.8 اور کنن و توانش رو تا 30% بالا ببرند. بنده در سیستم پیشنهادی برای امکان اورکلاک از چیز مهمی نزدم.

بازم بحث اونجا میگی چرا بول طرف رو خرج میکنی اینجا میگی چرا اورکلاک که طرف میگه اهلش نیستم رو بیشنهاد نمیدین انتخاب با طرف هست خوب چه بهتر اگر اورکلاک کنه و سیستم شمارو قبول کنه من نه حرص میخورم نه اعصابی چرا اون سیستم شمارو انتخابه کرد صلیقه و انتخاب به من و شما چیزین نمیرسه بحث راه بندازیم چیزم میرسید میگفتم انتخاب با طرف

4. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

GIGA-Z68AP-D3
    قیمتش مناسبه. از هاردهای جدید SSD که تا چند سال آینده جایگزین هاردهای معمولی میشه پشتیبانی می کنه و قابلیت ارتقاء به یه سیستم بالاتر را داره. تکنولوپی چیپش جدیدتر و هوشمنده.
    البته برای شما که نیاز به آورکلاک نداری و احتمالا به ارتقاء سیستم نمیرسی همون MB=ASUS P8H67 b3=155 خوبه

CPU INTEL CI5 2500K 3.3GHZ 6M = 265
    RAM CORSAIR DUAL CHANEL 2*2G 1333/DDR3 XMS3 = 60
    HARD WESTERN DIGITAN 1 TERA 64M BLACK = 115
    POWER GREEN GP535B-US = 85
    CASE GREEN = 40
    MONITOR AOC 2236VMA FULL HD LED USB HUB =250
    FULL HD = 260
    KEYBOARD+MOSE FARASOO = 30
    SPEAKER ROOK USB + EMORY +REMOTE = 40
    DVD-RW = SONY 24X SATA = 27
    VGA MAI GEFORCE GTX460 GDDR5 256BIT 1G =275
    اینا در جمع میشه : 1187

حالا MAINBORD میل خودت هرچی دوست داشتی انتخاب کن

بله با نظر دوستمون موافقم میتونید از هزینه کیس کم کنید هزینه رو به مادریرد بدید مادریرد سری Z ترکیب سری H,P هست با قابلیت های جدید دیگری مثلLucidLogix Virtu و Quick Sync Video و Smart Response که سرعت SSD رو بیستر از مادربرد های دیگه و حتی هارد انجام میده به این سیستم میتونید در اینده یک گرافیک دیگه هم اضافه کنید و اورکلاک کنید البته کیس مگنوم هم تهویه خوبی داره

CPU=Intel Core i5-2500K=255
    MB=GA-Z68AP-D3=225
    LCD=SAMSUNG P23500=260
    Ram= CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333=60
    HDD= SAMSUNG 1tb=67
    DVD= Samsung 22x sata=25
    Case= green Magnum2 =45
    SPEAKER=Logitech S-220=35
    K+M=A4TECH =30
    POWER= GP535B-US=85
    VGA= SAPPHIRE HD 6850=245

ALL=1300

6. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من هزینه کردن بیشتر از 50 تومن برای کیس اشتباهه

در ثانی کی بدش میاد با پول کمتر سیستم قوی تری داشته باشه که شما آورکلاک را نفی می کنید ؟

8. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان . راستش دلیل این که حس خوبی نسبت به اورکلاک ندارم اینه که در گذشته مطالبی خوندم که نوشته بود اورکلاک روش خوبیه ولی دردسر داره و ریسکیه و خیلی توصیه نمیشه . ولی مثل این که اخیرا یه مقدار تغییر کرده و اورکلاک پیشرفت های زیادی داشته . این طور که پیداست همه ی دوستان اورکلاک رو توصیه می کنند. خیلی خوب پس اگر واقعا این طوریه که بدون دردسر و مشکل میشه اورکلاک کرد پس اشتباهه اورکلاک رو نفی کنم . پس با عرض شرمندگی سیستمی بگید که قابلیت اورکلاک هم داشته باشه. راستی یه موردی که نمی دونم گفتم یا نه اینه که میخوام سیستمم تکنولوژی هایی که بزودی جایگزین تکنولوژی های فعلی میشه رو ساپورت کنه . چون نمکی خوام تا چند سال دیگه تعویض کنم. بازم از همه ی دوستان ممنونم.

10. این کاربر از kpasargad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان . راستش دلیل این که حس خوبی نسبت به اورکلاک ندارم اینه که در گذشته مطالبی خوندم که نوشته بود اورکلاک روش خوبیه ولی دردسر داره و ریسکیه و خیلی توصیه نمیشه . ولی مثل این که اخیرا یه مقدار تغییر کرده و اورکلاک پیشرفت های زیادی داشته . این طور که پیداست همه ی دوستان اورکلاک رو توصیه می کنند. خیلی خوب پس اگر واقعا این طوریه که بدون دردسر و مشکل میشه اورکلاک کرد پس اشتباهه اورکلاک رو نفی کنم . پس با عرض شرمندگی سیستمی بگید که قابلیت اورکلاک هم داشته باشه. راستی یه موردی که نمی دونم گفتم یا نه اینه که میخوام سیستمم تکنولوژی هایی که بزودی جایگزین تکنولوژی های فعلی میشه رو ساپورت کنه . چون نمکی خوام تا چند سال دیگه تعویض کنم. بازم از همه ی دوستان ممنونم.
    پس بیشتر هزینه کن و یه پاور قوی تر بگیر و یه مادربرد به روز
    POWER THERMATAKE 600W =120
    GIGA GA-Z68AP-D3 240

12. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چنین سیستمی رو بنده در پست اول پیشنهاد دادم! میتونید با افزایش بودجه به مادربرد با چیپ z68 هم فکر کنید هرچند تفاوت چندانی برای شما نداره. موفق باشید.

14. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز سیستم بالا توضیح دادم اورکلاک هم میشه بسیار راحت نرم افزارش در خود cd مادریرد هست سری z هم گفتم قابل قیاس با سری h,p نیست و این تکنولوژی هایی که بزودی جایگزین تکنولوژی های فعلی میشه رو نمیدونم منظورتون دقیقا چی هست ssd که جایگزین هارد میشه و usb3 که جایگزین شده و... که سابورت میکنه

16. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازم از همه ی دوستان ممنونم و فقط چند تا ابهام باقی مونده:

1- LG w2262tq با Samsung P23500 چه فرقی داره؟ کدوم برام بهتره؟

2- تقریبا میشه گفت پاور توی پیشنهادهای دوستان فرق داشت و نمی دونم چی بگیرم . شنیدم پاور مهم ترین قسمته و هنگام خرید باید خیلی دقت کرد . اصلا نمی خوام کم بیاره . لطفا کمک!

3- sapphire 6850 یا evga gtx 460 1G؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازم از همه ی دوستان ممنونم و فقط چند تا ابهام باقی مونده:

1- LG w2262tq با Samsung P23500 چه فرقی داره؟ کدوم برام بهتره؟

2- تقریبا میشه گفت پاور توی پیشنهادهای دوستان فرق داشت و نمی دونم چی بگیرم . شنیدم پاور مهم ترین قسمته و هنگام خرید باید خیلی دقت کرد . اصلا نمی خوام کم بیاره . لطفا کمک!

3- sapphire 6850 یا evga gtx 460 1G؟

1. من با سامسونگ کار نکردم. 2262tq یه مانیتور بسیار خوبه. با نسبتکنتراست1:70000 و سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه و زاویه دید بسیار خوب.

2. پاور Thermaltake tr600-p بهترین انتخابه. هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ قدرت که در آینده برای اورکلاک کم نیاره.

3. کارت 6850 کارت قویتر ، کم مصرف تر و خنک تری نسبت به 460 هست. اما بعضی دوستان میگن از لحاظ Physx و تسلیشن 460 بهتره. انتخاب با خودتون.

19. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •