با یه پاور دیگه هم تست کردم ولی برطرف نشد
یه بار همه رو هم باز کردم دوباره وصل کردم حتی cpu
به نظرتون کدوم قطعه میتونه مشکل داشته باشه ؟؟؟
با یه پاور دیگه هم تست کردم ولی برطرف نشد
یه بار همه رو هم باز کردم دوباره وصل کردم حتی cpu
به نظرتون کدوم قطعه میتونه مشکل داشته باشه ؟؟؟
عزیزم به نظرم مشکل دیگه حیاتیه ببرش پیش متخصص بهترین توصیه اینه
cpu میشه خلاص شده باشه چون فکر میکنم گرافیک مجتمع جواب نمیده
یا مادبورد نمی تونه
یا cpu
کسی رو نمیشناسم وارد باشه اگر کسی تو تهران میشناسید معرفی کنید
مخصوصا پاساژ ایران یا رضا
این که سی پی یو گارانتی نداره خیلی بده
علت اینکه سی پی یو گارانتی نداره چیه ؟
اگر سی پی یو بخریم و کار نکنه باید چیکار کنیم ؟
احتمال خراب بودن، خراب شدن پردازنده بسیار بسیار کمه،(در شرایط عادی) از این جهت نگران نباشید.
موفق باشید.
صحبت عرفان عزیز کاملا تایید میشه احتمال اینکه پردازنده شما مشکل داشته باشه واقعا کمه . به نظر من شما ما بقی قطعاتتون رو تست کنید بعد شکتون به پردازنده بره. بهتره اول مادربرد و بعد رم ها رو تست کنید که سالم باشند .اینکه مشکل از پردازنده باشه تقریبا منتفی هستش![]()
Last edited by happyfeat; 23-07-2011 at 22:39.
والا من رفتم توی تنظیمات مادربورد یه بار همه رو دیفالت کردم ریستارت که شد اینجوری شد
حدود 6 ساعت هم کار کردم دو تا ویندوز هم نصب کردم
هم مشخصات cpu کامل بود و به طور عادی کاری میکرد هم درجه حرارت
هم رم سالم بود
ممکنه من کابل پاورو اشتباه وصل کرده باشم و این مشکل پیش اومده باشه؟
پاور دارای یک کابل 24 پین هست که نمیشه به جای دیگه وصلش کرد. بعضی پاورها 1 و بعضی 2 کانکتور 4 پین مادربرد دارند که پاور شما 2 کانکتور داره و هر 2 باید وصل بشه. ترتیب هم مهم نیست. همچنین پاور دارای کانکتور 6 پین PCI-E هست که اونهم به هیچ جای دیگه ای نمیتونه وصل بشه. البته میتونه 4تا از پین هاش توی کانکتور 4 پین مادربرد جا بره که چک کنید این اتفاق نیفتاده باشه.
تنظیمات CMOS رو باجامپر دیفالت کن . نشد با گارانتی تماس بگیر و مشکلرو مطرح کن. میتونه از مادربرد باشه.
خوب همینور دیشب توضیح میدادی با نظر دوستمون در بالا موافقم دیشب گفتم حتما فن CPU رو خوب نبستی سوخته!![]()
دوستان قطعه رو بردم پیش فروشنده منو فرستاد برای تست مشکل از مادربورد بود که نمی دونم چجوری اتفاق افتاده بود و مادربورد جدید بهم داد و الان خیلی می ترسم که این اتفاق برای این هم بیوفته
فن cpu هم درست وصل بود چون اول اون تست کرد بعد که نشد رفت سراغ مادربورد و رم /رم خودشو گذاشت باز نشد
گفت مادربورد مشکل داره
مادربورد جدید هم بردم پیشش با قطعات خودم تست کرد و سیستم بالا اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)