تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پژو 206 sd v8 یا سمند پایه گازسوز ef7 ؟ کدوم بهتره؟

راي دهنده
70. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پژو 206 sd v8

38 54.29%
  • سمند پایه گازسوز ef7

32 45.71%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: مقایسه کنید - 206 sd v8 یا سمند پایه گازسوز ef7؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بابا 206 ستوناش نقطه شکست داره . یکی از امن ترین ماشین ها هست !! چرا میگین سمند سفته و فلانه !!! گول این ایران لگن رو میخورید . 206 طراحیش خیلی به روز تر از سایر خودرو های داخل هست و خیلی چیزا توش رعایت شده .مثلا همین ستونها موقع تصادف نمیاد تو صورتت !! نقطه شکست ! خیلی مهمه این . من اینقدر آدم میشناسم با 206 چپ کردن و کاملا سالم بیرون اومدن ! فقط جراحت جزئی دیدن . (نگین چون خودش 206 داره اینو میگه من 405 دارم !!) آخه سمند که رو پلت فرم 405 نگون بخت 20 سال پیش سواره چه طور میتونه امن تر 206 باشه.
    EF7 که فعلا گند جدید ایران لگن هست ! داداش اگه با کم جایی 206 میتونی کنار بیای شک نکن بگیر . اگه نه ماشینی با موتور ef7 نگیر که کلی مشکل داره . یا pars lx با موتور tu5 یا 405 slx tu5

2. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظر من v8
    چون امن تره کم مصرف تره به روز تره

4. 3 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا 206 ستوناش نقطه شکست داره . یکی از امن ترین ماشین ها هست !! چرا میگین سمند سفته و فلانه !!! گول این ایران لگن رو میخورید . 206 طراحیش خیلی به روز تر از سایر خودرو های داخل هست و خیلی چیزا توش رعایت شده .مثلا همین ستونها موقع تصادف نمیاد تو صورتت !! نقطه شکست ! خیلی مهمه این . من اینقدر آدم میشناسم با 206 چپ کردن و کاملا سالم بیرون اومدن ! فقط جراحت جزئی دیدن . (نگین چون خودش 206 داره اینو میگه من 405 دارم !!) آخه سمند که رو پلت فرم 405 نگون بخت 20 سال پیش سواره چه طور میتونه امن تر 206 باشه.
    EF7 که فعلا گند جدید ایران لگن هست ! داداش اگه با کم جایی 206 میتونی کنار بیای شک نکن بگیر . اگه نه ماشینی با موتور ef7 نگیر که کلی مشکل داره . یا pars lx با موتور tu5 یا 405 slx tu5
    داداشی منم حرفی نزدم که میگم سفت تره اما ببین وقتی ضربه به خودرو وارد میشه بدنه ی خودرو وظیفه داره تا جایی که میشه ظربه رو مهار کنه و این که سمند محکم تره اما 206 طوری ساخته شده که به نظر من کمی از سمند ضعیف تره اما نکته ی جالبش اینه که وقتی مورد ظربه قرار میگیره کمترین صدمات به اتاق ماشین میرسه و طبیعتا سرنشین ها که شاید سمند این مزیت رو نداشته باشه
    و این که دقیقا باهات موافقم اگه مشکل جای 206 رو بزاریم کنار الان بهترین خودرو 206 حساب میشه هم از نظر خدمات هم از نظر قطعات معقولانه ترین انتخابه
    اما یه خورده حدود 1 ملیون به نظرم اگه ارزون تر بود بهتر بود اخه ادم زورش میاد 18 تومن پولشو بده همچین یه ذره گرونه
    Last edited by pishooo2; 17-02-2012 at 21:13.

6. این کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره ديگه داداش . ماشيني امنه كه حتي اگه كاپوت جمع شه اتاق تغيير شكل نده و آسيب نبينه و در 206 اين اصل رعايت شده .
    يعني كاپوتم از بين بره مسئله اي نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره ديگه داداش . ماشيني امنه كه حتي اگه كاپوت جمع شه اتاق تغيير شكل نده و آسيب نبينه و در 206 اين اصل رعايت شده .
    يعني كاپوتم از بين بره مسئله اي نيست
    اره داداش منم همینو گفتم اما دوستمون فکر کرد من میگم سمند بهتره در صورتی که فقط من گفتم سفت تره همین ولی اخه میدونی چیهمن تصادف زیاد میکنم اما چپ نکردم تا حالا واسه همین سمند رو از 206 بیشتر دوست دارم
    اخرشم نفهمیدم چرا تو خیابون همه بهم میزنن یه پراید داشتم پشت این بدبخت از بس که زده بودن از پشت 500 دفه مثل اکاردیون هی باز شده بود جمع شده بود

9. 2 کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

206 که در کل بهتره ولی اگه خانواده پر جمعیت باشه سمند خوبه ولی این موتور ملی نمیدونم چرا میگن بده کاش همون tu5 رو روش میذاشت

داره خودمونی میشه snkinect's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولش که کلاس و ظاهر 206 از سمند بالاتره.بعد می رسیم به شتاب که 206 تو این هم بهتره.در کل اگه بخوای 206 اصل فرانسه رو با سمند مقایسه کنیم که سمند هیچ شانسی نداره ولی اگه بخوایم 206 داخلی رو با قطعات چینی با سمند مقایسه کنیم اختلافشون کم میشه.
    ولی سمند برای مسافرت بهتره.
    ما 206 وی 8 داریم که تا الان خوب بوده و تو سربالایی ها و سبقت گرفتن کم نیاورده.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما الان سمند EF7 مالتی پلکس بنزینی داریم که مدل 90 هم هست از روز اول که از کارخونه گرفتیم بنزین سوپر زدیم خیلی راحت توی شهر با کلی ترافیک .. دار ه به ازای هر 100 لیتر 7.9 مصرف میکنه - دیگه خیلی شرایط بد که میشه و کلا همیشه باش تو ترافیک باشی مصرفش میشه 8 تا 8.5 تو جاده هم که راحت 6 مصرف میکنه

سوالی که از دوستان دارم

206 SD مصرف چقدر هست؟
    Last edited by sajjad1973; 07-10-2012 at 10:12.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ما الان سمند EF7 مالتی پلکس بنزینی داریم که مدل 90 هم هست از روز اول که از کارخونه گرفتیم بنزین سوپر زدیم خیلی راحت توی شهر با کلی ترافیک .. دار ه به ازای هر 100 لیتر 7.9 مصرف میکنه - دیگه خیلی شرایط بد که میشه و کلا همیشه باش تو ترافیک باشی مصرفش میشه 8 تا 8.5 تو جاده هم که راحت 6 مصرف میکنه

سوالی که از دوستان دارم

206 SD مصرف چقدر هست؟
    206 SD V8 که موتور TU5 داره
    تو شهر بین 8.5 تا 9 لیتر
    بیرون شهر 6.5 تا 7 لیتر

بودن دوستانی که در بهترین شرایط تونستن مصفر 5.5 لیتر رو تجربه کنن

14. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

206 SD V8 که موتور TU5 داره
    تو شهر بین 8.5 تا 9 لیتر
    بیرون شهر 6.5 تا 7 لیتر

بودن دوستانی که در بهترین شرایط تونستن مصفر 5.5 لیتر رو تجربه کنن

پس یعنی موتور 206 اونقدر ها هم که میگن کم مصرف نیست -

یعنی از نظر مصرف بهتره که اگه میخوایم ماشینی بگیریم که این دو متور رو داره بین این دو تا همون موتور EF7 رو اتخاب کنیم بهتر هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •