تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 111 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

شما از این بازی انتظار گرافیک GOD رو دارین؟! عزیز این رو داری با یک عنوان انحصاری مقایسه میکنی و اینکه اگر Darksiders هم برای یک پلتفرم انحصاری میشد عالی بود و خیلی بهتر از اینا میشد. ولی گرافیک از چه نظر ضعیفه؟ از لحاظ هنری که خیلی زیبا و دیدنی بود و طراحی محیط ها در بعضی جاها واقعا زیبا بود!
    از لحاظ تکنیکی و فنی در بعضی جاها ضعف داشت ولی اینطور هم نبود و اگر رو کنسول ps3 و 360 مقایسه بشه که کلا بازی حساب نمیشه چون عنون هایی مثل GOD و lord of shadow نمیزارن این بازی خودش رو نشون بده ولی برای پی سی خیلی خوب بود و کیفیت بالایی هم داشت برای همین بود که گیم اسپات نمره 8 که یعنی خوب رو بهش داد همینطور این نمره رو برای کنسول هم داد.
    همه چیز هم که گرافیک نیست!!! این طور هم مسخره نبود بخواد بازیباز رو نزاره دیگه بازی کنه چون هم داستان خوبش و هم گیم پلی نسبتا خوبی که داشت میتونست بازیباز رو پاش نگه داره!
    دوست عزیز میشه بپرسم من کی گفتم گرافیک بازی باید در حد god3 باشه ؟! شما که خودت استاد حرف تو دهن گذاشتنی چرا به اون دوستمون میگی حرف تو دهنم چرا میزاری اصلا این چیزایی که گفتی ربطی به پست من ومنظور من نداشت
    +
    اما در مورد اینکه از چه نظر ضعیفه !؟! باید بگم از همه نظر !! شما به طراحی زیبا و هنری مراحل یه بازی میگی گرافیک ؟!

باید بگم از لحاظ گرافیک اتفاقا بر عکس نظر شما بنظرم واقعا مسخره بود !! در حد بازی ps2 بود و بس !! منم از اون سری ادم ها ( که جدیدا زیاد شدن تو ایران ) نیستم بخوام از بازی هایی که 2000 تومن میخرم و به زبون دیگه ای دزدی میکنیمش !! ایراد بیخود بگریم !! میدونم !! همینشم از سرمون زیادیه !! اما به هر حال بنده حق دارم نظرم و احساسمو نسبت به نسخه ی 1 یه بازیو بگم یا نه ؟! با اون گرافیکش هم بخوام امتیاز بدم بهش 78 میدم !! چون بازی فوق العاده بود !! اما میگم اگه گرافیکشم یه حداقل استانداردی داشت تبدیل به یه بازی شاهکار میشد و بلکه امتیاز 90 میگرفت از نظرم

اره درست . انتظار گرافیک در حد GOW نمیره ولی لااقل در حدی باشه که بازی های امروزی برای PC میاد .

اونی که گفتی اگه انحصاری بود بهتر میشد داری در حق PC بازها کم لطفی میکنی دیگه . الان گرافیک خیلی از بازیها روی PC بهتر از کنسول جواب میده . یعنی در واقع میتونم بگم اگه نسخه 1 انحصاری برای PC میومد گرافیکش بالاتر بود .
    شما یا داری قدرت PC رو کم میبینی یا تعصبی صحبت میکنی . وقتی موتور بازی از این قویتر نمیتونه کار بکنه چه بخواد انحصاری بیاد چه غیرانحصاری گرافیکش همونه .
    گرافیک هم تو نسخه قبل به احتمال زیاد پورت شده بود که نشون از کم لطفی به PC بازهاست ولی توی جاهای دیگه مثل بهینه سازی برای کیبرد این کاستی جبران شده بود .
    در واقع بازی رضایت بخشی بود برای نسخه اول از بازی . بدون شک گرافیک خیلی فرق خواهد کرد توی این نسخه که بیاد .

راجع به گرافیک نباید با عنوانی مثل GOW مقایسه بشه ولی میتونه با طراحی صحنه ، صدا گذاری ، جلوه های ویژه و ... با این عنوان مقایسه بشه که خیلی واضح نشون میده کم کاری شده و باید جبران بشه .

کاملا تایید میشه

سلام.
    فکر نمیکنم وقتی بازی برای بیشتر پلتفروم ها زده میشه مثل ساکر دیگه جای بحثی واسه انحصاری بودن باشه....
    به علاوه اینکه به نظر من باعث جروبحث میشه نباشه بهتره.

شما چرا از خودت حرف در میاری؟!!!!!! کجا من از pc بد گفتم؟!
    شما اون حرف هایی که زدم رو ببین اینطوری نگو درست نیسته!!!! بعد هم بحث گرافیک شده و گفتم اگر انحصاری میشد خیلی کیفیت بهتری داشت! این چه ربطی به کم لطفی کردن به سایرین بود؟!
    بعد هم اینجا بحث قدرت کنسول ها نیسته که شما میگی این موضوع هم که گفته شده فقط درباره این بازی روی پلتفرم ها هست نه چیز دیگه پس بحث اینطور مسائلی مثل کدوم کنسول بهتره رو نداریم!!!
    اول که چرا الکی حرف درست میکنی؟! که من اصلا بهش اشاره نکردم بعد هم موتور بازی نمیتونه از این قوی تر باشه؟! این به تیم برنامه ریز انجین مربوط هست تا چقدر تونستن از توانایی موتور کار بکشن و اگر شما مطلبی در این زمینه داری این انجین توانایی هاش همین هست برامون بیان کنی ممنون میشم!
    پورت شدن کم لطفی نیسته کم لطفی اینکه که pc باز ها بیشتر نسخه کرک رو میگیرن و در واقع دزدی میشه این کار اگر این قضیه رو درست بشه شاید مسئله پورت هم نباشه ولی این به تیم سازنده بستگی داره که میخواد پورت کنه یا نه ولی این رو هم در نظر بگیرید که خرید نسخه دزدی کم لطفی هست نه این چیزی که شما میگی!
    شماره اول این بازی هم دقت کنی من گفتم خوب بود ولی مشکلاتی هم داشت! چون بحث گرافیک شد این رو باید در نظر بگیریم که گرافیک خوبی داشت.
    ببین اینه که میگن هر انرژِی منفی که یکی مفرسته به خود طرف بر میگرده همینه شما حرف تو دهن من انداختی و اینکه گفتم گرافیکش لا اقل نصف گاد اف وار 3 باشه رو تبدیل کردی به اینکه من گفتم گرافیک بازی باید شبیه god3 باشه و بحث انحصاریو این حرفا

نمره های گیم اسپات هم برا من هیج مهم نیست و هرگز گیم اسپات و سایت های مشابه رو برا خودم بت نکردم و بازی هام و نظراتم با نمرات اون تغییری نکرده

من به نسخه ی کنسولیش اصلآ کاری ندارم چون بحثش از pc جداست تازه با اون تأخیری که واسه pc اومد!
    از جایی که واسه pc اومد رو اگر بری تو تاپیکش دقیق ببینی همه از بازی تعریف کردن و خوشحالن کجا گفتن بازی و گرافیکش تاریخ گذشتس جیگر!
    2012 مگر چشه؟: دی
    خب بازی سبکش طوریه همین گرافیک واسش جوابه حتمآ نیازی ندیدن مثل gow شه!: دی
    سهیل هم راست میگه نمره ی 8 گرفتن از گیم اسپات کم نیست و نمره ی خوبی هم هست
    والا این تیزرهایی که معلومه همون گرافیک قبلیه شاید کمی بهینه شده باشه که بازم نسبت به سبکی که داره عالیه.
    اینا همش نظرات شخصیه یکی بازی رو واسه گرافیکش بگیره تا آخر با لذت تمومش کنه یا اصلا نگیره.همه چی که گرافیک نیست آخه..
    +
    اینا اثرات و ترکشهای bf3 هست که این بلا رو سر گیم خورا آورده!: دی

همین که واسه pc میاد خدا رو شکر کن
    تازه شما تنظیمات گرافیکی داری کنسول فن ها پس چی بگن!: دی
    چندین پست خودم اون زمان دیده بودم که این حالت بهشون دست داده بود از گرافیک بازی !! میخوای بریم پیدا کنیمشون 2 تایی ؟

اون سال بتلفیلد 3 کجا بود که نظراتو بخواد تحت الشعاع قرار بده ؟!

اون که اره خدارو شکر که میکنم !! چون این سبک بازی برا پی سی خیلی کمه !! و به شخصه خیلی هم با بازی حال کرده بودم اما خوب گرافیک بازی اگه استاندارد بود و لا اقل یه کوچوولو از god 2 بیشتر بود واقعا حدود 40% لذت بازیو بیشتر میکرد ( خودمو میگم )
    +
    +
    در کل ... صحبت پایانی اینه که ... ما میگیم این بازی خیلی فوق العاده بود و امیدواریم ضعف اصلی نسخه ی قبلی رو که همین گرافیکش بود رو رفع کنه ... اما بعضآ دوستان از طرف تهیه کننده ی بازی طرفداری میکنن و پا فشاری میکنن رو اون گرافیک نسخه ی قبلی و ابراز علاقه میکنن که نسخه ی جدید هم گرافیکش همون باید باشه و بسیار هم عالیه ( کنایه به وحید )
    +
    +
    راستی بهتره کم کم پست هارو جوری تنظیم کنید و کنیم تا بحث جمع شه
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-07-2011 at 14:23.

2. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا همش می خواین بحثارو جمع کنید؟
    الان مشکل این گفتگو چی بود؟ همه چی که داره خیلی خوب پیش می ره
    خیلی خوب می شه اگه ادامه بدین

4. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوست عزیز میشه بپرسم من کی گفتم گرافیک بازی باید در حد god3 باشه ؟! شما که خودت استاد حرف تو دهن گذاشتنی چرا به اون دوستمون میگی حرف تو دهنم چرا میزاری اصلا این چیزایی که گفتی ربطی به پست من ومنظور من نداشت
    +
    اما در مورد اینکه از چه نظر ضعیفه !؟! باید بگم از همه نظر !! شما به طراحی زیبا و هنری مراحل یه بازی میگی گرافیک ؟!

باید بگم از لحاظ گرافیک اتفاقا بر عکس نظر شما بنظرم واقعا مسخره بود !! در حد بازی ps2 بود و بس !! منم از اون سری ادم ها ( که جدیدا زیاد شدن تو ایران ) نیستم بخوام از بازی هایی که 2000 تومن میخرم و به زبون دیگه ای دزدی میکنیمش !! ایراد بیخود بگریم !! میدونم !! همینشم از سرمون زیادیه !! اما به هر حال بنده حق دارم نظرم و احساسمو نسبت به نسخه ی 1 یه بازیو بگم یا نه ؟! با اون گرافیکش هم بخوام امتیاز بدم بهش 78 میدم !! چون بازی فوق العاده بود !! اما میگم اگه گرافیکشم یه حداقل استانداردی داشت تبدیل به یه بازی شاهکار میشد و بلکه امتیاز 90 میگرفت از نظرم

ببین اینه که میگن هر انرژِی منفی که یکی مفرسته به خود طرف بر میگرده همینه شما حرف تو دهن من انداختی و اینکه گفتم گرافیکش لا اقل نصف گاد اف وار 3 باشه رو تبدیل کردی به اینکه من گفتم گرافیک بازی باید شبیه god3 باشه و بحث انحصاریو این حرفا

نمره های گیم اسپات هم برا من هیج مهم نیست و هرگز گیم اسپات و سایت های مشابه رو برا خودم بت نکردم و بازی هام و نظراتم با نمرات اون تغییری نکرده
    دوست عزیز میشه بپرسم من کی گفتم گرافیک بازی باید در حد god3 باشه ؟!
    من گفتم GOW 3 ?????
    شما که خودت استاد حرف تو دهن گذاشتنی چرا به اون دوستمون میگی حرف تو دهنم چرا میزاری
    اون خودش جواب من رو میده شما خودت رو قاطی نکن تو بحث
    +
    شما به طراحی هنری و اینا میگی گیم پلی؟! دی: اگر چیز دیگه ای بهش میگ بگو من هم بدونم
    این نظر شخصی شما هست و هر کی هم نظری در این باره داره ولی بیشتر افراد که تجربه این بازی رو داشتن گرافیک رو ضعیف توصیف نکردن.
    +
    عزیز شما خودت داری حرف میزاری وسط!!! من گفتم gow3 یا فقط گفتم gow ؟!!!! بعد هم شما این بازی رو با یک عنوان انحصاری داری مقایسه میکنی اصلا درست نیسته !!!!!!!
    من فک کنم شما گرافیک این بازی رو با کرایسیس مقایسه کردی نه؟!

شما نمرات برات مهم نیست یا هر چی برو نقد و بررسی ها نویسنده های هر سایتی که تو نقد و بررسی به هر حال دیگه شناخته شده رو که بیشتر از شما در این زمینه سر در میارن رو بخون تا اینجا نیایی گیر بدی گرافیک اینطوری هست یا هر چی!!!! این بحث رو هم دیگه ادامه نیدید چون دیگه مسخر شده!!!!
    Last edited by Killzone2; 25-07-2011 at 15:21.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما چرا از خودت حرف در میاری؟!!!!!! کجا من از pc بد گفتم؟!
    شما اون حرف هایی که زدم رو ببین اینطوری نگو درست نیسته!!!! بعد هم بحث گرافیک شده و گفتم اگر انحصاری میشد خیلی کیفیت بهتری داشت! این چه ربطی به کم لطفی کردن به سایرین بود؟!
    بعد هم اینجا بحث قدرت کنسول ها نیسته که شما میگی این موضوع هم که گفته شده فقط درباره این بازی روی پلتفرم ها هست نه چیز دیگه پس بحث اینطور مسائلی مثل کدوم کنسول بهتره رو نداریم!!!
    اول که چرا الکی حرف درست میکنی؟! که من اصلا بهش اشاره نکردم بعد هم موتور بازی نمیتونه از این قوی تر باشه؟! این به تیم برنامه ریز انجین مربوط هست تا چقدر تونستن از توانایی موتور کار بکشن و اگر شما مطلبی در این زمینه داری این انجین توانایی هاش همین هست برامون بیان کنی ممنون میشم!
    پورت شدن کم لطفی نیسته کم لطفی اینکه که pc باز ها بیشتر نسخه کرک رو میگیرن و در واقع دزدی میشه این کار اگر این قضیه رو درست بشه شاید مسئله پورت هم نباشه ولی این به تیم سازنده بستگی داره که میخواد پورت کنه یا نه ولی این رو هم در نظر بگیرید که خرید نسخه دزدی کم لطفی هست نه این چیزی که شما میگی!
    شماره اول این بازی هم دقت کنی من گفتم خوب بود ولی مشکلاتی هم داشت! چون بحث گرافیک شد این رو باید در نظر بگیریم که گرافیک خوبی داشت.
    عزیزم اصلا بحث من بحث انحصاری بودن نیست .
    اگه واسه PC تو ایران 90 درصد بازی های کپی میشه واسه کنسول 80 درصده و خیلی هم فرقی نمیکنه .
    اصلا کاری ندارم به اینکه بازی من کپیه یا نه . ارجینالخرش هم باید همین بازی رو بازی کنه .

من خودم همین پولی که واسه یک بازی میدم 1000 تومن رو هم گیرون میدونم چه برسه به قیمت ارجینال
    بازی ای مثل کرایسیس یا RE5 میان که واسه PC هم امکانات و هم گرافیک بالاتری دارن + کلی بازی های دیگه که هیچ تفاوتی با نسخه کنسولی ندارن .
    بعد یه شرکت بخواد بیاد اولین سری Darksiders رو که عنوان محبوبی هم میشه رو واسه PC کم بزاره . فکر نکنم
    اصلا شرکتش همچین خیالی رو داشته . کلا توانی که واسه این بازی گذاشته بوده همین بوده .
    وگرنه گرافیک کنسول رو یه سرو گردن میبرد بالاتر . یه امکان انلاین هم میزاشت واسه نسخه های ارجینال و کنترل بازی رو جوری میزاشت که با کیبورد اذیت بشی .
    به نظرم کیبرد از دسته هم بهتر واسه این بازی جواب میداد . پس نشون میده شرکتش اصلا قصد نداشته واسه PC کم بزاره . گرافیک بازی همینقدر بوده .

موتور بازی هم همینطوری رو هوا به نظرم ساخته شده . یعنی روش کار نشده بوده . اگه کمی از عنوان های
    موفق مثل Dante's Inferno و GOW و ... الهام میگرفتن میتونسن موتور گرافیکی خوبی طراحی کنن .
    من خودم از بازی راضی بودم ولی به قول دوستمون اگه گرافیک بهتر و صحنه ها طبیعی تر و ... بود بازی بهتر
    میشد و میتونست با عناوین دیگه رقابت کنه .
    Last edited by Gregar; 25-07-2011 at 18:09.

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

عزیزم اصلا بحث من بحث انحصاری بودن نیست .
    اگه واسه PC تو ایران 90 درصد بازی های کپی میشه واسه کنسول 80 درصده و خیلی هم فرقی نمیکنه .
    اصلا کاری ندارم به اینکه بازی من کپیه یا نه . ارجینالخرش هم باید همین بازی رو بازی کنه .

من خودم همین پولی که واسه یک بازی میدم 1000 تومن رو هم گیرون میدونم چه برسه به قیمت ارجینال
    بازی ای مثل کرایسیس یا RE5 میان که واسه PC هم امکانات و هم گرافیک بالاتری دارن + کلی بازی های دیگه که هیچ تفاوتی با نسخه کنسولی ندارن .
    بعد یه شرکت بخواد بیاد اولین سری Darksiders رو که عنوان محبوبی هم میشه رو واسه PC کم بزاره . فکر نکنم
    اصلا شرکتش همچین خیالی رو داشته . کلا توانی که واسه این بازی گذاشته بوده همین بوده .
    وگرنه گرافیک کنسول رو یه سرو گردن میبرد بالاتر . یه امکان انلاین هم میزاشت واسه نسخه های ارجینال و کنترل بازی رو جوری میزاشت که با کیبورد اذیت بشی .
    به نظرم کیبرد از دسته هم بهتر واسه این بازی جواب میداد . پس نشون میده شرکتش اصلا قصد نداشته واسه PC کم بزاره . گرافیک بازی همینقدر بوده .

موتور بازی هم همینطوری رو هوا به نظرم ساخته شده . یعنی روش کار نشده بوده . اگه کمی از عنوان های
    موفق مثل Dante's Inferno و GOW و ... الهام میگرفتن میتونسن موتور گرافیکی خوبی طراحی کنن .
    من خودم از بازی راضی بودم ولی به قول دوستمون اگه گرافیک بهتر و صحنه ها طبیعی تر و ... بود بازی بهتر
    میشد و میتونست با عناوین دیگه رقابت کنه .
    اره درسته یک سری بازی ها هستن که کفییت بالایی دارن یا به قول شما هم امکانات خوبی داره و کاملا درسته
    ولی خب بازی مثل Darksidders نیازمند کار بیشتری هسته ولی اگر گرفیک رو در نظر نگیریم داستان و گیم پلی نسبتا خوبی داشت! حال گرافیک هم بیشتر از این می شد روش کار بشه درسته ولی یک سری طراحی و محیط هایی جالب هم داشت که باعث میشد کیفیت بازی رو زیاد پایین نیاره. تو دمو های شماره دوم هم کیفیت بازی همونطوری و همون حالت رو داره ولی تاریخ انتشار بازی این رو نشون میده میشه بیشتر روی این قسمت کار کرد.
    مثلا شخصیت های بازی خوب بودن ولی کمبود هم توی اونها میشد دید که کیفیت رو از طرفی پایین میاورد.

حال این بازی ها بهتر از فاجعه هایی تو همین سبک نظیر DMC که شخصیت بازی رو از بین بردند هستن که خیلی بهتر از اونا اند و البته یه چیز مهم تو این بازی گیم پلی و باس های بازی بود که عالی بودن همینطور داستان خوب که در حد خوبی بود.گرافیک هم به نظر من خوب بوده متوسط هم نه بلکه خوب!!! برداشت از گرافیک فقط کرایسیس و دیگر عنوان ها نیست بلکه همین طراحی و یک سری موارد دیگه خیلی خوب بود!
    Last edited by Killzone2; 25-07-2011 at 19:06.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره درسته یک سری بازی ها هستن که کفییت بالایی دارن یا به قول شما هم امکانات خوبی داره و کاملا درسته
    ولی خب بازی مثل Darksidders نیازمند کار بیشتری هسته ولی اگر گرفیک رو در نظر نگیریم داستان و گیم پلی نسبتا خوبی داشت! حال گرافیک هم بیشتر از این می شد روش کار بشه درسته ولی یک سری طراحی و محیط هایی جالب هم داشت که باعث میشد کیفیت بازی رو زیاد پایین نیاره. تو دمو های شماره دوم هم کیفیت بازی همونطوری و همون حالت رو داره ولی تاریخ انتشار بازی این رو نشون میده میشه بیشتر روی این قسمت کار کرد.
    مثلا شخصیت های بازی خوب بودن ولی کمبود هم توی اونها میشد دید که کیفیت رو از طرفی پایین میاورد.

حال این بازی ها بهتر از فاجعه هایی تو همین سبک نظیر DMC که شخصیت بازی رو از بین بردند هستن که خیلی بهتر از اونا اند و البته یه چیز مهم تو این بازی گیم پلی و باس های بازی بود که عالی بودن همینطور داستان خوب که در حد خوبی بود.گرافیک هم به نظر من خوب بوده متوسط هم نه بلکه خوب!!! برداشت از گرافیک فقط کرایسیس و دیگر عنوان ها نیست بلکه همین طراحی و یک سری موارد دیگه خیلی خوب بود!
    منم گفتم از همه لحاظ عالی بود فقط گرافیکش جای کار داشت که احتمالا توی نسخه 2 هر چند توی دموش فرق زیادی نمیکرد ولی احتمالا نو اوریهایی نسبت به نسخه قبل داره .
    نسخه قبل گیم پلیش عالی بود . داستانش عالی . سختیش هم قابل قبول بود .
    گرافیکش هم حالا که فکر میکنم میبینم قدیمی نیست ولی یه جوریه . شاید بشه گفت به خاطر موتور جدیدشه که به همچین گرافیکی ملت عادت ندارن .
    توی بازی دیگه ای فکر نکنم از این موتور استفاده شده باشه .

راجع به DMC هم نباید زود قضاوت کرد . هیچی هنوز معلوم نیست .

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من گفتم GOW 3 ?????
    اون خودش جواب من رو میده شما خودت رو قاطی نکن تو بحث

خوب پس چی ؟! منظورت گاد اف وار یک و 2 بودش ؟! اونا که بازی های نسل قبل بودن البته گرافیک god2 با اینکه رو ps2 اجرا میشد بنظرم اگه از این دار سایدرز بیشتر نبود کمتر هم نبود

در مورد قاطی کردن تو بحث هم باید عرض کنم که چون در مورد صحبت من بحث بود خودمو انداختم وسط !! ( به قول شما )

شما به طراحی هنری و اینا میگی گیم پلی؟! دی: اگر چیز دیگه ای بهش میگ بگو من هم بدونم
    ایول نخیر عزیزم نمیگم گیم پلی ... خودتون پاسخو گفتید طراحی هنری مراحل !! مثلا بازی گرشاسب گرافیکش ضعیف بود اما طراحی مراحلش میشه گفت خوب و هنری بود واصلا ربطی به مسائل فنی و گرافیک بازی نداره این موضوع

این نظر شخصی شما هست و هر کی هم نظری در این باره داره ولی بیشتر افراد که تجربه این بازی رو داشتن گرافیک رو ضعیف توصیف نکردن.
    بابا با تجربه درسته . این نظر شخصی منه و لازم نیست کسی جبهه بگیره سمتش

عزیز شما خودت داری حرف میزاری وسط!!! من گفتم gow3 یا فقط گفتم gow ؟!!!! بعد هم شما این بازی رو با یک عنوان انحصاری داری مقایسه میکنی اصلا درست نیسته !!!!!!!
    من فک کنم شما گرافیک این بازی رو با کرایسیس مقایسه کردی نه؟!
    پس خودتونم میدونید که اصلا نباید با گاد اف وار 3 مقایسه شه ؟! درسته ؟! این بازی با اینکه تو 2009 منتشر شد !! قابل مقایسه با گاد اف وار 2 ps2 هستش و این یعنی افتضاء ...

شما نمرات برات مهم نیست یا هر چی برو نقد و بررسی ها نویسنده های هر سایتی که تو نقد و بررسی به هر حال دیگه شناخته شده رو که بیشتر از شما در این زمینه سر در میارن رو بخون تا اینجا نیایی گیر بدی گرافیک اینطوری هست یا هر چی!!!! این بحث رو هم دیگه ادامه نیدید چون دیگه مسخر شده!!!
    ببین دوست من ... چرا صورت مسئله رو پاک میکنی ؟! خوب همون سایت ها و نقد های بازی .... ببین من میگم بازیه خیلی خوبی بود اما اگه گرافیکش استاندارد روز بود !! خوب تر میشد !!
    .
    همین نظرات کارشناسان محترم هم که شما میگی ... بنظرت بهتر نبود که منتقد ها از گرافیک بازی هم تعریف و تمجید میکردن در کنار دیگر محاسن بازی ؟!

محتوای مخفی: ... 
    بابت غلط املائی ها معزرت با عجله تایپ شد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

ببین دوست من ... چرا صورت مسئله رو پاک میکنی ؟! خوب همون سایت ها و نقد های بازی .... ببین من میگم بازیه خیلی خوبی بود اما اگه گرافیکش استاندارد روز بود !! خوب تر میشد !!
    .
    همین نظرات کارشناسان محترم هم که شما میگی ... بنظرت بهتر نبود که منتقد ها از گرافیک بازی هم تعریف و تمجید میکردن در کنار دیگر محاسن بازی ؟!

محتوای مخفی: ... 
    بابت غلط املائی ها معزرت با عجله تایپ شد
    ایول نخیر عزیزم نمیگم گیم پلی ... خودتون پاسخو گفتید طراحی هنری مراحل !! مثلا بازی گرشاسب گرافیکش ضعیف بود اما طراحی مراحلش میشه گفت خوب و هنری بود واصلا ربطی به مسائل فنی و گرافیک بازی نداره این موضوع
    عزیز وقتی میگم طراحی هنری یعنی محیط های خلق شده یعنی بوجود آوردن محیط های به این شکل و بوجود آوردن لباس War یا اسب War که مربوط میشه به گرافیک چون با این طراحی و وجود گرافیک خودشون رو نشون دادن حالا نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه به هر حال... منظور من این چیزی که شما میگید نیست
    پس خودتونم میدونید که اصلا نباید با گاد اف وار 3 مقایسه شه ؟! درسته ؟! این بازی با اینکه تو 2009 منتشر شد !! قابل مقایسه با گاد اف وار 2 ps2 هستش و این یعنی افتضاء ...
    کی اسم GOW 3 اورد هی شما میگی؟؟؟؟؟؟!!!!!!بعد هم من مقایسه کردم یا شما؟ همون که شما به شماره دوم اشاره کردی من هم منظروم شماره دوم بود و اینکه اینا رو نمیشه با هم مقایسه کرد عزیز GOW انحصاری ولی DS نه!
    +
    عزیز گرافیک بازی ضعیف نبوده بلکه خوب بوده از گرافیک هم تمجید کردن بلکه در یک سری مراحل به گرافیک اشاره کردن ولی نگفتن که این بازی افتضاح هسته از لحاظ گرافیک و این حرفا!!!

12. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

عزیز وقتی میگم طراحی هنری یعنی محیط های خلق شده یعنی بوجود آوردن محیط های به این شکل و بوجود آوردن لباس War یا اسب War که مربوط میشه به گرافیک چون با این طراحی و وجود گرافیک خودشون رو نشون دادن حالا نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه به هر حال... منظور من این چیزی که شما میگید نیست

کی اسم GOW 3 اورد هی شما میگی؟؟؟؟؟؟!!!!!!بعد هم من مقایسه کردم یا شما؟ همون که شما به شماره دوم اشاره کردی من هم منظروم شماره دوم بود و اینکه اینا رو نمیشه با هم مقایسه کرد عزیز GOW انحصاری ولی DS نه!
    +
    عزیز گرافیک بازی ضعیف نبوده بلکه خوب بوده از گرافیک هم تمجید کردن بلکه در یک سری مراحل به گرافیک اشاره کردن ولی نگفتن که این بازی افتضاح هسته از لحاظ گرافیک و این حرفا!!!

لباس وار قشنگه یا فلانی تو بازی خوش تیپه طراحی زیباشو نشون میده نه گرافیک !! اصلا این دو تا یه چیز جدا از هم هستن

منم میدونم انحصاری ها یه چیز دیگه هستن !! برا همون بازیو با گاد اف وار 2 مقایسه کردم که برای ps2 بود و خودتون میدونید چه سالی منتشر شده بود !! یه بازی تو این نسل نتونه به گرافیک یه بازیه انحصاری نسل قبلی برسه و ازش بهتر نباشه !! این یعنی چی ؟! کمتر از افتضآء ؟!
    +
    +
    والا ما که گرافیک این بازیو افتضاء دیدیم و کلی هم از این قضیه ناراضی بودم و هستم !! در عوض شما خیلی از گرافیک بازی رازی بودید و خیلی هم دوست دارید گرافیک نسخه ی جدید هم مثه نسخه ی قبلی ( که بنظرتون زیبا و خوب بود ) باشه و مشکلی با این قضیه ندارید
    .
    .
    به قول خودتون اینها همش نظر شخصی هسته و السلام

14. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ما كه بازي كرديمش و از داستان و گيم پلي(قربون باس فايتاش!!!) و گرافيكش خوشمون اومد!!!!
    منتظر نسخه 2!!!
    لباس وار قشنگه یا فلانی تو بازی خوش تیپه طراحی زیباشو نشون میده نه گرافیک !! اصلا این دو تا یه چیز جدا از هم هستن
    سجاد جان دوست عزيزم اگه اينطوره چرا هيچ وقت تو نقدا كنار سر فصل ها(مثل داستان گيم پلي گرافيك و صداگذاري) يه سرفصل زيبايي نميذارن؟؟؟؟

به قول خودتون اینها همش نظر شخصی هسته
    آره راست ميگه سجاد جون نظر شخصيمونه فعلا به 2ش چشم بدوزيد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •