عزیزم اصلا بحث من بحث انحصاری بودن نیست .
اگه واسه PC تو ایران 90 درصد بازی های کپی میشه واسه کنسول 80 درصده و خیلی هم فرقی نمیکنه .
اصلا کاری ندارم به اینکه بازی من کپیه یا نه . ارجینالخرش هم باید همین بازی رو بازی کنه .
من خودم همین پولی که واسه یک بازی میدم 1000 تومن رو هم گیرون میدونم چه برسه به قیمت ارجینال
.gif)
بازی ای مثل کرایسیس یا RE5 میان که واسه PC هم امکانات و هم گرافیک بالاتری دارن + کلی بازی های دیگه که هیچ تفاوتی با نسخه کنسولی ندارن .
بعد یه شرکت بخواد بیاد اولین سری Darksiders رو که عنوان محبوبی هم میشه رو واسه PC کم بزاره . فکر نکنم
اصلا شرکتش همچین خیالی رو داشته . کلا توانی که واسه این بازی گذاشته بوده همین بوده .
وگرنه گرافیک کنسول رو یه سرو گردن میبرد بالاتر . یه امکان انلاین هم میزاشت واسه نسخه های ارجینال و کنترل بازی رو جوری میزاشت که با کیبورد اذیت بشی .
به نظرم کیبرد از دسته هم بهتر واسه این بازی جواب میداد . پس نشون میده شرکتش اصلا قصد نداشته واسه PC کم بزاره . گرافیک بازی همینقدر بوده .
موتور بازی هم همینطوری رو هوا به نظرم ساخته شده . یعنی روش کار نشده بوده . اگه کمی از عنوان های
موفق مثل Dante's Inferno و GOW و ... الهام میگرفتن میتونسن موتور گرافیکی خوبی طراحی کنن .
من خودم از بازی راضی بودم ولی به قول دوستمون اگه گرافیک بهتر و صحنه ها طبیعی تر و ... بود بازی بهتر
میشد و میتونست با عناوین دیگه رقابت کنه .