اگه می کنی حجمش هم بگو ببینم می تونم بیام؟
و به چیزی دیگه نمای w101 از کجا هست؟
اگه می کنی حجمش هم بگو ببینم می تونم بیام؟
و به چیزی دیگه نمای w101 از کجا هست؟
Last edited by Iloveu-ALL; 21-07-2011 at 12:01.
رفتم بازی رو دانلود کردم بعد ابدیت هم کردم رفتم تو بازی عمو جادو گر اومدیه چیزایی گفت رفت تو خونه منم انقدر دکمه زدم تا رفت تو خونه یه جادوگر دیگه اونجا بود من رفتم رو دایره دتا خر چنگ اومد بیرون ..... بعد اون جادون کن و من جادو اخر برنده شدم
بعد عمو رفت نیم ساعت صبر کردم هیچی نشد بعد یه درصد دیدم بالا داره پر میشه 66% فهمیدم بازی رو داره تازه دانلود میکنه .ای بابا .................
LOL فک کنم این آخرین دانلود باشه
سرعت دانلود من خیلی پایینه 12kb/s
اوه اون تازه اولشه!! بعدش موسیقی. صدای گفتگو ها . و غارهای بازی رو هم باید لود کنه
Last edited by p30 arman; 21-07-2011 at 14:00.
یعنی نمیشه بدون صدا دانلود کرد این چیکاریه از اول میذاشتن کامل همه رو دان کنیم مارو گیج نمیکردن اگه لود پر کرد cancell میزنم میگم سگ خورد 200 مگ رو
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
یه خبره خوش تازه رفتم تو بازی با این سرعت ****** من
اسم فایلی که داره دانلود میکنه چیه؟
خدا بهم رحم کنه الان با سرعت 30 دانلو میکنم سرور شون خیلی ضعیفه.
یه دکمه ایست هم نداره که بعدا دانلود کنیم . واااااااااای . صفحه وب هم باز میکنم سرعتم میشه 20-19 چقد طول میکشه؟
صبر کنید وقتی برید Area دوئل کنید دیگه این بازی رو ول نمیکنیدیه حالی میده
اگه دانلود رو استاپ کنی بعضی جاها که باید بری برای quest میگه هنوز لود نشده!
برای صدا هم بازی صدا داره ولی موسیقی زمینه نداره
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
اقا با یه بابایی رفیق شدیم گفتم چند سالته گفت 6 سال موقعی گفتم 16 سالمه کف کرده بود![]()
SHARD_worlddata
هر 4دقیقه 1% پر میشه دهنم سرویسه
شرمنده دیر جواب دادم
کارت تموم نمیشه احتمالا mana تموم کردی ابرو سرزمین فرشتگان یه minigame بزن پر میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)