تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: پرتماشاگر ترین تیمهای اروپا در فصل جاری

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب قضیه اینجاست که فعلا باشگاهای ایتالیا روی استعدادای خارجی بیشتر سرمایه گذاری میکنن.
    البته فکر کنم گذاشتن باجو به سمت مدیرفنی بخش جوانان فدراسیون ایتالیا برای تغییر این روند باشه

همین مشکل پیرشدن نسل طلایی ایتالیا رو آلمان هم داشت
    بین سالهای 98تا 2004 اگه یادت باشه بدترین دوران فوتبال آلمان بود و برای رهایی ازون وضعیت و بعد شکست تو جام جهانی 98 و یورو 2000 آلمانا یه طرح پرورش استعدادای جوون رو شروع کردن که بیشتر از 500میلیون یورو هزینه برداشته و حالا داره جواب میده.
    ایتالیا هم باید همین کارو بکنه تا بتونه نسل طلاییشو جایگزین کنه
    هر تیمی باید در کنار پرورش استعدادها یه نیم نگاهی به خرید ستاره ها داشته باشه
    نه مثل یووه فصل گذشته و آرسنال این چند سال که با فقط اتکا به پرورش استعداها خون به دل هوادارانشون کردن

سیاست بارسا الان خیلی خوبه
    در کنار لاماسیا امسال حداقل 50 تا 60 میلیون خرج میکنن که احتمالا فابرگاس و الکسیس هست
    سال های بعد به نسبت همین قدر خرج کنن هیچ وقت از جایگاه اول اروپا پایین بیا نیستن
    یا همین بایرن که روبن و ریبری رو خرید و نتیجه اش هم خیلی زود دید
    میلان هم یه زمانی با خرید ستاره هایی مثل روی کاستا و نستا و اینزاگی وکشف و پرورش استعداد هایی مثل شفچنکو-سیدورف-پیرلو -کاکا- تونست دو تا قهرمانی و 1 یه نایب قهمرانی اروپا+جام های مخالف دیگه ای رو کسب کنه

خلاصه:هر چقدر هم اکادمی و سیستم کشف استعدا خوبی داشته باشی برای اینکه از قافله عقب نمونی صدر صد باید برای تیمت ستاره بخری
    Last edited by H A M A S; 21-07-2011 at 06:17.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط 3-4تا سوپر استار؟
    نویر،لام،شواین اشتایگر،خدیرا،اوزیل،مولر، کلوزه،گومز.اینا علی الحساب سوپراستار
    باقی بازیکنا هم مثل شورله و هولتبی و هوملز و گوتزه و ..... جزو بهترین استعدادها هستن
    امره کن،کان آیهان،موریتز لایتنر،صمد یصیل،کورای گونتر،نیکو پری،میشل وایزر،رانی خدیرا،اوکان آیدین، و....
    اینا تازه همه توی تیمای جوانان و رزرو باشگاه های بوندسلیگا بازی میکنن و 99درصدشونم عضو تیم زیر17سال آلمان بودن که سوم شدن تو جام جهانی
    آينده روشنه فوتبال آلمان كاملا مشخصه
    در جام جهاني فوتبال تيم ملي آلمان شادابي خالص بود واقعا
    يه سوال اين ستاره دورتموند ، شاهين ، كه رفت رئال ميتونه براي تيم ملي آلمان بازي كنه؟

در مورد لاماسیا هم حرف زیزو یادمون نره که گفت:هر 100 سال یکبار تیمی مثل بارسا این همه ستاره رو میتونه یکجا در یک دوره داشته باشه!
    حرف جناب زيدان وحي منزل كه نيست
    اگر در مورد رئال هم بود همچين حرفي ميزد؟
    هميشه قرار نيست وقتي تيمي خوب بازي ميكنه و در اصطلاح رويايي نتيجه ميگيره بعد از يه دوره همه چيز تموم بشه و تيم خالي از ستاره بشه
    كلا اين حرف كه هر تيمي دوره اي داره رو هرچند احتمالش بيشتره اما قطعي نميدونم
    اگر يك ساختار منظم و روي اصول باشه و دچار فساد نشه ممكنه سه چهار دهه موفقيتش طول بكشه
    مگه موفقيت منچستر يه روزه بود يا يه دوره داشت
    حقيقتا من به عنوان طرفدار ليورپول هر سال ميگفتم منچستر يه دوره داره تموم ميشه از اين حرفايي كه جناب زيدان و خيلي ها در مورد بارسا ميزنن
    خداييش دائم به برادرم ميگفتم قهرمانيهاي منچستر به 15 برسه قهرمانيهاي ليورپول به 22 يا 23 ميرسه
    ولي هرچقدر دلم رو صابون زدم منچستر افت نكرد كه نكرد اينكه يكي دوسال قهرمان نشه افت و پايان يك دوره نيست افت يعني اوضاعي مثل ليورپول
    الان هم به طرفداراي ساير تيمها خيلي محترمانه ميگم دلتون رو صابون نزنيد اگر اتفاق خاصي براي ساختار لاماسيا نيفته بارسا تا سالها همينيه كه هست
    ممكنه يه سال قهرمان اروپا يا ليگ نشه اما چيزي كه من ميبينم ظهور يك ساختار خيلي پيشرفته تر از منچستر در لاليگاست

3. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه داداش من خودم بازی های بوندس لیگا رو زیاد میبینم و همینجوری نمیام نظر بدم.درسته که از کف این لیگ ستاره های زیادی وارد دنیای فوتبال شده ولی همه اونا آلمانی نبودن که میگید فوتبال آلمان از نظر ستاره هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت.شما یه نگاه به تیم ملی آلمان بنداز چندتا فوق ستاره میبینی؟ شاید بشه گفت سه یا چهار تا بقیه شون همه تو یه سطح هستن.در حقیقت کار تیمیه که باعث شده تیم ملی آلمان به یکی از قوی ترین تیم های دنیا تبدیل بشه.
    در مورد لیگ این کشور هم هنوز روی حرفم هستم فقط هواداران بیشمار ،لیگ این کشور رو برای بعضی از افراد جذاب کرده.
    دوست من
    كار تيمي اصلي ترين پايه فوتباله
    اگر آلمان صرفا با تكيه به كار تيمي يكي از بزرگان فوتبال دنياست جاي تحسين داره
    شما هرچه قدر به ذات فوتبال كه يك ورزش گروهيه متعهدتر باشيد كار تيميتون قويتر اجرا ميشه
    به همين دليله كه زمان فوتبال مفيد تا جايي كه من ميدونم در آلمان خيلي بيشتر از ساير كشورهاست
    علاوه بر اين نسل جديد آلمان خلاقتر هم شده
    يادمون نره اوزيل توي يكي از فانتزي ترين ليگهاي دنيا جزء بازيكناي تكنيكي محسوب ميشه
    هر چند برعكس اون چيزي كه در تاريخ ژورناليستي فوتبال گفته ميشه آلمان هميشه يكي دو بازيكن خلاق داشته

5. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آينده روشنه فوتبال آلمان كاملا مشخصه
    در جام جهاني فوتبال تيم ملي آلمان شادابي خالص بود واقعا
    يه سوال اين ستاره دورتموند ، شاهين ، كه رفت رئال ميتونه براي تيم ملي آلمان بازي كنه؟

حرف جناب زيدان وحي منزل كه نيست
    اگر در مورد رئال هم بود همچين حرفي ميزد؟
    هميشه قرار نيست وقتي تيمي خوب بازي ميكنه و در اصطلاح رويايي نتيجه ميگيره بعد از يه دوره همه چيز تموم بشه و تيم خالي از ستاره بشه
    كلا اين حرف كه هر تيمي دوره اي داره رو هرچند احتمالش بيشتره اما قطعي نميدونم
    اگر يك ساختار منظم و روي اصول باشه و دچار فساد نشه ممكنه سه چهار دهه موفقيتش طول بكشه
    مگه موفقيت منچستر يه روزه بود يا يه دوره داشت
    حقيقتا من به عنوان طرفدار ليورپول هر سال ميگفتم منچستر يه دوره داره تموم ميشه از اين حرفايي كه جناب زيدان و خيلي ها در مورد بارسا ميزنن
    خداييش دائم به برادرم ميگفتم قهرمانيهاي منچستر به 15 برسه قهرمانيهاي ليورپول به 22 يا 23 ميرسه
    ولي هرچقدر دلم رو صابون زدم منچستر افت نكرد كه نكرد اينكه يكي دوسال قهرمان نشه افت و پايان يك دوره نيست افت يعني اوضاعي مثل ليورپول
    الان هم به طرفداراي ساير تيمها خيلي محترمانه ميگم دلتون رو صابون نزنيد اگر اتفاق خاصي براي ساختار لاماسيا نيفته بارسا تا سالها همينيه كه هست
    ممكنه يه سال قهرمان اروپا يا ليگ نشه اما چيزي كه من ميبينم ظهور يك ساختار خيلي پيشرفته تر از منچستر در لاليگاست
    در مورد بارسا و لامسیا
    سیاست بارسا الان خیلی خوبه
    در کنار لاماسیا امثال حداقل 50 تا 60 میلیون خرج میکنن که احتمالا فابرگاس و الکسیس هست
    مورد دوم:
    لیورپول نتیجه نمیگیره تقصیر منچستره یا جان هنری که به فکر تمیش نیست؟؟
    توی این چند سال چندتا خرید خوب داشته این تیم؟؟
    آیا غیر این بوده که با اوردن یه بازیکن قدیمی به عنوان سرمربی و اندکی خرج(سوآرس-اندی کارول) تیم از نیم فصل به بعد از این رو به اونرو شد
    چرا منچستر 2 ساله حریف بارسا نشده؟؟
    تقصیر کاتالان هاست یا گیلزرها که بزرگترین خریدشون برای فرگی والنسیا و نانی بوده؟؟
    مگر این نیست که بعد از 2 تا باخت توی فینال سی ال فرگوسن به فکر خرید کردن بزرگ(اسنایدر یا نصری) افتاده؟؟
    چرا میلان بعد از قهرمانی در اروپا(2006-2007) دیگه رنگ قهرمانی در رقابت های داخلی و خارجی رو ندید تا پارسال؟؟
    یعنی موراتی نمیگذاشت؟؟
    یا برلو خسیس بازی میکرد تیم رو با اشغال هایی مثل فاوالی-هونتلار پر کرده بود؟؟
    با کمی خرج(ایبرا-روبی-KPB ) میلان قهرمان شد
    چرا اینتر و بایرن فینالیست های 2 فصل پیش سی ال --سال بعدش راحت از گردونه رقابتها حذف شدن؟؟
    میخوای بدونی!!
    از طرفدارانشون بپرس ببین بعد از فینال کدوم بازیکن شاخص و مهمی رو خریدن!

بارسا اگه الان اینجاست جدا از مسائل فنی بحث لامسیا انصافا هم خوب خرج کرده و خوب بازیکنهای هم گرفته خوب معلومه اینجور تیمها همیشه موفقن!
    Last edited by H A M A S; 21-07-2011 at 13:15.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه شاهین ترکیه رو انتخاب کرده و تا حالا هم براشون بازی کرده و با توجه به ترافیک سنگینی که تو خط هافبک آلمان وجود داره،کار عاقلانه ای کرده

خلاصه:هر چقدر هم اکادمی و سیستم کشف استعدا خوبی داشته باشی برای اینکه از قافله عقب نمونی صدر صد باید برای تیمت ستاره بخری
    ولی فکر میکنم اولویت اول ایتالیا در حال حاضر باید پرورش استعدادای ایتالیایی باشه البته اگر نمیخواد مثل انگلیس فوتبال ملیشو فدای باشگاهیش بکنه

8. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام,

علیرضا جان، نوری شاهین متولد آلمانه، ولی واسه بازی تو سطح ملی، ترکیه رو انتخاب کرده؛
    +
    طعنه آمیزه که اولین گل ملیشو هم تو بازی دوستانه با آلمان، در سال 2005 به این تیم زده...
    +
    لینک ویکی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بارسا اگه الان اینجاست جدا از مسائل فنی بحث لامسیا انصافا هم خوب خرج کرده و خوب بازیکنهای هم گرفته خوب معلومه اینجور تیمها همیشه موفقن!
    تاپیک خیلی از بحث اصلی-ش منحرف شد.
    هر تیم به نظر من هر سال باید تقویت بشه حتی اگر قهرمان شده باشه.پارسال ما روی نیمکت کدافع چپ نداشتیم.
    خودم نمی دونستم واقعا گواردیولا می خواد چی کار کنه.همین الانش هم نیمکت نداریم.
    اگر بخوایم بنا رو بذاریم روی حرف شما رئال توی این 3 فصلی که پرز اومده چرا نتیجه نگرفته؟
    بی شک بهترین خرید های این 3 سال اخیر برای رئال بوده.
    "خرج کردن" و" ساختار و شاکله ی" درست دو امر جدا از هم هست.
    الان میلان با این خرج هایی که در فصل پیش گرفته واقعا نتیجه قابل قبولی گرفته؟
    حذف از تاتنهام؟ بین یوونتوس و رم نگون بخت و تیم های در حد ناپولی و اودینزه قهرمان شدن کار سختی بود؟
    البته به لطف رافا بنیتس که اول فصل کمر اینتر رو شکست!!!
    به نظرم خیلی سطحی به قضیه نگاه می کنید.
    گواردیولا تیم نگون بخت ریکارد رو همون فصل اول 6 جامه کرد!! تازه خیلی از بازیکن ها تیم رو ترک کرده بودن.
    من بحث رو دیگه ادامه نمی دم.

12. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تاپیک خیلی از بحث اصلی-ش منحرف شد.
    هر تیم به نظر من هر سال باید تقویت بشه حتی اگر قهرمان شده باشه.پارسال ما روی نیمکت کدافع چپ نداشتیم.
    خودم نمی دونستم واقعا گواردیولا می خواد چی کار کنه.همین الانش هم نیمکت نداریم.
    اگر بخوایم بنا رو بذاریم روی حرف شما رئال توی این 3 فصلی که پرز اومده چرا نتیجه نگرفته؟
    بی شک بهترین خرید های این 3 سال اخیر برای رئال بوده.
    "خرج کردن" و" ساختار و شاکله ی" درست دو امر جدا از هم هست.
    الان میلان با این خرج هایی که در فصل پیش گرفته واقعا نتیجه قابل قبولی گرفته؟
    حذف از تاتنهام؟ بین یوونتوس و رم نگون بخت و تیم های در حد ناپولی و اودینزه قهرمان شدن کار سختی بود؟
    به نظرم خیلی سطحی به قضیه نگاه می کنید.
    گواردیولا تیم نگون بخت ریکارد رو همون فصل اول 6 جامه کرد!! تازه خیلی از بازیکن ها تیم رو ترک کرده بودن.
    من بحث رو دیگه ادامه نمی دم.
    ببخشید اینجا جواب پست شما رو دادم ولی شما چندتا سوال مطرح کردید باید پاسخ داده بشه

کد:
    خب عزیز این که حرف منم هست.مثال زدم تیم های زیادی که قهرمان اروپا شدن بعد از خرج نکردن به چه روزی افتادن!!

کد:
    من رئال فن نیستم ولی خدیرا-اوزیل-دی ماریا-کاروالیو و.... تازه اومده بودن انتظاری نبود که همون فصل اول معجزه کنن تازه کاکا و هیگواین هم مصدوم بودن
    کریس هم خوب گل زد این فصل برای رئال!یه جام حذفی گرفتن به نیمه نهایی اروپا اومدن.از این بیشترش به عهده رئالیها!

کد:
    مرد و مردانه بازی برگشت میلان-هاتسپرز رو دیدی؟؟
    وضعیت کل هافبک های میلان برای بازی با هاتسپر
    آمبروسینی=مصدوم
    پیرلو=مصدوم
    بواتنگ=مصدوم
    گتوسو=محروم
    فن بومل=محروم
    امانوئلسن=محروم
    کاسانو=محروم

================================================== ==
    فقط فلامینی متزلزل و سیدورف 35 ساله برامون باقی مونده بود.
    خب نظرت درباره خلاقیت و تغذیه مهاجمین و بازی سازی این 2 نفر چیه؟

=================================================
    بعدش هم کسب اسکودتو بعد از چند سال کم چیزیه؟
    مگر خود شما فصل پیش آروزی بالا بردن جام قهرمانی توسط کاپیتان توتی رو نداشتید؟
    حالا چون میلان اسکودتو رو برده-دیگه قهرمانی ایتالیا بی ارزش شده!!!

بین یوونتوس و رم نگون بخت و تیم های در حد ناپولی و اودینزه قهرمان شدن کار سختی بود؟
    بازم که رسیدیم به حرف من که گفتم خرج کن-جام بگیر!!
    مگر یوونتوسی که با یه مشت بازیکن قرضی اومده بود ازش توقع جام میرفت؟؟(حالا هم اشتباهشون رو فهمیدن میخوان خرج کنن)
    رم فصل پیش چه بازیکن درست و حسابی خریده بود؟؟
    یا همین اینتر که به جای خرید 2 تا بازیکن درست و حسابی .بالوتلی رو فروختن جاش امثال بیابیانی و کوتینیو رو خریدن
    البته مصدومیت هم زیاد داشتن و از تیم فصل به بعد با بازگشت مصدومین+تعویض مربی و همچینین خریدهای خوبی مثل جیامپائولو پاتزینی فاصله 12 امتیازی با میلان رو به 2 امتیاز رسوندن که میلان بهش باج نداد 3 تا گذاشت تو دامن اینتر

من بحث رو دیگه ادامه نمی دم
    بارسا بازیکنان خوبی داشت اما مشکلش یه چیز دیگه بود
    راستی الان رایکارد کجاست؟؟
    Last edited by H A M A S; 21-07-2011 at 19:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لیورپول نتیجه نمیگیره تقصیر منچستره یا جان هنری که به فکر تمیش نیست؟؟
    توی این چند سال چندتا خرید خوب داشته این تیم؟؟
    آیا غیر این بوده که با اوردن یه بازیکن قدیمی به عنوان سرمربی و اندکی خرج(سوآرس-اندی کارول) تیم از نیم فصل به بعد از این رو به اونرو شد
    چرا منچستر 2 ساله حریف بارسا نشده؟؟
    تقصیر کاتالان هاست یا گیلزرها که بزرگترین خریدشون برای فرگی والنسیا و نانی بوده؟؟
    مگر این نیست که بعد از 2 تا باخت توی فینال سی ال فرگوسن به فکر خرید کردن بزرگ(اسنایدر یا نصری) افتاده؟؟
    چرا میلان بعد از قهرمانی در اروپا(2006-2007) دیگه رنگ قهرمانی در رقابت های داخلی و خارجی رو ندید تا پارسال؟؟
    یعنی موراتی نمیگذاشت؟؟
    یا برلو خسیس بازی میکرد تیم رو با اشغال هایی مثل فاوالی-هونتلار پر کرده بود؟؟
    با کمی خرج(ایبرا-روبی-KPB ) میلان قهرمان شد
    چرا اینتر و بایرن فینالیست های 2 فصل پیش سی ال --سال بعدش راحت از گردونه رقابتها حذف شدن؟؟
    میخوای بدونی!!
    از طرفدارانشون بپرس ببین بعد از فینال کدوم بازیکن شاخص و مهمی رو خریدن!

[/B]
    مثل اينكه متوجه بحث من نشدين اصلا حرف سر افت ليورپول نيست اصلا توي اين بيست سال كه منچستر اوج گرفته سالهايي كه قهرمان انگليس نشده جامش رو بديم به ليورپول تفاوتي ايجاد نميشه
    منچستر در اين 20 سال در اوج بود و دوره اش هم تموم نشده حرف اصلي من هم همين بود در جواب شما و زيدان كه كه معتقدين هر تيمي دوراني داره
    ديگه خريد ستاره و ... يه بحث ديگه اس
    شما معتقدين هر تيمي دوره اي داره من ميگم نه يه مثال خيلي گنده هم به اسم منچستر زدم
    آقا علي هم با پيش كشيدن رئال مثال خوبي زد اينهمه ستاره خردين هيچي چلسي منچستر سيتي اين تيما اين همه ستاره گرفتن آخرش چي
    داستان رئال هم مربوط به فقط امسال نيست كه شما پاي خديرا و اوزيل و ... وسط ميكشيد
    براي اينكه يه تيم رويايي متولد بشه فقط به ستاره نياز نيست خيلي عوامل ديگه هم هستن كه بايد باشن تا يه تيم رويايي داشته باشيد

15. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل اينكه متوجه بحث من نشدين اصلا حرف سر افت ليورپول نيست اصلا توي اين بيست سال كه منچستر اوج گرفته سالهايي كه قهرمان انگليس نشده جامش رو بديم به ليورپول تفاوتي ايجاد نميشه
    منچستر در اين 20 سال در اوج بود و دوره اش هم تموم نشده حرف اصلي من هم همين بود در جواب شما و زيدان كه كه معتقدين هر تيمي دوراني داره
    ديگه خريد ستاره و ... يه بحث ديگه اس
    شما معتقدين هر تيمي دوره اي داره من ميگم نه يه مثال خيلي گنده هم به اسم منچستر زدم
    آقا علي هم با پيش كشيدن رئال مثال خوبي زد اينهمه ستاره خردين هيچي چلسي منچستر سيتي اين تيما اين همه ستاره گرفتن آخرش چي
    داستان رئال هم مربوط به فقط امسال نيست كه شما پاي خديرا و اوزيل و ... وسط ميكشيد
    براي اينكه يه تيم رويايي متولد بشه فقط به ستاره نياز نيست خيلي عوامل ديگه هم هستن كه بايد باشن تا يه تيم رويايي داشته باشيد
    منچستر تیم کم افت خیزی هست اونم بدلیل ثبات سرمربی شون هست
    پارسال الکس فرگوسن به من سیتی ها گفت با پول نمیشه قهرمانی خرید اما امسال یه جام گرفتن!حالا به زور پول یا هرچی!!
    رئال هم نیمخوام درباره اش زیاد صحبت کنم
    ولی بعد از کاپلو -کدوم سرمربی خوبی بالای سرشون بوده تا از این استعداها استفاده کنه؟؟؟
    شوستر؟؟
    خوانده راموس؟؟
    پگرینی؟؟
    چرا یه زمانی با زیزو و بکهام و کارلوس و .... نتیجه میگرفت؟؟
    به محض اخراج دل بوسکه تا چند سال رئال با همون ستاره ها روی خوش رو ندید؟؟
    نقش سرمربی وغیر قابل انکاره
    بله خیلی از عوامل نقش دارن ولی اگر بخوایم ثبات سرمربی و استفاده از جوونها رو فقط ملاک قرار بدیم
    تا الان آرسنال حداقل 5 تا کاپ سی ال گرفته بود!!
    پس خرید ستاره (به اندازه کافی!) برای موفقیت تیم از اوجب موجباته!
    ================================================== ==========
    در مورد هر تیمی یه دورانی داره کم کم معلوم میشه
    بزار رقابتها باشگاهی و سی ال امسال شروع بشه
    پیش پیش قضاوت نکن!!
    Last edited by H A M A S; 22-07-2011 at 07:12.

17. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •