Disk Password Protection فقط.كارش توپ توپ هست.
Disk Password Protection فقط.كارش توپ توپ هست.
من قبلا خيلي در اين مورد تحقيق كردم
يعني دنبال يه برنامه مي گشتم كه بشه مثلا روي يه درايو يا يه فولدر پسورد گذاشت و در عين حال با استفاده از هارد به هارد كردن يا استفاده از يه ويندوز ديگه ( در صورت داشتن 2 ويندوز ) و .... قابل دسترسي نباشه , تا حالا كه همچين چيزي به تورم نخورده
يعني تمام برنامه هايي كه موجود هستن از درايو يا فولدرت فقط توي همون ويندوز محافظت مي كنن
من حدود 20 -30 برنامه رو براي اين كار تست كردم ولي فايده نداره تا الان كه چيزي پيدا نكردم، ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه بخاي از اطلاعاتت فقط توي ويندوز خودت محافظت كني بهترين برنامه و از همه مهمتر ساده اي كه وجود داره برنامه Hide Folders XP v2.0 Build 2.0.0.231 كه خودم خيلي ازش راضي هستم و باش هااااال مي كنم
البته لينك دانلودشو الان يادم نيست , اگه پيدا كردم مي زارم
اينم سريالش:
Hide Folders XP v2.0 Build 2.0.0.231 Final :
S/N: HFXP-CD02AC-1934D9-8A1C39-D311BD
اينم ورژن جديد ترش: Hide Folders XP v2.2 Build 2.2.3.263 كه از اين لينك مي توني دانلود كني البته سريالشو ندارم:
سلام
براي اينكارميشه ازقابليت هاي درايو Ntfs استفاده كرد!!
اگه میخواید در هارد به هارد هم ایمن باشید از
Winguard-folder lock استفاده کنید.این نرم افزار همرا وین گارد میشه دانلودش کرد و وقتی پوشه ای رو قفل میکنه لینک میده به
Mycomputer و تا از قفل باز نشه همین جوری میمونه
سلام دوست عزيز. براي اين كار شما مي توني از نرم افزار هايدن فولدر ايكس پي استفاده كني.كار با اين نرم افزار خيلي راحته و كاري رو كه شما خواستي به راحتي با گذاشتن پسورد انجام ميده.فعلآ باي
اين نرم افزار رو مي توني از اين جا دانلود كني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي
آقا من يك مزاحم دارم كه اگه كسي هكش كنه باور كنيد پيش من جايزه داره
IP Address 130.163.72.73
Port 30731
system Windows XP-5.1.2600--SP
ممنون ميشم من حدود 400 تا از اين سيستم آپي دارم از طريق زون آلارم هر كاري ميكنم دست بردار نيست
ببخشيد
دوستان عزیز اونی که گفتم توی هارد به هارد هم به گفته خودش نمیذاره به درایو قفل شده دسترسی پیدا بشه.توی تاپیک نرم افزار های فارسی صفحه 41 همراه با کرکش گذاشتم.حتی بوت سیستم رو هم بدست میگیره و تا رمز رو ندین اجازه بالا آمدن سیستم عامل رو نمیده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)