كاش كه بشهفکرشو بکن همه کافی نتها جمع کنند
ولي حيف كه مردم نمي تونن متحد باشن و همه كافي نت دارها جمع كنن برن
كاش كه بشهفکرشو بکن همه کافی نتها جمع کنند
ولي حيف كه مردم نمي تونن متحد باشن و همه كافي نت دارها جمع كنن برن
دوستان مگه قرار نیست اینترنت ملی بشه پس حکایت این طرح چیه؟وقتی اینترنت ملی بشه دیگه بعید میدونم نیازی به اجرای این طرح بشه
اینترنت ملی![]()
مهرسا 1 نا امیدم کردی با این پستات.
من که فکر نمی کنم امکان عملی کردن این طرح وجود داشته باشه.
عزیزم من حرف خاصی نزدم گفتم اگه کسی نخواد کار غیر اخلاقی انجام بده 1000 تا دوربین هم روش زوم کنن براش مهم نیست به نظرتون حرفم غیر منطقیه؟؟؟
مهرسا 1 نا امیدم کردی با این پستات.
نخیر اینجور نیست!! یه هکر حرفه ای میدونه از کافی نت استفاده کنه دیگه نمیتونن مچشو بگیرن. متأسفانه همینجورم هست چون تغییر ای پی و این روشها توی خونه بازم جوابگو نیست. حالا وقتی کافی نت چی مشخصات را ثبت کنه دیگه نمیتونه با خیال تخت راحت تشریف بیاره حساب باباهای کارمند بدبخت شما را سر برج تخلیه کنه!! اصلاً مسأله سر چیزای اخلاقی و غیر اخلاقی نیستش چون اونا راههای خیلی ساده تر و بی نیاز به اینترنت برای خودش داره و......
به قول شما اگه هکر حرفه ای باشه اصلا نیازی به کافی نت نداره خودش می تونه تو خونه کاری کنه که شناسایی نشه
کار غیر اخلاقی؟؟؟؟اگه کسی نخواد کار غیر اخلاقی انجام بده 1000 تا دوربین هم روش زوم کنن براش مهم نیست به نظرتون حرفم غیر منطقیه؟؟؟
به نظر شما تو این مملکت با این وضع قیلترینگ فقط به کار غیر اخلاقی گیر می دن؟؟
اگه شما تو کافی نت به خوای از قیلترشکن استفاده کنی (اونم با این همه هزینه که برای قیلترینگ می کنن) مشکلی به وجود نمی یاد و کسی بهت گیر نمی ده؟
بخوایم حساب کنیم جنبه های مثبت این کاربیشتر از منفیش هست به نظر من کاره خوبیه
کسی میخواد از کافی نت استفاده خب اگه اطلاعاتشم ثبت بشه نباید نگران باشه
به نظر من که اقدام بسیار خوبی هست.
حتی اگر از کسانیکه میخواهند وارد کافی نت شوند،انگشت نگاری هم شود،بهتر است.
به هر حال احتیاط واجب آنست که هرگونه اغتشاش حتی مجازی،در نطفه خفه شود و کسی نتواند تکان بخورد.
من توي يه شهر ديگه دانشجوم
بعضي مواقع ميرم كافي نت آهنگي دانلود كنم يا كاراي مربوط به دانشگاهو انجام بدم !!!
با اين اوصاف به قول دوستان كاري نمي كنم كه به خاطرش نگران باشم !!
ولي باز به اين مساله حس خوبي ندارم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)