باسلام مجدد.درموردمادربوردکه تا32gساپورت میکنه یعنی اگه بعدا32بخوام ببندم به چه صورت بایدباشه.8*4؟درست گفتم؟اگه میشه توضیح کامل بدید.ممنون میشم
باسلام مجدد.درموردمادربوردکه تا32gساپورت میکنه یعنی اگه بعدا32بخوام ببندم به چه صورت بایدباشه.8*4؟درست گفتم؟اگه میشه توضیح کامل بدید.ممنون میشم
شما میتوانید 4 عدد رم 8 گیگ رو مادربرد برای حداکثر ساپورت رمتون نصب کنید...باسلام مجدد.درموردمادربوردکه تا32gساپورت میکنه یعنی اگه بعدا32بخوام ببندم به چه صورت بایدباشه.8*4؟درست گفتم؟اگه میشه توضیح کامل بدید.ممنون میشم
باعرض معذرت.فقط برای اطلاعاتم میخوام بدونم که استفاده همزمان ازدوکارت گرافیک برای اجرای بازی چقدتفاوت ایجادمیکنه.یابرنامه های گرافیکی استفاده میشه.
تقریبا 2 برابر (کمی کمتر)باعرض معذرت.فقط برای اطلاعاتم میخوام بدونم که استفاده همزمان ازدوکارت گرافیک برای اجرای بازی چقدتفاوت ایجادمیکنه.یابرنامه های گرافیکی استفاده میشه.
کارتی راکه معرفی کردین فرمودین نهایت گرافیکونشون میده.پس دوکارت چه کاربیشتری نشون میده؟
قول میدم دیگه سوال نکنم.باتشکر.سیستم موردنیازبرای بازی battlefield 3است.بنظرتون سیستم پیشنهادیتون بدون مشکل اجراش میکنه.چون90درصدکیس به خاطراین بازی میگیرم
Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Processor: Quad-core Intel or AMD CPURAM 4GB
Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
فریم ریت رو تقریبا دوبل میکنه...کارتی راکه معرفی کردین فرمودین نهایت گرافیکونشون میده.پس دوکارت چه کاربیشتری نشون میده؟
بدون هیچ مشکلی...سیستم موردنیازبرای بازی battlefield 3است.بنظرتون سیستم پیشنهادیتون بدون مشکل اجراش میکنه.چون90درصدکیس به خاطراین بازی میگیرم
Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Processor: Quad-core Intel or AMD CPURAM 4GB
Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Battlefield 3 به نظر من سنگین ترین بازی PC خواهد شد... و معلوم نیست چه سیستمی چه فریم ریتی بگیره.
ولی سیستم پیشنهادی Ultra_Black قطعا از پس اجرای اون با تنظیمات مناسب خواهد آمد.
البته با مادربرد شما نمیشه 2X کرد...کارتی راکه معرفی کردین فرمودین نهایت گرافیکونشون میده.پس دوکارت چه کاربیشتری نشون میده؟
موفق باشید.
پس بنظرتون صبرکنم تاbatllefield 3بیادبعدکیس بگیرم بهترنیست؟سه چهارماه دیگه میاد.تااون موقع اگه سیستم قویتری میخواست لااقل بودجم بیشترمیشه.قبلاهم گفتم فقط به خاطراین بازی سیستمومیخرم.
اقا بنظرم این سیستم بتلفیلد و هر چی بازیه رو درو میکنه.
خداییش تا 2 سال با بالاترین حد میتونی بازی کنی.
تا 10 سال هم میتونی در حد نرمال بازی کنی.
جدی میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)