تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مشکل با هارد adata

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام منم دقیقا مشکلیو دارم که اون آقا تو پست اول داشتن دقیقا همون ارورا همون مشکلات. دادمش دوستم برگردونده اینجوری شده هارد خودشم اینجوری شده هارد یکی دیگم اینجوری شده فقط قضیه که هست مارکای هاردامون متفاوته واس من adata هست . 1 ترابایت هست 500 گیگم فیلمو سریالو اینا دارم موزیکایی دارم خود خوانندش نداره اگه میشه منو راهنمایی کنید از اول تا آخر. هرکاری میشه بگید میکنم فقط اگه میشه آخرین راهنماییتون فرمتو ریکاوری باشه . واقعا ممنونم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من حدود یک ساله از این هارد دیسکadata sh93 استفاده میکنم، امروز دیدم که کامپیوتر اونو به عنوان یه درایو میشناسه ولی وقتی روش کلیک میکنم درخواست فرمت فایل رو میده. ولی وقتی cancel میکنم ارور دیگه ای نمیده. من روی این هارد دیسک ۴۰۰ گیگا بایت اطلاعات مهم دارم، خواهش میکنم هرکس میتونه کمکم کنه، نمی خوام فرمتش کنم.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

من حدود یک ساله از این هارد دیسکadata sh93 استفاده میکنم، امروز دیدم که کامپیوتر اونو به عنوان یه درایو میشناسه ولی وقتی روش کلیک میکنم درخواست فرمت فایل رو میده. ولی وقتی cancel میکنم ارور دیگه ای نمیده. من روی این هارد دیسک ۴۰۰ گیگا بایت اطلاعات مهم دارم، خواهش میکنم هرکس میتونه کمکم کنه، نمی خوام فرمتش کنم.
    اطلاعات باید ریکاوری شوند و در هارد دیگری انتقال داده شود و هاد فرمت شود و اطلاعات روش کپی شوند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کلا هاردهای مزخرفی هستند adata اگه گارانتیش هنوز تموم نشده ببرید عوض کنید من که بردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هارد wd مدل my passport با سایز 500 گیگ دارم مدتی پسوردتشو فراموش کردم هر چی تلاش می کنم نمی تونم بازش کنم آیا راهی برای باز کردنش هست؟؟
    در ضمن من password hint فعال نکردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من این روش رو امتحان کردم بدون فرمت کردن (هارد SH93 500GB ) و جواب داد.اول دانلود Active@ File Recovery Enterprise از این آدرس :

http://www.p30world.com/archive/5944-active_file_recovery.php

بعد استفاده از این قسمت نرم افزار : Active@ Partition Recovery

بعد انتخاب درایو مورد نظر و دستور superscan که برای هارد 500 حدود شش ساعت طول کشید.

و در آخر دستور Recover که بعد از چند ثانیه اتوران هارد بالا اومد .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •