آلبوم جدید Venom هم با اسم Fallen Angels هفته پیش منتشر شده... ترش خالصه این آلبوم!!!
آلبوم جدید Venom هم با اسم Fallen Angels هفته پیش منتشر شده... ترش خالصه این آلبوم!!!
WOW !! خبرو نگاه !! آرنوفسکی عزیز ...
کافه سینما-وحید قادری: دارن آرنوفسکی برای آهنگ نگاه از آلبوم تازه متالیکا و لو رید موزیک ویدیویی ساخت که برای اولین بار سوم دسامبر به نمایش درآمد.
آرنوفسکی درباره این ویدیو گفت که اولین باری که این آهنگ را شنیده خشکش زده است. او میگوید: هیچ وقت چیزی مثل این نشنیده بودم. این یک وصلت (بین متالیکا و لو ید) بود که در ظاهر هیچ احساسی بر نمیانگیخت ولی این همکاری نگاهم نسبت به این دو هنرمند را تغییر داد و به چیزی کاملا نو و تازه تبدیل کرد. نمیتوانستم تکرارش نکنم. آنقدر اصیل بود که میخواستم رویش کار کنم.
به گزارش کافه سینما، لو رید هم گفته که از کار با دارن آرنوفسکی و ویدیوی خوبش روی آهنگ نگاه هیجانزده شده است. او گفته که آرنوفسکی کاملا قدرت و گرمای متالیکا را حس کرده و نیروی آرنوفسکی در هر نمای این ویدیو پیداست. او معتقد است این بهترین ویدیویی است که تا به حال ساخته شده است. یک نوار سیاه و سفید.
لارس اولریخ از متالیکا هم معتقد است تصویر شدن این آهنگ از نگاه و جادوی احساس آرنوفسکی از عجیبترین آرزوهایش هم بالاتر بوده است. او پیوستن تصاویرَ موسیقی و کلام در این ویدیو را فوقالعاده هیجانانگیز میداند.
آلبوم تازه متالیکا با همکاری لو رید، اسطوره موسیقی راک نیویورک با عنوان لولو نقدهای بسیار متفاوتی برانگیخته است. متالیکا هم اکنون برای کنسرتی در یک زندان دانمارک برای بزرگداشت بیستمین سالگرد آلبوم سیاه آماده میشود.
ای بابا....
مگه اینها هنوز آلبوم میدن؟؟؟!!! مگه هنوز کسی هم هست که متالیکا گوش بده؟؟؟!!!
یه زمانی که خوراک این بچه سوسولای 17-18 ساله بود!
نمیدونم چی بگم.
احتمالاً اون بچه سوسولای 17-18 سالۀ سابق الان شدن بیست و چند ساله و احتمال زیادی داره که الان لیدی گاگا گوش میدن.
چیزی که هنوز باقی مونده میلیون ها هوادار واقعی متال و متلیکا هست و آلبوم هایی و کنسرت هایی که اجرا میکنن. چقدر خوبه که همه رو به یه چشم نبینیم و مهم تر از اون یه هنرمند رو با مخاطبش نسنجیم.
راستی منم از پارسال تا حالا شنا نکردم. به نظرتون هنوز دریا سر جاشه؟
نه دوست عزیز
اون بچه های 17-18 سالهء سابق الان سی و خورده ای سالشونه، من 13-14 سال پیش رو دارم میگم.
بله، در اینکه موسیقی متال هنوز میلیونها طرفدار داره شکی نیست، یکی از اون میلیونها نفر هم خود من هستم، ولی واقعا" حالم از متالیکا بهم میخوره، هم از خودشون و هم موسیقیشون! به نظر من متالیکا بعد از آلبوم سال 91 شون دیگه تموم شد! واقعا" به نظر شما کارهای بعد از 91 شون قابل گوش کردنه؟؟؟!! هر آلبومی که دادن بدتر و ضعیفتر از قبلی شد، جدیدا" هم یه سینگل دادن که اون که دیگه واقعا" شاهکاره!!!!!!!!!
البته اینم بگم، در اینکه متالیکا دههء 80 جزء خدایان بودن شکی نیست، واقعا" عالی بودن، البته اون سالها همه خوب بودن، دهه 80 اوج موسیقی بود و همه بهترین و قوی ترین کارها رو ارائه دادن، ولی مهم اینه که هنوز هم بتونن کارهای خوبی ارائه بدن، مثلا" گروه Megadeth هنوز هم داره با قدرت آلبوم میده، هنوز ابهت خودشون رو حفظ کردن، و خیلی گروه های دیگه هم به همین صورت هنوز حرفی برای گفتن دارن، مثل WASP یا Iron Maiden و ......ولی متالیکا....!!!!
جسارتا" من زیاد با صحبت شما که فرمودید یه هنرمند رو با مخاطبانش نسنجیم موافق نیستم! به نظر من تا حدود زیادی میشه از روی مخاطب یا مخاطبان یک هنرمند فهمید که اون هنرمند در چه سطحیه و چه قشری رو به خود جذب میکنند!
Heritage Hunter Tour - North America 2012
تور مشترک Opeth و Mastodon در سال 2012 در آمریکای شمالی که گروه جدید Ghost هم به عنوان مهمان ویژه و Opener این دو گروه رو همراهی میکنه.
خبر بسیار خوبیه. دو تا گروه که دیدشون کاملاً بازه و به شدت پراگرسیو هستن و هر دوشون رو هم دوست دارم با هم تور میدن. شخصاً منتظر DVD های احتمالیشون میمونم.
fi fi
همون به به خودمون
به به!
تو سایت رسمی blaze bayley اعلام شده که آلبوم جدید در راه استالبته دیگه به نام گروه و بند نیست. چونکه پارسال یهو زدن بند رو ترکوندن رفت الان یه آلبوم سولو هست. تاریخ انتشار آلبوم هم 8 مارس 2012 گفته شده:
Blaze Bayley - 2012_The King of Metal
-----------------------------------------------
ترک لیست احتمالی:
The King of Metal
Dimebag
The Black Country
The Rainbow fades to Black
Fate
One more step
Fighter
Judge me
Difficult
Beginning
Personnel
Blaze Bayley – vocals
Thomas Zwijsen – guitar
Andrea Neri – guitar
Lehmann (Matteo Grazzini) – bass
Claudio Tirincanti – drums
Guests
Rick Plester – guitar
Daan Willem Dragt – piano
Tineke Roseboom – female vocals
بیصبرانه منتظرم تا این عزیز دلم باز بترکونه
چه کاور توپی! خیلی شبیه اون تیشرت دومیه هست که داشتم براشون طراحی میکردم. البته اون خیلی خفن تر بود.
Last edited by powerslave; 24-02-2012 at 13:44. دليل: عکسش سنگین بود. از تو سایت خودش میتونین بزرگترش رو بگیرین.
جیمز لابری، خوانندۀ گروه Dream Theater اعلام کرد که به همراه Matt Guillory در حال نوشتن آلبوم سولوی جدیدش هست. گفته استقبال از آلبوم قبلیش یعنی Static Impulse اونقدر خوب بود که باعث شد یه دنباله براش درست کنن. طبق گفتۀ خودش در این آلبوم هم همون "مظنونین همیشگی"باهاش همکاری میکنن یعنی Marco Sfogli, Peter Wildoer, Ray Riendeau همچنین Peter Wichers از بند SOILWORK اونقدر از آلبوم قبلی خوشش اومده بود ه حاضر شده بیاد و در نوشتن ترانه ها همکاری کنه.
هنوز هیچ جزئیاتی مانند نام آلبوم یا آهنگ ها و تاریخ انتشار و ... مشخص نشده.
اتفاقات مهم متال در سال 2011 به انتخاب مجله Revolve
به سان سنت همیشگی روزنامه نگاری در پایان هر سال میلادی ، مجله "Revolver" اتفاقات مهم در حوزه موسیقی متال را در پایان سال 2011 مرور کرده است که گروه متالیکا با دو اتفاق ، "اجرای مجدد دیو ماستین با گروه در جشنهای سی سالگی" و "آلبوم لولو" رکورد دار است.با هم نگاهی به تیتر 15 اتفاق مهم می اندازیم.
اتفاقات مهم در سال 2011 به انتخاب مجله Revolver
1-پیوستن دوباره اعضای گروه "Black Sabbath"
2-آزادی سه متهم ممفیسی به قتل عاشق موسیقی متال بعد از هفده سال
3-اجرای "Judas Priest" در برنامه "American Idol"
4-اجرای دوباره دیو ماستین با متالیکا
5-همکاری متالیکا با لو رید و ضبط آلبوم "لولو"
6-اولین اجرای "Slipknot" بعد از مرگ "پائول گری"
7-اجرای دوباره "فیل آنسلمو" با "Pantera" بعد از ده سال
8-انتشار آلبوم گروه "Evanescence" بعد از پنچ سال و قرار گرفتن آلبوم در رده اول فروش
9-انتشار آلبوم جدید "Anthrax" بعد از هشت سال
10-درو کردن جوایز "Revolver Golden Gods awards" توسط گروه "Avenged Sevenfold"
11-اعلام توقف فعالیتهای گروه "Disturbed"
12-بوجود آمدن سبکهای جدید در موسیقی متال
13-پیوستن دوباره اعضای گروه "System of a Down" و اجرا با هم بعد از پنچ سال
14-توقف فعالیتهای گروه "Atreyu"
15-پیوستن دوباره اعضای گروه "Ministry"
16-تغییر جنسیت "کیث کاپوتو" مرد شماره یک گروه "Life of Agony" (!!)
دوستان اگر امکانش هست یه چندتا سایت که فیل نباشه میتونید برای اخبار معرفی کنید؟ اصلا فکر نکنم باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)