تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: این انتظارات رو از یه گوشی میخوام فکر میکنید wildfire جوابگو خواهد بود؟

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در مورد X10 تخقیق میکردم که به موارد زیر به عنوان نقطه های ضعف برخورد کردم که دوستان درج کرده بودند میخواستم از دوستان مطلع درخواست کنم که نظر کارشناسیشون رو در این خصوص بیان کنند.ممنون میشم

1- رزولوشن 480 × 854 رو شما فقط تو x10 میبینی که باعث میشه تو کانورت کرن ویدئو ها به مشکل بخوری. . هیچ کانورتوری غیر از مال خود سونی این سایز رو نداره
    2- چون مالتی تاچ نیست. برای وبگردی خیلی مناسب نیست.
    3- عدم پشتیبانی از فایل های فلش در مرورگر وب
    4 - عدم پشتیبانی از فایل های ویدیویی DivX و XviD
    5 - نبود امکان شماره گیری هوشمند و صوتی
    6 - نبود نرم افزاری رایگان برای مقصدیابی GPS
    7 - صداي اسپيکر و هدفونها در حد قابل قبولي نيست

باز هم ممنون
    رضا

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان در مورد X10 تخقیق میکردم که به موارد زیر به عنوان نقطه های ضعف برخورد کردم که دوستان درج کرده بودند میخواستم از دوستان مطلع درخواست کنم که نظر کارشناسیشون رو در این خصوص بیان کنند.ممنون میشم
    1- x10 رزولوشن های بالاتر از این هم اجرا میکنه ولی باید برنامه نصب کنی. مثلا میتونی به vga یا hd یا هر رزولوشنی

که خواستی convert کنی بعد تو گوشی رووش زوم کنی

2- نه زیاد اذیت نمیکنه در ضمن تو پست 19 گفته شد که مولتی تاچ هم داره

3- نمیدونم ولی احتمالا با یه نصب یه مرورگر قوی یا flash player حل میشه

4- از شاخه های avi هم پشتیبانی میکنه ولی باز هم باید برنامه نصب کنی

5- اصلا به کارت نمیاد

6- منظورش گوشی های نو هست. شما میتونی از نرم افزار های رایگان دیگه استفاده کنی

7- درسته

در نهایت باز هم به نظر من wave II بهتره همه ی این 7 مورد رو به غیر از مورد 6 داره من خودم عاشق

سونی هستم ولی تو این رنج wave بهترین انتخابه

3. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان عزیزم که صادقانه راهنمایی میکنند.
    حقیقش بین سامسونگ Wave و X10 مرددم . احتمالا" X10 بگیرم (چون حقیقتش همونطور که قبلا" هم گفتم هر کاری میکنم این برند سامسونگ به دلم نمیشینه حالا تا ببینم چی میشه). میخواستم بپرسم کیفیت صفحه نمایش X10 با توجه به اینکه TFT Capacitive Touchscreen چطوره؟؟ آیا با LCD خیلی متفاوته؟؟چون به عنوان یک نقطه ضعف از این گوشی شنیدم.ممنون میشم اگه بصورت فنی مقایسه کنید.
    باز هم ممنونم
    رضا

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

TFT Capacitive Touchscreen
    نه tft خیلی هم خوبه...توی نور افتاب بسیار خوب عمل میکنه برعکس oled و اینا .

من اگه جای تو بودم motorola xt720 یا milestone یا defy میگرفتم.....واقعا داری اشتباه میکنی.
    شاید روی کاغذ ضعیف تر باشند ، البته شاید....ولی در عمل حرف ندارند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان عزیزم که صادقانه راهنمایی میکنند.
    حقیقش بین سامسونگ Wave و X10 مرددم . احتمالا" X10 بگیرم (چون حقیقتش همونطور که قبلا" هم گفتم هر کاری میکنم این برند سامسونگ به دلم نمیشینه حالا تا ببینم چی میشه). میخواستم بپرسم کیفیت صفحه نمایش X10 با توجه به اینکه TFT Capacitive Touchscreen چطوره؟؟ آیا با LCD خیلی متفاوته؟؟چون به عنوان یک نقطه ضعف از این گوشی شنیدم.ممنون میشم اگه بصورت فنی مقایسه کنید.
    باز هم ممنونم
    رضا
    صفحه نمایشش یک نقطه ضعفه چون 65 هزار رنگ ساپورت می کنه...در صورتی که الان دیگه گوشی ها حداقل 256 هزارتا رو دارن...گوشی سامسونگ ایس 16 میلیون رنگ ساپورت می کنه...

در ضمن رزلوشن صفحش هم استاندارد نیست همچین...ممکنه تو بعضی بازیها و برنامه ها به مشکل بخوری.البته اینکه رزلوشن صفحش بالاست تا حدودی کم بودن تعداد رنگهارو می پوشونه ولی بازم نه همشو.

در ضمن این گوشی صفحش 4 اینچه و ابعاد و وزنش زیاده...شما که زیر 3.5 اینچ می خواستی.
    Last edited by malkemid; 06-07-2011 at 14:24.

7. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان آیا گوشی X10 اصل و تقلبی داره؟؟ قیمتهایی که گرفتم خیلی متفاوت بودند (البته بدون گارانتی).دلیل این تفاوت قیمتها چیه؟ اگه اصل و تقلبی داره لطفا" بفرمائید چطور میشه از هم تمیز داد؟؟
    ممنون

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

با سلام
    دوستان آیا گوشی X10 اصل و تقلبی داره؟؟ قیمتهایی که گرفتم خیلی متفاوت بودند (البته بدون گارانتی).دلیل این تفاوت قیمتها چیه؟ اگه اصل و تقلبی داره لطفا" بفرمائید چطور میشه از هم تمیز داد؟؟
    ممنون
    نه تقلبی نداره اگرم داشته باشه خیلی تابلویه. تفاوت قیمت ها هم بیشتر به خاطر اینه که بازار ثبات نداره

هر کی واسه خودش یه قیمت حدودی میده البته بعضی اوقات وسایل تو جعبه هم فرق میکنه

10. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من با وایلد فایر کار کردم کیفیت عکس هاش بد ترین 5 مگاپیکسلی هاست. کیفیت صفحه اش متوسط است. تاچ خوبی داره ولی تو تایپ اس ام اس بدلیل کوچیک بودنش به مشکل میخوری.

12. این کاربر از hadi357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من با x10 کار کردم مال دوستم هست که خیلی وقته داره از وقتی که قیمتش 650 بود تا الان داره گوشی خوبی هست من ازش خوشم اومد کیفیت صفحه اش خوبه ولی مثل اینکه کیفیت صداش خیلی خوب نیست. در ضمن دوربین هم با کیفیت هست.

14. این کاربر از hadi357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با x10 کار کردم مال دوستم هست که خیلی وقته داره از وقتی که قیمتش 650 بود تا الان داره گوشی خوبی هست من ازش خوشم اومد کیفیت صفحه اش خوبه ولی مثل اینکه کیفیت صداش خیلی خوب نیست. در ضمن دوربین هم با کیفیت هست.
    هادی جان با توجه به اینکه شما با هر دو کار کردید. با در نظر گرفتن همه شرایط (قیمت و ... ) نظرتون چیه؟

16. این کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •