احتمال داره مشکل از پاورتون هم باشه . پاورتون چیه؟ از این پاورهای 12 تومنی؟!
احتمال داره مشکل از پاورتون هم باشه . پاورتون چیه؟ از این پاورهای 12 تومنی؟!
نه پاورم 70-80 پول بابتش دادم (چون برق زیاد لازم داشتم به خاطر رایتر). مدلش رو یادم نیستاما نگاه میکنم منویسم.
خب اگه شما فايلهاي اون پوشه Hacking رو اجرا نكرده باشي پس ظاهرا ديگه از لحاظ ويروس مشكلي وجود نداره
و به خاطر همون سخت افزار اين اتفاق مي افته
شما همچنين مي توني با برنامه BurnInTest سيستم رو از لحاظ سخت افزاري اسكن بكني
دوست من شايد خنده دار باشه ولي بعضي وقت ها مأوس و كي بورد هم دليلي براي هنگ كردن هستن! بهتره كلاً وسايلي كه به يو اس بي وصل مي شن رو در بياري ببيني باز هم هنگ مي كنه يا نه ، ولي در كل اين كارها رو انجام بده تا دقيقاً مشكلت مشخص بشه:
1- من مشكلي تو پاورت نمي بينم چون پاور وضع وخيم تر از اين هم بوده كه بي مشكل كار مي كرده!(نمونه اش سيستم زير دست خودم تو شركت!) پس فكر پاور رو بذار كنار.
2- اگه يه هارد ديگه داري كلاً هاردت رو عوض كن ويندوز بريز تو اون هاردت ببين با اون هارد هم هنگ مي كنه يا نه (اگه هارد اضافه نداري پيشنهاد مي كنم با hdtune يه تست بد سكتور كامل بگيري ببيني هاردت بدسكتور داره يا نه و با hard disk sentinel ببين سلامتي هاردت رو جند درصد زده؟
---------------------------------------------------------
فعلاً همين 2 كار رو انجام بده ببين نتيجه اي مي گيري يا نه دوست عزيز.
من کردم اما اخرش FAIL داد.
این برنامه اولی رو چند تب مختلف داره کدومش رو اجرا بکنم
اما برنامه دوم سلامتی رو زده 88%
![]()
معلوم نشد تو کدوم قسمت و برای کدوم سخت افزار Fail داد؟
اون اخر کار Fail داد
با اینها هم یه تست بکن شاید معلوم شد مشکل از کجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز به احتمال 90 درصد مشکل شما از هاردت هست با یه هارد دیگه امتحان کن نتیجه رو بگو.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)