چجوری میخوایین 2 تا پاور رو به یه مین وصل کنین؟!سلام
میشه بفرمایید چرا امکان پذبر نیست؟
چجوری میخوایین 2 تا پاور رو به یه مین وصل کنین؟!سلام
میشه بفرمایید چرا امکان پذبر نیست؟
پاور دوم رو به مین وصل نمیکنم بلکه به کارت گرافیک وصلش میکنم.
4890 که قدرتی در حد 6790 داره ولی پاور جدا یک 50 تومانی هزینه داره یعنی کلا میشه 160 الی 170 هزارتومان
من بودم پاور را میفروختم 20 تومان بعد 30 تومان میگذاشتم روش میشد 50 تومان و بعدش یک 6850 با 220 تومان نو میخریدم که کلا بیشتر 250نمیشه تا چند سال هم بابت گارانتی و...خیالت راحته
و در ضمن قیمت برق را هم حساب کن که تصاعدی بر اساس مصرف بیشتر بالاتر میرود
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون طوری که دیده میشه تفاوت مصرف 4890 و 6850 تنها 56 وات هستش که فکر نمیکنم خیلی زیاد باشه که در پول برق تاثیر زیادی داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من پاور دوم رو هم دارم و نیازی به خریدش نیست.
با این شرایط نظرتون چیه؟
:13
خوب پاور ها رو بفروشیکدونه نو بخر! با 80 پلاس گلد یا همون طلایی باشه که مصرف را خیلی میاره پایین آحه شایعه شده قیمت برق میخواهد 5 برابر بشه
در ضمن فکر نکنم بتونی تو کیس عادی 2تا را جا بدی
فکر کنم همه چیز برایت یکجورایی جور هست که 4890 ببندی ولی من که کارت دست دوم را اصلا خوشم نمیاد چون عمر کمی داره و اگر خراب بشه دستت به جایی بند نیست
باز اگه 6850 دست دوم بود خوب بود و 5850 دست دوم هم گرونه واصلا ارزش نداره !
اگه بتونی 6850 دست دوم را زیر 150 تومان گیر بیاری خوبه و گرنه نو میخری
میتونید تضمین کنید که هر دو پاور ولتاژی دقیقا برابر هم بدن؟!پاور دوم رو به مین وصل نمیکنم بلکه به کارت گرافیک وصلش میکنم.
مهم نیست
حالا چند دهم بالا پایین چیزی نمیشه
من حرف بابک رو تایید میکنم اینکار کار زیاد جالبی نیست به جای اینکار یه پاور قو.یتر میشه تهیه کرد و نیازی به دوتا پاور هم نیست
شما برای اینکه بتونید از دو تا منبع به طور همزمان در هر سیستمی استفاده کنید باید منفی اونها رو به هم وصل کنید. در این صورت مثل این میمونه که شما یک منبع دارید و چند دهم بالا یا پایین مشکلی ایجاد نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)