تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 70

نام تاپيک: کيس+مانيتور 1.5 ميليون

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

اساتید x3 به تنهایی جواب میده به این سیستم یا فن اضافی یا کولری چیزی,باید اضافه بشه؟
    سیستم معمولا میانگین ۶ ساعت روشن میمونه

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزيز از نظر من‏
    Vga:gainward gtx 570
    Cpu:i7 2600
    Ssd:32gb adata
    تصویب شدن(البته اگه اساتید نظری دارن بگن)
    دوستان hdd از سیستم قبلیم دارم( western digital 320gb)
    کیس فالکن می خواستم که ظاهرا فقط قیافه داره
    در مورد پاور اطلاعاتی ندارم
    رم نمیدونم چیکار کنم اگه بخوام فرکانس بالا بگیرم باید مادربرد یه چیز دیگه انتخاب کنم (نظر خودم asus p8h67 بود که اونم بیشتر از ۱۳۳۳ ساپورت نمیکنه) اونوقت هزینه میره بالا
    حالا به نظر شما چکار کنم؟
    دوست عزیز ssd انتخابی شما به دلیل سرعت پایین ارزش خرید نداره. 100 تومن پول 32 گیگابات حافظه با سرعت خواندن 250 mbps اشتباهه چرا که با این پول میتونین 2تا هارد 500 سامسونگ رو RAID0 ببندین و سرعت مشابهی رو با 1 ترابایت فضا داشته باشید!! یا SSD نخرین ( که به دلیل جدید بودن این محصولات فعلا" خریدش اقتصادی نیست) یا اگه میخرین یه چیز درست و حسابی بگیرین.

3. 4 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

دوست عزیز ssd انتخابی شما به دلیل سرعت پایین ارزش خرید نداره. 100 تومن پول 32 گیگابات حافظه با سرعت خواندن 250 mbps اشتباهه چرا که با این پول میتونین 2تا هارد 500 سامسونگ رو RAID0 ببندین و سرعت مشابهی رو با 1 ترابایت فضا داشته باشید!! یا SSD نخرین ( که به دلیل جدید بودن این محصولات فعلا" خریدش اقتصادی نیست) یا اگه میخرین یه چیز درست و حسابی بگیرین.
    نظر دیگر دوستان چیه؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

نظر دیگر دوستان چیه؟
    موافقم، من هم هرگز حاضر نیستم 100هزار تومان برای آن مدل بپردازم. توصیه میکنم پس از خرید سیستم و بعد ها که امکان مالی وجود داشت یکی از SF-2000ها را تهیه کنید.

6. 2 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

موافقم، من هم هرگز حاضر نیستم 100هزار تومان برای آن مدل بپردازم. توصیه میکنم پس از خرید سیستم و بعد ها که امکان مالی وجود داشت یکی از SF-2000ها را تهیه کنید.
    میشه یکم در موردش توضیح بدید؟(SF-2000 رو میگم)

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نسل جدیدی از پردازنده های ssd هست. که ssd های شامل این فناوری الان هم توی بازار خارج از کشور و در بعضی مدلهاداخل کشور هم موجود هستن اما قیمت بالایی دارند. مثل ocz vertex3 که سرعت خوندن و نوشتن در اونها به ترتیب 550 و 500mbps هست.
    مدل 120 گیگابایتی این ssd در ایران 380 تومن قیمت داره و مدل 60 گیگابایتی اگه وارد بشه در حدود 200 تومن قیمت خواهد داشت.

9. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

اول از همه با سپاس از همه ی عزیرانی که بنده رو راهنمایی کرده به سوالات من با حوصله جواب میدن
    من الان در انتخاب بین ssd 32 با دو هارد 500 به صورت raid0موندم البته اینم در نظر بگیریدکه به خاطر سرعتش میخوام حجم مدنظرم نیست در ضمن یه هارد 320 از سیستم قبلیم دارم و فایلاشو لازم دارم اونم مال 4 سال پیش western digital دور و مشخصاتشم یادم نیست میخواستم اونو استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دو عدد هارد 500 سامسونگ در صورتی که RAID 0 بسته بشن سرعت انتقالی در حدود 240 mbps خواهد داشت. البته توجه داشته باشین یکی از مزیت های ssd نرخ دسترسی تصادفی بسیار بسیار پایین هست که احساس بهتری رو موقع کار کردن با کامپیوتر منتقل میکنه!
    پیشنهاد من بستن سیستم با یک هارد معمولی و یکی 2 ماه صبر برای خرید OCZ vertex3 60gb هست که ارزش خرید داره.
    از هارد قبلیتون هم میتونید استفاده کنید.

12. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

دو عدد هارد 500 سامسونگ در صورتی که RAID 0 بسته بشن سرعت انتقالی در حدود 240 mbps خواهد داشت. البته توجه داشته باشین یکی از مزیت های ssd نرخ دسترسی تصادفی بسیار بسیار پایین هست که احساس بهتری رو موقع کار کردن با کامپیوتر منتقل میکنه!
    پیشنهاد من بستن سیستم با یک هارد معمولی و یکی 2 ماه صبر برای خرید OCZ vertex3 60gb هست که ارزش خرید داره.
    از هارد قبلیتون هم میتونید استفاده کنید.
    ممنمون دوست عزیز
    البته فکر نکنم دوباره بخوام بعد یه مدت دوباره واسه سیستم قطعه بگیرم هر چقدرم که ارزش داشته باشه (عادت بد منه )
    منظورتونم از نرخ پایین دسترسی تصادفی که موجب احساس خوبی میشه نشدم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنمون دوست عزیز
    البته فکر نکنم دوباره بخوام بعد یه مدت دوباره واسه سیستم قطعه بگیرم هر چقدرم که ارزش داشته باشه (عادت بد منه )
    منظورتونم از نرخ پایین دسترسی تصادفی که موجب احساس خوبی میشه نشدم
    خواهش میکنم
    این بار ترک عادت کنید!
    نرخ دسترسی تصادفی مدت زمانیه که صرف قرارگرفتن هد روی سکتور مورد نظر میشه. به عبارت دیگه از زمانی که سیستم عامل به هارد دستور خوندن یک فایل رو میده تا زمانی که هارد شروع به خوندن میکنه زمان کمی تلف میشه که این در ssd تقریبا" وجود نداره. با این حال این ویژگی هم گرونی بیش از حد ssd رو توجیه نمیکنه.
    اگه بین raid0 و اون ssd adata موندین بهتره raid0 ببندین. و اگه واقعا" ظرفیت براتون مهم نیست (1ترابایت یا 32 گیگا بایت) ssd بگیرین.

15. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •