ebicross عزیز
ممنون از توجه و پاسخت ولی مودم من ساده است و قابلیت وایرلس نداره!![]()
ebicross عزیز
ممنون از توجه و پاسخت ولی مودم من ساده است و قابلیت وایرلس نداره!![]()
داریوش جان شما یه بار هم کارت شبکه آنبرد رو Enable کن و ازش diagnostic بگیر ببین چه پیغامی میده . برای استفاده از کارت شبکه نیازی نیست آنبرد رو غیرفعال کنی . در حالتی که دو کارت فعال هستند از هردو diag بگیر
Enable کردمش ولی با توجه به اینکه مودم بهش وصل نیست طبیعیه که در Diag اعلام کنه که اتصال برقرار نیست .
diag کارت شبکه اصلی هم که اعلام کرد مشکلی پیدا نکرده...(واسه همین تصویرش را نگذاشتم)
![]()
Last edited by Dariushtanha; 03-07-2011 at 00:55.
خب پس یک پروتکلی چیزی شاید اضافه کردید که این خطا رو میده.
توی استارت بنویسید Manage wireless networks و اگر گزینه ای داره توش Remove کنید.
توی CMD در حالت Admin بنویسید:
بعدش اینتر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم رو ریست کنید.
دوباره همه چیز رو پیکربندی کنید.
کارهائی که گفتی را انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیه. میخواستم بگم گاهی در ابتدای کانکت شدن به اینترنت وقتی مرورگرم را باز میکنم و آدرس یه وبسایت را میدم بجای وارد شدن به اون سایت ،وارد وبسایت مخابرات(ADSL)میشه!فکر کنم این از تنظیمات شبکه مخابرات باشه...ولی همیشه اینطور نیست و گاهی ...میگم نکنه این مشکل از همینجا نشات میگیره ؟!![]()
Last edited by Dariushtanha; 03-07-2011 at 21:41.
پس DNSهات رو عوض کن و از DNSهای جدید استفاده کن.کارهائی که گفتی را انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیه. میخواستم بگم گاهی در ابتدای کانکت شدن به اینترنت وقتی مرورگرم را باز میکنم و آدرس یه وبسایت را میدم بجای وارد شدن به اون سایت ،وارد وبسایت مخابرات(ADSL)میشه!فکر کنم این از تنظیمات شبکه مخابرات باشه...ولی همیشه اینطور نیست و گاهی ...میگم نکنه این مشکل از همینجا نشات میگیره ؟!![]()
برای این کار از نرم افزار NameBench کمک بگیر.
ابی جان یه کم تخصصی شد...
میشه توضیح بدی چطور باید اینکار را انجام بدم![]()
از تاپیک مفید زیر استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابی جان اینکار را هم کردم ولی فایدهای نداشت و تغییر DNS فقط سرعت پینگ را بالاتر برد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)