دعوا سر چيه؟؟؟(پس از ماهها يه سر زدم اينجا از شانسم اولين تاپيكي كه ديدم اين بود!!)
در هر صورت اگه جاي اين تاپيك يه تاپيك آموزشي زده ميشد كه به 4 نفر كمك كنه خيلي بهتر ميشد
دعوا سر چيه؟؟؟(پس از ماهها يه سر زدم اينجا از شانسم اولين تاپيكي كه ديدم اين بود!!)
در هر صورت اگه جاي اين تاپيك يه تاپيك آموزشي زده ميشد كه به 4 نفر كمك كنه خيلي بهتر ميشد
به به امیری خودمون چطوری؟ تو آسمون دنبال می گشیم تو پسی ورد دیدمت .
به هرحال بهتره این تاپیک حذف شهو هرچی بلدید بسازید با هرچی خواد باشه و امیدوارم موفق باشید.
آها من فقط از این پست خوشم اومد !
این درسته
ببینید بنده 4 ساله که توی انجمن 3D فعالم
و بارها دیدم دوستان روی قدرت نرم افزار ها دعوا میکنند ، مکس یا مایا یا سینما 4D یا بلندرو اینا ، کدوم بهتره ، با کدوم شروع کنیمو اینا !
اما این اصلا درست نیست
اگه توی یه نرم افزار یا موتور بازی خودتونو قوی کنین میتونید یه بازی خوب باهاش بسازید
اما در عین حال اگه مدام بگین نه این خوب نیست بریم بعدی ، اینم خوب نیستو اینا ، نوچ ، نمیشه !
چه خودتون موتور بسازید
چه از موتور های آماده استفاده کنید
مهم ساخت بازیه
کسی که بازی میسازه ( به نظره من ) کلی از بعقیه جلو تره ، و کسایی که بهش حمله میکنند ، فقط میخوان خلاء تنبلیه خودشونو پر کنند
.
حالا انقده هم کل کل نکنید
[ با این کاراتون حسو حال بچه ها رو میگیرید ، همتون نیازید ، تا با هم پیشرفت کنیم ، باور کنید این حرفاتون ، و قضایایی که پیش میارید روی من یکی که تاثیر میزاره ، کاش دوباره یه کاره جدیدو استارت بزنم :-؟؟ ]
هرکس تو هر راهی که فکر میکنه موفق هست قدم بزاره.
هادی جان این تاپیکو حذف نمیکنی ؟؟
هادی برو دم خونه خودتون بازی کن : دی
ولی گذاشته از این حرفا با اون قسمت حرف آخر هادی خیلی موافقم
نمیتونه : دیهاد جان این تاپیکو حذف نمیکنی ؟؟
eee این مدیره که...![]()
من کاره ای نیستم که حذف کنم : دی
من مدیر 3d ام
تو اون ذاتت : دی
من تو هر انجمن یه خونه دارم خو :*
ناظرش که والا بیخیاله میاد میره واسه خوشگفتم شاید کسی که مدیر میشه تو جاهای دیگه هم میتونه دست ببره
![]()
مگه اینجا ناظرم داره ؟ناظرش که والا بیخیاله میاد میره واسه خوش
البته من تا حدی حرف شمارو قبول دارم هادی جانببینید بنده 4 ساله که توی انجمن 3D فعالم
و بارها دیدم دوستان روی قدرت نرم افزار ها دعوا میکنند ، مکس یا مایا یا سینما 4D یا بلندرو اینا ، کدوم بهتره ، با کدوم شروع کنیمو اینا !
اما این اصلا درست نیست
اگه توی یه نرم افزار یا موتور بازی خودتونو قوی کنین میتونید یه بازی خوب باهاش بسازید
اما در عین حال اگه مدام بگین نه این خوب نیست بریم بعدی ، اینم خوب نیستو اینا ، نوچ ، نمیشه !
ولی به نظر من بحث نرم افزارهای سه بعدی با بحث انجین های بازی سازی تا حدودی فرق داره !
ضعف هایی که سعید با دو انجین یونیتی و یو دی کی باهاشون برخورد کرده بود واقعا ضعف بود و حتی تو فروم های خارجی مطرح کرد و به این نتیجه رسید که راهی برای حل شدنش نیست !
ضعف هایی که از یونیتی دیده بود رو به منم گفت و با توجه به اینکه منم یونیتی کار میکنم دیدم حق با اونه و این مشکلا بدون داشتن سورس انجین قابل حل شدن نیست !
البته حرف سعید این نبود که همه برن انجین بنویسن، اون میگفت آرتیستا با چند انجین کار کنن و نمونه کار بزنن و برنامه نویس ها یه API یاد بگیرن و باهاش طرز ادیت انجین رو بلد باشن.
و تاکید میکرد که راه بازی سازی اینه و تک نفره نمیشه هر دو کارو همزمان با هم انجام داد و ساخت یه بازی خوب سخته که متاسفانه بعضی از دوستان همچین مطلب واضحی رو قبول نداشتن !!
خدا رحمتش کنه بازی ساز خوبی بود![]()
عزیز نگرفتی منظورم راهنمایی نبود ، آموزش بود چیزی که زیاد کردن راهنمایی ...نفری نمیشه بازی ساخت و AMIR REZAs گفته نه منظورش این نیست منظورش بازی AAA هست ! میتونست همونجا بحث تموم بشه ، به منظور هم دیگه چکار داریم ؟!؟!یا توی تاپیک برای بازی سازی از کجا شروع کنم بحث ها میتونست با جواب resident2011 تموم بشه ولی باز AMIR REZAs اومده پست زده و بحث رو ادامه داده و خیلی برام جالبه که توی پست خودش توی این تاپیک گفته بود :
نقل قول:
تا کی میخواید این بحثو ادامه بدید ؟
نقل قول:
با نوشتن یک مقاله ، با یک آموزش ، با یک تاپیک پرمحتوا میتونستید این کار رو انجام بدید .
من زیاد در این قسمت فعالیت نداشتم ولی تاپیک میخواهم بازیساز شوم که توسط saeed_cpu_full زده شده و قبلا این کار رو انجام داده
اون تاپیکو زدم تمومش کنم ، بیست بارم گفتم تا کی میخواید ادامه بدید ولی ...
با حرفای آقاهادی هم موافقم
در کل اگر حرفی ناراحت کننده زدم عذر میخوام![]()
با اینم موافقم :
" با هم پیشرفت کنیم "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)