سلام ببین مایا خیلی مشکله و به این راحتیا چیزی نمی شی برو 3دی مکس هم اسون تره هم بهتره خود دانی
سلام ببین مایا خیلی مشکله و به این راحتیا چیزی نمی شی برو 3دی مکس هم اسون تره هم بهتره خود دانی
دوستان به نظرم این بحث خوبیه...
در ضمن اینکه interface کدوم بهتره صرفا به این برمیگرده که کی به چی عادت داره
به نظر من یه تاپیک جدا بزنید، مایا کار ها و مکس کار ها ، بدون اینکه راجع به اون یکی نظر بدن بیان و دلایلی که از نرم افزار خودشون راضی هستن رو بنویسن. بعد که دلایل مطرح شد تازه می فهمیم نرم افزار طرف دیگه چه قابلیتی داره و چی نداره و می تونیم از هم سوال بپرسیم که فلان چیز میشه یا نمیشه (توی نرم افزاری که کار نکردیم)
اونطوری حرف برا گفتن زیاد هست. البته اینجام مباحث خوبی مطرح شد
این نظر من بود
موفق باشید
اقا شما گوش به حرف و کنایه کسی نکن شما برو قبل از کلاس یک اموزش لیندا برای مکس و یک اموزش لیندا برای مایا با این عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هر دو دانلود کن یا بخر تو اینترنت ارزون 1000 تومان هم بگردی پیدا می کنی بعد ببین کدوم برنامه بیشتر حال می کنی کاری به این نداشته باش کدم گرون تر یا قوی تره ببین کدوم علاقه داری و زودتر یاد می گیری بعد کلاسش ببین اگر قراره جامع باشه همینا کارتو راه میندازه بی خودی پول حروم نکن اگر نه اموزش متوسط یا حرفه ای هستش بعد از این ها کلاس برو
سلام به همه دوستان
برای کار مدلسازی استاتیک مثل معماری یا مکانیک کدوم یکی خوبه؟
سلام
برای معماری فقط مکس و وی ری توصیه میشه یعنی اصلا مکس بیشتر برای کارای استاتیکه به قول شما
ضمنا با اتوکد هم رابطه تنگاتنگی داره
مایا بیشتر برای ساخت کارتون و جلوه های ویژه فیلمها بکار میره البته نه اینکه نشه از اون برا معماری استفاده کرد چرا میشه اما آبجکتا و متریالهای معماری بیشتر برا مکس ساخته میشه تا مایا
البته اگه مایا دوست داری بازم میتونی از اون آبجکتا استفاده کنی جای نگرانی نیست
موفق باشی
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
راستی بچه ها یه سوال الان برام پیش اومده
راسته که اکثر بازی های 360 رو با مکس و بیشتر بازی های ps3 رو با مایا میسازن؟
سلام :
برای ساخت بازی از یه برنامه سه بعدی استفاده نمیشه تیم های سازنده به چند گروه تقسیم می شن و با برنامه هایی که تخصص دارن کار می کنن.
ممکنه انیماتورها از مایا استفاده کنن و مدلینگ کارها از سافت امیج یا مکس .
مثلا Medal of honor که هم برای پی سی و برای Ps3 و برای Xbox ساخته شده با مایا و Autodesk kynaps کار شده.
کل مدل ها و ترین ها و انیمیشن ها با مایا بوده و از Autodesk kynaps برای هوش مصنوعی استفاده شده.
در کل همه برنامه سه بعدی خوبن مهم خود شما هستی که می خوای با اون کار کنی شما می تونی با مکس چیزی بسازی که
مایا کارها نتونن بسازن یا برعکس.
یا علی مدد.
3dsmax اصلا قابله مقايسه با مايا نيست 3dsmax بيشتر به کار کسايي مثل معمار ها و مبتدي ها ميخورد که ميخواهند يک نرم
افزار سه بعدي رو در زمان کم ياد بگيرند انعطاف پذيري و امکانات Nurbs مدلينگ مايا خيلي بهتر از مکس است Nurbs
مدلينگ در مايا بسيار پيچيده و گسترده است در صورتي که در مکس بسيار ضعيف است آدم وقتي با مايا کار ميکنه خسته نميشه بسکه همچي کنار دست است و محيط رو ميتوني اونجور که ميخواهي تنظيم کني اگر ميخواهي بري تو کار انيميشن يا ساخت کاراکتر برايه بازي يا جلوه هاي وي ه بهتره مايا کار کني يا سافت ايميج که اونم خيلي قدرت منده ولي از لحاظ آيکون ها و راحتي کار و آموزش تو ايران نرم ابزار خوبي نيست ولي نرم افزار قدرتمندي است و کاراي بزرگي مثل جلوه هاي وي ه فيلم دزدان دريايي کارايب با اين نرم افزار کار شده ولي maya رو دست کم
نگير به نظر من که مايا بهترينه البته فقط نظر من نيست نظر اساتيد بزرگ انيميشن و جلوه هاي وي ه است. امکانات maya
hair,maya fur , ... حرف نداره
قدرت مايا Fur را در انيميشن کارخانه ي هيولاها مشخص است تازه با نسخي ي 6 يا 7 سال پيش مايا ساخته شده
انيميشن ها ي درست شده با مايا
Rango
up
و کارخانه ي هيولاها تازه با نسخه ي 6 maya
Toy Story
و جلوه هاي وي ه فيلم 300
و resident evil 4 انيميشن
قسمت هایی از آواتار
![]()
عزیز من از این بحثا دوس ندارم تعصبیم ندارم ولی دیگه اطلاعات غلط دست بقیه نده
امکانات مدلسازی مکس مخصوصا گرافییت مدلینگشو مایا فقط با پلاگین داره تازه خیلیاشم نداره
از نظر اینترفیس هم که مکس اینقدر قابل انعطافه میتونه حتی شبیه مایا هم بشه
رو بقیه موارد مثل داینامیک یا مثلا انیمیت بحث میکردی باهات بحثی نداشتم
دوستان همون طور که قبلا گفتم این نرم افزارها فقط ابزاری رو برای خلق تصورات و ذهنیات ما در اختیارمون قرار میدن و مهم توانایی ماست که بتونیم به بهترین شکل ممکن و بدرستی از اونها استفاده کنیم و آثارمون رو خلق کنیم و صد البته هر نرم افزار یه سری نقاط قوت و یه سری نقاط ضعفی داره که میشه اونها رو با استفاده از برنامه های جانبی و همچنین استفاده از نرم افزار های دیگه در همون زمینه بر طرف کرد و بر اونها فائق اومد؟!!
مهم ترین چیز استعداد ، خلاقیت و تواناییه که اگه نباشه نرم افزار هیچ وقت خودش نمیتونه برای شما آثار خوبی خلق کنه؟؟!!!
اینجا رو یه بار با دقت بیشتر بخونید تا به عمق موضوع پی ببرید؟!!.....:
موفق باشید و انیمیشن های خوب بسازید%کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)