حالا که معلومه محال نیستاین چیزی که شما میگید محاله !!! همین نشتسم با وضوع 1204در 1024 در حالت fantisc بازی کردم مشکلی نداشت .فکر کنم پروژه رو خوب مدریت نکردیا ....
این زمینت رو هم میدی ؟
حالا که معلومه محال نیستاین چیزی که شما میگید محاله !!! همین نشتسم با وضوع 1204در 1024 در حالت fantisc بازی کردم مشکلی نداشت .فکر کنم پروژه رو خوب مدریت نکردیا ....
این زمینت رو هم میدی ؟
من رو رزولوشن 640 * 480 گذاشتم هیچ فرقی نکرد. حتی وقتی شلیک میکنه صفحه یکم لرزش داره.
خود من می دونم گیم استدیو شیدر فقط بروی نسخه حرفه ای و تجاری فعال می کنه (چه خبره دیگه)
اما باید بگم در نسخه رایگان یونتی شما می توانید از نرمال مپ و بامپ به صورت رایگان استفاده کنید
در مورد نقل قول:
- Stencil shadows require models consisting of closed meshes. The meshes must have no holes, and no polygons must intersect each other or touch each other with their flat side. Otherwise rendering errors (dark lines projecting from the model to the shadow) can be visible. In a closed mesh, every edge is shared by exactly two triangles. If the model's mesh is not closed, create a closed mesh LOD model or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] model for shadow casting. The MED [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] can be used for determining whether a mesh is closed or not.
مش که بسته نشه موقع استفاده سایه نوع Stencil باعث افت فریم میشه.
هواپیما الگوریتم خاصی آن چنان نداره
چی ؟ من که منبع اوردم محمد جان نمی دونم شیدر تو A7 این جوری بود شاید تو a8 عوض شده البته یه جا خواندم تو GED گیم استدیو هشت میشه نرمال مپ ساخت حالا نمی دونم راستش یا دورغ .سایه هم دلیل می گم تو پادشاه خیابان ها خواستم سایه بزارم مپ کوچیک بود هم چی امن امان اما مپ بزرگ شد و بلوک زیاد زمان کامپیال مپ دیگه برید فیلم ببندید بگردید بخاطر همین از مش استفاده کردم اما سایه دیگه روی مش نمایش داده نمی شد پس از SHADOW_SENCIL استفاده کردم چون مش بازیکن اصلی باز بود فریم ریت شدیدا افت کرد ...
منظورم این بود که پست اشتباه دادم ... ببخشید . این قضیه بلو پرینت رو هم که گفتم رو هم یک جست و جویی تو اینترنت بزن ث/صواب داره ...
سلام
من افت فریم نداشتم !؟
ram 3 gig
vga 8300 512
cpu amd 2.7
با این سیستم مشکلی نداشت رو اونیکی هم تست نکردم .
داداش پرويز خوب بود
من موتوريه رو دانلود کردم . ايدش نو نبود . يعني تويه موبايل چنين بازي رو ديده بودم . ولي خوب توي کامپيوترو سه بعدي يه حاله ديگه ميداد ! اگه بتوني از خودت هم ايده بهش اضافه کني و رويه گرافيک و خصوصا فيزيکش کار کني واقعا بازي جالبي از اب در مياد .
فيزيکش خيلي رو اعصاب بود !
در ضمن هر کار کردم نشد یه مرحلشو رد کنم ! میگه امتیاز کافی نیست بخشه راهنمای بازی هم که نمیاد !
فک کنم نسخه اشتباه آپلود کردمببخشید رضا جان تو هوا چپ و راست بزن امتیاز می گیری مرحله اول باید 1500 امتیاز بدست بیاری.
واقعا لذت بردم پرویز جان![]()
کارهای ساده و جالبی بود.
امیدوارم موفق باشی![]()
ممنون مجید جان .
راستی کیا بازی آسمان سرخ رو سیستم شون کند بود؟با biker مشکلی نداشتید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)