خب من نهایتا کارت خودم رو هم بفروم 300 تومن میتونم جور کنم . بعد با 300 تومن میشه یه 6870 گرفت ؟ بی زحمت یه نگاه هم به سیستمم که تو پست اول هست بندازید .
ممنون
خب من نهایتا کارت خودم رو هم بفروم 300 تومن میتونم جور کنم . بعد با 300 تومن میشه یه 6870 گرفت ؟ بی زحمت یه نگاه هم به سیستمم که تو پست اول هست بندازید .
ممنون
sapphire 6870=320
تقریبا سیستمتون مناسبه البته بیشتر هم جا داره اور کنین مثلا تا 3.7
sapphire 6870=320
دیگه کمتر از این بعید میدونم باشه.
سیستمت خوبه.فقط همونطور که دوست عزیزم گفت میتونی CPU رو بیشتر اور کنی اما همین 3.5 هم عالیه.من دیشب تو بازار بودم 6870 با برند XFX به قیمت 307 تومن هم دیدم.اما حیفه با 30 تومن بیشتر میتونی یه GTX 560 ti بگیری که واقعآ عالیه.اما اگه بوجه نمیرسه 6870 هم کارت خیلی خوبیه.
6870 از 460 قوی تره دیگه ؟ تو dx 11 هم بهتر عمل میکنه ؟
بعد من با کولینگ stock اینقدر اور کردم با همین فن میشه بیشتر اورش کرد ؟ ویدونم جاش نیست ولی خب بحثش شد گفتم بپرسم دیگه![]()
بله قویتره.
الان دماش تو لود 100% چقدره؟
شما اگر امکانشو دارین خمیرو تعویض کنین شاید دما کاهش پیدا کرد.
این دمارو با تو چه حالتی گرفتین؟بازی یا استرس؟
در هر صورت دما بالاست اور بیشتر از این کمی خطرناکه.
تو بازی گرفتم ولی خب تو حالت معمولی یعنی همون کلاک دیفالتش هم 61 تا 63 بود .
شما بهتره تا کولر نگرفتید پردازندتون رو از اور در بیارین یا در صورتیکه اصرار دارین با فن استوک اور کنید حتما یه خمیر با کیفیت مثل tuniq tx4 به قیمت 9 تومن خریداری کنید که میتونه حدود 3 تا 5 درجه دمای پردازنده رو پایین بیاره !
دقیقآ تایید میشه. شما تو اولین فرصت از اور در بیارش چون دمای شما همین الان هم لب مرزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)