من تجربه گذاشتن رم DDr2 روی مادربورد DDR3 نداشتم بهتره از چند نفر دیگه هم بپرسی!
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
یه 100 هزارتومن دیگه هم زور بزنید حله ایشاا.. !
من تجربه گذاشتن رم DDr2 روی مادربورد DDR3 نداشتم بهتره از چند نفر دیگه هم بپرسی!
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
یه 100 هزارتومن دیگه هم زور بزنید حله ایشاا.. !
نه دوست من نمیشه رم ddr2 روی مادربرد ddr3 نصب کرد
عزیز رم DDR2 که رو مین DDR3 نمیشه.البته یه مدت یکسری مین اومد که هر دو ماژول رو داشت ولی خیلی کمیابه.به هر صورت شما یه 50 تومن دیکه هم هزینه کن و 4 گیگ DDR3 بگیر که کلکسیونت تکمیل بشه.![]()
یعنی نمیشه دیگه ؟
حیف نمیشه به جای i5یه دونه i3 بزارم؟و مادر بورد هم p8h61باشه؟
اونوقت رم هم بتونم بگیرم
این گرافیک رو هم بزارم کنارش تا راحت شم تموم شه بره پی کارش
دقیقآ حیف میشه و اصلآ هم توصیه نمیشه.![]()
چرا مگه چه مشکلیه که حیف بشه با همین i3 کار میکنم تا بعدا بتونم i5بگیرم یا i7چون الان مشکل پاور و هارد و کیس دارم نمیشه وگرنه حتما همون اولی رو میگرفتم
این مادربوردی که گفتم مشکلی داره مگه؟
نه مشکلی نداره.بحث سر انتخاب بین خوب و خوبتره.در هر صورت شما متناسب با بوجه ای که داری باید خرید کنی.
بله درست میفرمایین ولی باتوجه به شراطی من این به نظر من عالی ترین گزینس
الان این مادربوردی که گفتم مشکلی داره؟ نگیرم سر یه هفته منفجر بشه
قیمت رم هم بدید اگه ممکنه فقط کینگ مکس باشه چون این فروشگاهی که من میرم کینگ مکس گفت انگار داره
از کجا میتونم یه cpu 478 گیر بیارم؟؟؟ دوستان اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ، ممنون میشم که کمکی کنه![]()
با سلام و خوش آمد گویی در انجمن
بهتر بود تاپیک ایجاد می کردید اما در هر صورت :
پردازنده های این سوکت دیگه نو موجود نداره تو بازار و باید از دست دو فروش ها تهیه کنید پردازنده رو
بهتره برید بازار و سوال کنید در مورد قیمتش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)