تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 31 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 308

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | شیرهای وستفالن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شینجی کاگاوا: راهی طولانی برای موفقیت در فوتبال اروپا در پیش دارم

او که در حال حاضر در حال مذاکره با دورتموند برای تمدید قراردادش است، مورد توجه منچستریونایتد نیز قرار گرفته است

سایت گل- شینجی کاگاوا، ستاره ژاپنی بورسیا دورتموند، علی رغم فصل درخشانی که در این تیم سپری کرد معتقد است هنوز راهی طولانی برای رسیدن به موفقیت در فوتبال اروپا دارد.
    او که در حال حاضر در حال مذاکره با دورتموند برای تمدید قراردادش است، مورد توجه منچستریونایتد نیز قرار گرفته است. این در حالی است که کاگاوا تابستان گذشته از سرزو اوزاکا به دورتموند پیوست و تنها یک نیم فصل توانست برای قهرمان این فصل بوندس لیگا بازی کند.
    او در گفتگو با نشریه کیودو نیوز گفت:" من هنوز راهی طولانی برای پیشرفت و رسیدن به موفقیت در فوتبال اروپا در پیش دارم. دورتموند بازیکنان جوان و با استعداد زیادی دارد. تیم در خط دفاعی و حمله به سختی کار می کند تا بتوانیم حفظ توپ بهتری داشته باشیم. فکر می کنم آنها بدانند چطور بهترین بازی را از من بگیرند. اما متاسفانه من تنها در یک نیم فصل توانستم برای تیم بازی کنم.
    این اولین فصل حضور من در اروپا بود و می دانستم که باید خوب بازی کنم و گلزنی کنم تا بتوانم اعتماد طرفداران را جلب کنم."
    کاگاوا در رقابت های جام ملت های آسیا مقابل کره جنوبی دچار آسیب دیدگی شد و برای چند ماه از میادین دور ماند.
    او در مورد این اتفاق گفت:" با خودم گفتم "وای، نه." من خودم را برای بدتر از این آماده کرده بودم اما وقتی حقیقت را فهمیدم دنیا جلو چشمم تیره و تار شد.
    بسیار ناامید شدم و واقعا احساس بدی داشتم اما در آن مدت هواداران، دوستان و خانواده خیلی از من حمایت کردند."

2. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

فدراسیون فوتبال آلمان برنامه دیدار های بوندسلیگا یک و دو را اعلام و در اختیار باشگاه ها قرار داد به موجب این برنامه بازی ها با دیدار دو تیم بوروسیا دورتمند و هامبورگ آغاز می گردد و بایرن نیز در اولین گام باید مقابل گلادباخ قرار گیرد.

4. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اشنایی با خریدهای احتمالی دورتموند:البته موریس لینتر رو دیگه قطعا خریدیم
    موریس لینتر: کاپیتان تیم زیر 19 سال آلمانه .پستش هافبکه . محصول آکادمی مونیخ 1860 هستش . الان هم بازیکن تیم دورتمونده ولی قبلا قرضی تو اوگسبورگ بازی می کردتو تیم زیر 19 ساله های آلمان تو 8 بازی 7 گل زده (( البته چند تاییش پنالتی بوده ))
    جالبه که قبل تر 1 بازی تو تیم زیر 17 ساله اتریش انجام داده .

والتر گارگانو: هم هافبک دفاعی بازیکن تیم ملی اروگوئه است .26 سالشه و 168 سانتش قدشه وتو جام جهانی بازی های خوبی به نمایش گذاشت و کلا از عوامل موثر در موفقیت تیمشون بود . 34 بازی ملی کرده و 1 گل هم زده که جالبه همون رو هم تو بازی دو هفته پیش برابر آلمان به ثمر رسونده .

6. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به موجب این برنامه بازی ها با دیدار دو تیم بوروسیا دورتمند و هامبورگ آغاز می گردد
    همون هفته اول میخوریمتون

8. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایوان پریسیچ ستاره جدید دورتموند: میخواهم با دورتموند به رویاهایم دست یابم

ایوان پریسیچ ستاره کروات دورتموند در مصاحبه با مجله بیلد گفت:" از اینکه اینجا هستم خیلی هیجان زده ام. بازی در دورتموند می تواند آرزوی هر بازیکنی باشد. از استقبال گرم هم تیمی هایم بسیار خوشحال شدم این موج صمیمیت می تواند کمک شایانی به قهرمانی ما کند.
    میخواهم با دورتموند به رویاهای کودکی ام برسم به هواداران قول بهترین بازیهایم را میدهم".
    لازم به ذکره که ایوان پریسیچ چندی پیش با بروژ بلژیک به عنوان برترین بازیکن سال بلژیک و آقای گل این لیگ برگزیده شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

10. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آغاز تمرینات دورتموندِ قهرمان با ستاره های جدید

امروز صبح تمرینات دورتموند قهرمان فوتبال آلمان به همراه ستاره های جدید این تیم از جمله ایوان پریسیچ و ایلکای گوندوگان آغاز شد .
    به گزارش گل از دیگر نامهای جدید در تمرین روز نخست قهرمان موریتز لینتر پدیده 19 ساله جدید دورتموندیها بود . ستاره های دورتموند امروز زیرنظر کلوپ بیشتر به حرکات بدنی و آمادگی جسمانی پرداختند.
    از جمله غایبان تمرین امروز دورتموند میتوان به لوکاس باریوس ستاره پاراگوئه ایه دورتموند اشاره کرد که به همراه تیم ملی کشورش در آرژانتین به سر می برد.
    اما نکته جذاب تمرین امروز مشخص شدن شماره های ستاره های جدید دورتموند بود که ایوان پریسیچ شماره باشگاه قبلی خودش بروژ 44 رو به تن خواهد کرد و گوندوگان با شماره 21 بازی خواهد کرد و موریتز لینتر جوان هم شماره 7 را انتخاب کرد .
    به نظر میرسد به این بازیکنان یک یا دو نام سرشناس دیگر هم در فصل نقل و انتقالات اضافه خواهد شد. حال باید منتظر ماند و دید آیا شیران طلایی وستفالن میتوانند از عنوان قهرمانی خود در بوندس لیگا دفاع کنند؟
    کد:

ردیف بالا : یورگن کلوپ / میشائیل زورک (مدیر ورزشی دورتموند)

ردیف پایین،از چپ : ماروین باکالورز، ایلگای گوندوگان، موریتز لیتنر، کریس لو و ایوان پرسیچ.

.

12. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دورتموند به دنبال جذب ستاره سوشو

سایت گل - باشگاه دورتموند قصد دارد برای تقویت خط هافبک خود ماروین مارتین ستاره باشگاه سوشو فرانسه را به خدمت بگیرد
    این ستاره 23 ساله که 2 بازی ملی نیز در کارنامه خود دارد علاوه بر دورتموند مورد توجه چندین باشگاه بزرگ دیگر اروپایی از جمله لیورپول نیز قرار دارد
    باشگاه سوشو قیمت ستاره خود را 10 ملیون یورو تعیین کرده است
    مارتین خوش تکنیک منتظر رضایت باشگاهش برای راهی شدن به وستفالن دورتموند است
    هیچ بعیدنیست در روزهای آتی خبر انتقال ماروین مارتین به دورتموند منتشر شود

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کاگاوا با رد پیشنهاد منچستر:می خواهم در دورتموند بمانم

سایت گل - شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی باشگاه دورتموند با رد پیشنهاد باشگاه منچستر اعلام کرد هیچ علاقه ای به ترک دورتموند ندارد.
    کاگاوا که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته اضافه کرد:« من پیش روی خود خیلی چیزهای با ارزش قابل بدست آوردن دارم و فقط به آن ها فکر می کنم. من اینجا احساس خوبی دارم و دورتموند را دوست دارم تعلق خاطر خاصی به هم تیم هایم دارم و قصد ترک دورتموند را ندارم. دورتموند تیم بزرگی است که میتوانم آینده خود را همراه با چالش های مختلف در آن ترسیم کنم. به زودی قراردادم را با دورتموند تمدید خواهم کرد و به هیچ چیز جز درخشش برای تیمم فکر نمی کنم»
    لازم به ذکر است که قرارداد فعلی کاگاوا با دورتموند تا تابستان 2013 است

کد:

16. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماریو گوتزه : پول، موفقیت را تضمین نمیکند /
    رویای کودکیم حضور در نیوکمپ بوده

بیلد گفتگویی اختصاصی و متفاوت را با ماریو گوتزه ستاره 19 ساله بوروسیا دورتمند ترتیب داده است که بخشی از آن را در زیر می خوانیم:

دورتمند در این فصل تنها 10 میلیون یورو سرمایه گذاری کرده است آیا شما با این میزان سرمایه به فکر تکرار قهرمانی هستید؟
    چلسی در بیشتر فصول سرمایه گذاری های کلانی انجام داده است آیا آنها همواره قهرمان شدند ؟ (با لبخند)البته سرمایه گذاری برای موفقیت نیاز است. بایرن تیم خوبی در این فصل بسته است اما ما فصل گذشته کیفیت بالاتری از آنها نشان دادیم و ثابت کردیم می توانیم بهتر از آنها بازی کنیم.

شما یک فصل حرفه ای خوب را سپری کردید و اکثر بازیکنان برای تعطیلات دورتمند را ترک کردند. آیا شما تعطیلات خوبی را پشت سر گذاشتید؟
    استراحت کامل داشتن چیزی نیست که من به آن علاقه مند باشم من به همراه برادرم فابین به ابیتزا رفتیم ما حدود ساعت 8 از خواب بیدار می شدیم و شروع می کردیم به دویدن و کارهایی که موجب خروج از فرم شود را انجام نمی دادیم.

شما الان یک ظاهر جسمانی و عضلانی زیبا دارید..
    کاملا درست است من هر کاری که به قوای جسمانی کمک کند انجام می دهم زیرا یک فصل دشوار و طولانی در انتظارم است.

رویای شما در لیگ قهرمانان اروپا..
    رویای کودکی من حضور در لیگ قهرمانان و بازی در نیوکمپ (ورزشگاه اختصاصی بارسلونا) بود.

آیا شما طرفدار بارسلونا هستید؟
    من برای سرگرمی بازی های بارسلون و آرسنال را تماشا می کنم.

شما همچنان در کنار والدین خود در "هتل ماما" زندگی می کنید آیا بزودی مستقل خواهید شد؟
    من هیچ دلیلی برای ترک خانه نمیبینم هیچ چیز برای من زیباتر از حضور در کنار والدین و برادرانم نیست و عاشق خانواده ام هستم.

تا چه حد بدنبال زندگی لوکس هستید؟
    یک خودروی آئودی کلاس A5 سفارش دادم و خودروی قدیمی من فلوکس واگون سیروکو بود.
    کد:

.

18. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصدومیت 4 هفته ای لوکاس بارریوس

این طور به نظر می رسد که بوروسیا دورتموند برای حدود یک ماه لوکاس بارریوس، ستاره پاراگوئه ای اش را در اختیار نخواهد داشت و بدین ترتیب این ستاره پاراگوئه ای شانس حضور در دیدارهای ابتدایی تیمش در بوندس لیگا را از دست خواهد داد.
    در جریان دیدار فینال یکشنبه شب کوپا آمه ریکا که با شکست 0-3 پاراگوئه مقابل اروگوئه همراه بود، عضله ران بارریوس پاره شد و بدین ترتیب او حدود 4 هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود . این ستاره 26 ساله در جریان بازی از زمین مسابقه خارج شد چرا که نمی توانست به بازی ادامه دهد.
    روزنامه بیلد در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مصدومیت بارریوس بین 3 تا 4 هفته طول خواهد کشید و این ضربه بزرگی برای دورتموند، قهرمان فصل گذشته بوندس لیگاست.
    اولین بازی دورتموند در رقابتهای فصل جدید بوندس لیگا روز 5 آگوست مقابل هامبورگ برگزار خواهد شد.
    بارریوس دو سال پیش از کولوکولوی شیلی به دورتموند منتقل شد و یکی از بازیکنان کلیدی تیم آلمانی محسوب میشود.
    او در 77 حضورش در ترکیب تیم توانسته 44 گل برای دورتموند به ثمر برساند.
    کد:

.

20. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •