گیم اسپات...نمره داده...8.5
خدا رو شکر 5 ...چیزی نداده شورشو اساسی در اورده
گیم اسپات...نمره داده...8.5
خدا رو شکر 5 ...چیزی نداده شورشو اساسی در اورده
آقا این بازی اعتیاد آوره در حد مرگ ! عجیب باهاش حال میکنم - خیلی میچسبه بعد از کلی بازی خشن ...
دوستان بازی برای 3ds کی منتشر میشه؟
حجم بازی چقدره؟(نسخه xbox 360)
بچه ها کسی اینو بازی نمیکنه
بابا شاهکاریه...عالیه...اعتیاد داره ار مواد بدتر...
یه ایرادی که داره اینه که بعضا گیم پلی کند میکنه از سرعت بازی میکاهد (چه کلمه ای )
+
واقعا حیف که این بازی که منشا اون تو PC بود برای اون نیومده و امیدوارم که بیادش
امروز رفتم هم The Run هم Saint Row و هم این گوگولی رو گرفتم D: !
همین چند دقیقه ( ساعت! ) که بازی کردم واقعا لذت بردم! اصلا فکرشو نمی کردم بین این همه بازی AAA بشینم اینو برم!
کلیه فاکتورهایی که یه بازی سرگرم کننده باید داشته باشرو داره! گیم پلی روون، گرافیک فوق العاده هنری و زیبا، موسیقی و صداگذاری مثال زدنی که آدمو شیفته خودش میکنه نمیزاره بلند شه از جاش! ( اعتیاد آورــــــه )
فقط یه چیزی ! بازی اونقدرا هم آسون نیستا ! به دید یه بازی بچگونه بهش نگاه نکنید بعضی جاها سخت میشه!![]()
فقط به قول حامد خیلی حیف ـه که چنین بازی به این قشنگی رو پی سی نمیاد ! امیدوارم چند وقت دیگه یه نسخه پی سی هم بدن...
-----
اوه راستی فعلا کسی رو گیر نیاوردم باهاش 2 نفره بزنم! حتم دارم Co-op این بازی عجیب غریب قشنگه D: ( یکی رو باید خفت کرد ) D:
Last edited by marmolak kocholo; 20-11-2011 at 22:59.
یه مورد مثبتش تعویض شخصیت های قابل بازیه .............
با کدوم شخصیتش بیشتر حال میکنی ارین..؟
پاشو بیا خونه ما سر راه هم چیپسو پفکو ، دلستر ، کارنچی بخر ....بعدا پولشو میدم ...اوه راستی فعلا کسی رو گیر نیاوردم باهاش 2 نفره بزنم! حتم دارم Co-op این بازی عجیب غریب قشنگهدو نفری بزنیم
Last edited by Layken; 21-11-2011 at 01:06.
شخصیت برتر فقط Globox !! وصف نشدنیه قیافش! هر موقع میبینمش از خنده میترکم =))
Blue Rayman هم دوست دارم...
هرچی بری جلوتر کاراکترهای بیشتر باز می کنه D: خیلی باحالن! هر کاراکتر هم انیمشن خاص خودشو داره...
...
حتما D: چیز دیگه ای میل ندارید شما![]()
Last edited by marmolak kocholo; 21-11-2011 at 02:02.
منم امروز اینو گرفتم، جاتون خالی الان هم با داداشم یه دست 2 نفری زدیم حالی به حولی.
اما 2 نفریش یه بدی هم داره اینه که میتونیم همدیگه رو بزنیم. بعد من دارم میپرم، یهو یارم با مشت میزنتم میافتم تو دره!
در کل خیلی باهاش حال کردم. تا باشه از این بازیها
دوستان امتیازات کسب شدشون رو اینجا بزارن...ببینیم کی چند مرده میتونه همه ایتم هارو جم کنه...
در صورت امکان عکسم بزارید تا مچ گیری نشه...![]()
دو مرحله دیگه میرم میزارم کفتون ببرو
نسخه ی PC:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)