آقا ارزش خرید داره این بازی؟
آقا ارزش خرید داره این بازی؟
اگه کینکت دارید ، بازی که میانگین نمراتش 84 مسلما ارزش خرید داره !!!!
ملاک مهم شدن تاپیک بازی ها چی هست ؟
میانگین امتیازات اون ها ...
که باید بالای 80 یا 85 باشه !
+
و البته بعضی از بازی ها هم که به تازگی عرضه شده اند مهم می شوند اگر میانگین امتیازاتشون نزدیک 80 باشه !!!
Last edited by CATALONIA; 22-07-2011 at 12:21.
والا اون زمان ما اومدیم تاپیک چندتا بازی پرطرفدارو مهم کردیم و این شد یه قانون نانوشته... اون زمان هومی به من ایراد میگرفت چرا اینکارو میکنی و... اما حالا هر چی بازیه مهم میکنه: دی جوری که بالای صفحه بشدت شلوغ شده. بعدم الان بازیهایی هنوز مهمن که از ریلیزشون چندماه میگذره...ملاک مهم شدن تاپیک بازی ها چی هست ؟
بازیه همین تایپک که سر جمع تو انجمن شاید 30نفر بخرنش دیگه مهم کردن نداره کما اینکه تو همین انجمن هم هر کسی گرفته باش حال نکرده بجز یکی دونفر.
ملاک نباس امتیاز باشه بلکه باید میزان استقبال بچه های انجمن باشه...این تاپیک اگر استیکی نبود الان صفحه دوم بود یا Shadows of the Damned هم تاپیکی نیست که ارزش مهم شدن رو داشته باشه و باید بره پایین و جارو واسه تاپیک های پرطرفدار تر تو صفحه باز کنه. اما مثلا تاپیک Mortal Kombat 9 اگر مهم هم نبود مدام بالا بود خب همچین بازی چون هنوزم جدیده رو باید بالا نگه داشت تا طرفداراش راحت تر پیداش کنن.
قبلا به خود هومی هم گفته بودم اما چون دیدم توجه نکرد و الانم میبینم واسه بقیه هم سواله اینجا هم گفتم گرچه صلاح مملکت خویش خود دانید![]()
آری حسین! هم ساز مخالف زدن رو تایید میکنم هم و برگشت نظرمو!
هر چی بازی رو نه... اینو تکذیب می کنم.
همچین میگی چند ماه که انگاری خیلی شده... هر بازی قابل توجه فقط دو ماه مهم بوده!
البته... البته اینو هم مد نظر داشتم که اگه یه بازی با وجود خوب بودنش اونطوری که باید و شاید ازش استقبال نشه از مهمی خارج میشدش. بنابراین قبول هم دارم که تاپیکهای Shadows of the Damned و همین تاپیک رو باید زودتر از مهمی خارج می کردم. چرا تایید نکنم؟![]()
برو بابا هومنی ! شعار نده عمل کن دی:آری حسین! هم ساز مخالف زدن رو تایید میکنم هم و برگشت نظرمو!
هر چی بازی رو نه... اینو تکذیب می کنم.
همچین میگی چند ماه که انگاری خیلی شده... هر بازی قابل توجه فقط دو ماه مهم بوده!
البته... البته اینو هم مد نظر داشتم که اگه یه بازی با وجود خوب بودنش اونطوری که باید و شاید ازش استقبال نشه از مهمی خارج میشدش. بنابراین قبول هم دارم که تاپیکهای Shadows of the Damned و همین تاپیک رو باید زودتر از مهمی خارج می کردم. چرا تایید نکنم؟![]()
خب منم این بازیو تجربه کردم
زیاد نظرمو جلب نکرد....اصلا مفهوم نداشت برام...کمر درد گرفتم...یه نیم ساعت باید خم بشی تیر بندازی 3 ساعت باید
دراز بکش...ماه رمضونی..
امتیاز من 6.5
منم بازی کردم خوشم اومد جالبه . یه جاهایی تیر میزنی به اجسام یوهو یه آهنگ قشنگی از توش در میاد اما خُب عالی نیستش دیگه فقط در حد مقداری سرگرمی هستش اما کلا خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)