حتما ديده بعضيا از امتيازاي بالاش ناراحتن تصميم گرفته از اين به بعد امتيازاي پايين بده :دي
ولي من موافق اينجور امتياز پايين دادنم. اگه اين جور بازيا 9 بگيرن اونوقت بايوشاك و هاف لايف و اينا چند بايد بگيرن؟
حتما ديده بعضيا از امتيازاي بالاش ناراحتن تصميم گرفته از اين به بعد امتيازاي پايين بده :دي
ولي من موافق اينجور امتياز پايين دادنم. اگه اين جور بازيا 9 بگيرن اونوقت بايوشاك و هاف لايف و اينا چند بايد بگيرن؟
بروبچ کسی گرفته این بازیو؟؟؟
اگه عین نسخه های قبلی سخته نگیرم،چون حسش نیست یه ماه وقت صرفش کنم،نسخه 2 رو یه 1سالی طول کشید تا تموم شد،چون هی منصرف میشدم از بازی انقد سخت بود..............
الان قدر ایتاگاکی رو میدونم....
دلم می خواد نرم سراغش تا ذهنم از قسمت های قبلیش پاک نشه..
Fighting is easy ****بهتره پیش رپیرها بمونم تا بیام توکیو....:(
..
.
.
![]()
IGN کاملا نمره درستی داد! : دی
بازی که از انحصاری در بیاد 2 هم بهش بده زیاده! : دی
+
شماره دومش البته خیلی باحال تر بود این شماره یه خورده عجیب شده بود کلا تو دمو ها دیدم زیاد جالب نمیزد!
Last edited by Killzone2; 19-03-2012 at 15:59.
به نظر من دیگه بازی هر چقدر هم بد باشه در حد 3 نیست.الان بقیه امتیازای بازی اکثرا 7 به بالا هستن اونوقت IGN میاد یه امتیازی میده که فاصلش با بقیه امتیازا خیلی زیاده!شماره دومش البته خیلی باحال تر بود این شماره یه خورده عجیب شده بود کلا تو دمو ها دیدم زیاد جالب نمیزد!
به WWE آخریه 9 داده بود!همین چند وقت پیش هم به چندتا بازی متوسط امتیاز خیلی بالایی اده بود!ولي من موافق اينجور امتياز پايين دادنم. اگه اين جور بازيا 9 بگيرن اونوقت بايوشاك و هاف لايف و اينا چند بايد بگيرن؟![]()
بازیی که ما در انتخاب اسلحه هاش میموندیم با کدومش بریم و بیش از 10 تا سلاح جانبی و اصلی داشت الان فقط و فقط یک سلاح داره .....اونایی که نینجا بازن میدونن چی میگم...
در کل یکی از اولویتهای اصلی انتظار من در این سال به فنا رفت
انتظار نمره پایین تر از این هم هست براش...
...
..
.
حالا کجاشو دیدی خوشحال بودن این سایت قبلا ها هم رویت شده.!!...اون نوشته نقل قول شده از IGN رو بخون گوشه کاور نینجا 2 هستش....
به WWE آخریه 9 داده بود!همین چند وقت پیش هم به چندتا بازی متوسط امتیاز خیلی بالایی اده بود!
کمی ریزه نتونستی بخونی بگو تا بنویسم برات.
محتوای مخفی: ..........
چه جالب! : دیبه نظر من دیگه بازی هر چقدر هم بد باشه در حد 3 نیست.الان بقیه امتیازای بازی اکثرا 7 به بالا هستن اونوقت IGN میاد یه امتیازی میده که فاصلش با بقیه امتیازا خیلی زیاده!
شما ها نقد IGN رو رویت کردین دیگه؟
+
شماره دوم برای بزرگسال ها M ساخته شده نه برای pegi 16 : دی
شاید برا همین اینا رو گفتی علی
ign به مورادی توجه میکنه که دیگر سایت ها توجه ندارن دیگه هر چی هست از نقد های بی منطق گیم اسپات خیلی بهتره!
Last edited by Killzone2; 08-11-2013 at 02:05.
خداوکیلی نسخه دومش خیلی ردیف بود ....
ما که تا نصفه رفتیم بعدش هم بیخیال شدیم ...انا با این حال خیلی حال داد !!
این نسخه که دیگه آبروی NJ رو برد هیچی آبروی نینجا رو برد هیچی آبروی اون شمشیر سامورایی و آواتار حامد رو هم برد
اگر بازی برنرمکس نخواد میگیرم اگه بخواد بدلیل اوضاع مالی خراب از خریدش چشم پوشی میکنم چون 6تومن اضفاه ندارم بدم اینو بخرم ...
شماره دوم برای بزرگسال ها M ساخته شده نه برای pegi 16 : دی
شاید برا همین اینا رو گفتی علی![]()
+
مثل اینکه بازی حسابی گند زده!ولی بازم به نظرم امتیاز 3 براش خیلی کمه،4 و 5 بیشتر مناسبش هست!
+محتوای مخفی: سهیل
نه دیگه بازی از انحصاری در بیاد 2 بدن زیاد هم هست! : دی
+
نه باو نمره 10 داد اونم به یه بازی بزرگ که تو بیشتر سایت ها از نظر گرافیک و بیشتر موارد هم بهترین بود پس نمره ای که داد درست بود.
اون یکی هم اره دیگه گیم اسپات کلا مورد داره با اون امتیاز مسخره ای که میده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)