تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: برم فنی؟!

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

من خودم فنی خوندم.

ضعفش:
    دانشگاه هاش مفت نمی ارزه.
    نمیشه توی دانشگاه های سراسری (مثل صنعتی شریف) درس بخونی.

اگه یکی پیدا میشد به من میگفت که دانشگاه های فنی جدایی از دانشگاه های نظری هستش عمرا اگه میرفتم فنی چون تعداد محدودی دانشگاه به درد بخور توی ایران هست که وقتی ازش خارج میشی یه چیزی بارته.

2. این کاربر از Open-Source بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی متشکر دوستان

من وقتی که این درخواست رو از شما کردم و وقتی که چندتا از نظرات رو خوندم با یک مشاور صحبت کردم و از ایشون خواستم راهنماییم کنه که ایشون هم خیلی قاطع به من گفت:"نه...نرو...اگه نظر من رو میخوای نرو".
    من هم درمورد وضعیت کار و شغل و اینکه آیا میتونم توی فنی موفق تر باشم یا نه....برام بهتره یا نه؟(ایشون از وضعیت درسی من آگاهی داره)پرسیدم....
    ولی به من اینطوری جواب دادن که اگه من همینجا(یعنی نقل مکان نکنم به شهر بزرگتر{مشهد...من تربت جام زندگی میکنم})ادامه تحصیل بدم با توجه به منطقه محروم بودن اینجا توی کنکور شانس دارم تا رشته ی خوبی قبول بشم.
    و همچنین یادآور شدند که معدل خیلی موثر هست برای کنکور ...

تقریبا نظرم به کلی برگشت و تصمیم گرفتم که همینجا ادامه بدم با توجه به علاقه ای که یکی از دوستانمون فرمودن باید بگم من علاقه دارم ولی دلیل اینکه اومدم این سوال رو کردم این بود که دوست دارم آینده ام تامین باشه....فقط همین.

حالا هم درصورتی که دوستان هم گفته های مشاور رو تایید کنن...من بدون هیچ شکی ادامه خواهم داد.

با تشکر فراوان از همه ی دوستان

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی متشکر دوستان

من وقتی که این درخواست رو از شما کردم و وقتی که چندتا از نظرات رو خوندم با یک مشاور صحبت کردم و از ایشون خواستم راهنماییم کنه که ایشون هم خیلی قاطع به من گفت:"نه...نرو...اگه نظر من رو میخوای نرو".
    من هم درمورد وضعیت کار و شغل و اینکه آیا میتونم توی فنی موفق تر باشم یا نه....برام بهتره یا نه؟(ایشون از وضعیت درسی من آگاهی داره)پرسیدم....
    ولی به من اینطوری جواب دادن که اگه من همینجا(یعنی نقل مکان نکنم به شهر بزرگتر{مشهد...من تربت جام زندگی میکنم})ادامه تحصیل بدم با توجه به منطقه محروم بودن اینجا توی کنکور شانس دارم تا رشته ی خوبی قبول بشم.

تقریبا نظرم به کلی برگشت و تصمیم گرفتم که همینجا ادامه بدم با توجه به علاقه ای که یکی از دوستانمون فرمودن باید بگم من علاقه دارم ولی دلیل اینکه اومدم این سوال رو کردم این بود که دوست دارم آینده ام تامین باشه....فقط همین.

حالا هم درصورتی که دوستان هم گفته های مشاور رو تایید کنن...من بدون هیچ شکی ادامه خواهم داد.

خوشحال میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی متشکر دوستان

دوستان نظرتون چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

ببین اگه درسایی مث ریاضی و فیزیک و کلا درسایی اینطوری رو مشکلی نداری به نظر منم نری بهتره..چون احتمالش خیلی زیاده که اگه تغییر رشته بدی سال دوم رو هم دوباره بخونی...و این یعنی یک سال عقب افتادن.
    اگه همون سال اول برای انتخاب رشته میرفتی فنی خیلی بهتر بود تا اینکه الان بخوای تغییر رشته بدی...

7. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببین اگه درسایی مث ریاضی و فیزیک و کلا درسایی اینطوری رو مشکلی نداری به نظر منم نری بهتره..چون احتمالش خیلی زیاده که اگه تغییر رشته بدی سال دوم رو هم دوباره بخونی...و این یعنی یک سال عقب افتادن.
    اگه همون سال اول برای انتخاب رشته میرفتی فنی خیلی بهتر بود تا اینکه الان بخوای تغییر رشته بدی...
    آخه من میترسم بعدا به مشکل بخورم(سال سوم و پیش)

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

البته این که دوم رو دوباره بخونم که خیلی به ضررم میشه...یک سال کم نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •