آقایون آیا این بازی زیباست چون من میخوام برای این یک xbox بخرم.
آقایون آیا این بازی زیباست چون من میخوام برای این یک xbox بخرم.
100 درصد نه تنها اين بازيش از اين سري بلكه كليه سري بازي هاي halo ارزش هر گونه پول خرج كردن رو براي يك گيمر داره
یه تریلر 4 دقیقه ای از مرحله Silent Cartographer منتشر شده،حتما ببینید این تریلر رو:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا تایید شده بود توی بازی یه سری Terminal هستن(شبیه هیلو 3)که یه سری مسائل از داستان سری هیلو و هیلو 4 رو توضیح میدن.
یه ویدئو از یکی از این Terminal ها هم منتشر شده که توصیه میکنم این رو هم حتما ببینید:
برای دانلود ویدئو های youtube میتونید از این سایت استفاده کنید که قابلیت Convert کردن ویدئو ها رو هم داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش ببینید چطور به شعور مخاطب احترام میذارن.....مثه کمپانیهای دیگه نیستن که فقط رزولوشن بازی رو ببرن بالا بعد به نام collection hd بدن بیرون.... .
بازی رو کلا remaster کردن.... .تفاوت بین نسخه 2001 و 2011 رو ببینید:
نسخه 2001:
نسخه 2011:
نسخه 2001:
نسخه2011:
.
.
امروز از طرف گیم اسپات برام ایمیل اومد به شرح زیر :
در صورتی که این بازیو pre-order کنید ، آواتار کامل مستر چیف + ان تفنگ پلاسمایی شو جایزه می گیرید..
قیمتش چون بازی ریمستر شده است زیاد نیست ، سی چهل دلاره.... بهترین فرصت برای کسایی هست که عشق هیلو هستن... لباس مستر چیف کم لطفی نیست!!!
مبین جان مایکرو داره بازی رو مفت میده...بگو چرا؟؟
1-بازی کلا ریمستر شده و بروز شده گرافیکش نه اینکه فقط hd شده باشه.... .
2-قسمت انلاین بازی بر اساس انلاین halo reach هستش و گرافیک و گیم پلی و کاستومایز اونو داره
3-چند تا از محبوبترین map های سری halo تو این بازی قرار داده شده اند که واقعا عالیه
4-بازی از کینکت هم پشتیبانی می کنه(البته فعلا معلوم نیس در چه حدی ولی خبرشم مسرت بخشه)
خلاصه مایکرو داره واسه بازی و فروختنش سنگ تموم میذاره و با توجه به قیمت 40 دلاریش به جای 60 دلار حتما شاهد یه فروش 4...5..میلیون نسخه ای واسه یه بازی بازسازی شده خواهیم بود.
.
.
.
مراد جان الان منظورت به سونی و بازیهای مثل POP:trilogy نبود؟؟؟
به اون صورت هم بد نیست،حداقل تجدید خاطره میشه برای گیمرهای قدیمی...........
اما به قول شما مایکروسافت به شعور مخاطب احترام میذاره،کلا مایکروسافت به این معروفه که چیزه بد ریلیز نکرده..........
البته به جز Windows Vista.![]()
مخاطبم همه کالکشنها بود دوست عزیز....... .کالکشن اسپلینتر سل یا سایلنت هیل یا متال گیر و ...... .
اینا رو چون فقط میارن hd می کنن در نتیجه بازی رنگش روشنتر میشه و متاسفانه چند ضعلی های بازیهای اون زمان میزنه بیرون که یکمی هم باعث میشه گرافیک کهنه تر به نظر برسه..... .
مثلا شما این عکسا که بین نسخه های قدیم و hd متال گیر هس رو ببین :
گرافیک عوض اینکه بهتر شه یه جوری شده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه منی که متال گیر 3 رو شخم زدم دیگه تکرار این تجربه فقط وقتی ارزشمند که یه چیزی روش اضافه بدن.
که halo1 remake اینکارو می کنه و به اندازه یه بازی جدید و مستقل bonus میده به من ولی اون یکی ها نه ....البته اگه فقط نیت تجدید خاطره باشه عالیه که اونوقت دیگه نباید 60 دلار بدنکه میدن....
ولی halo رو 40 دلار میدن.....اگه شما کلا halo reach 60 دلاری رو هم نخریده باشین اینو بگیر 40 دلار ...چند تا مپ عالی هم که تو لایو واسش 10 دلاری ازت می گیرن رو مفتی بزن به رگ.... .
.
.
.
Last edited by halflife g; 14-08-2011 at 17:32.
مراد جان هنوز بازی ریلیز نشده با تصویر نمیشه که توصیف کرد تازه این عکسی هم که از Halo گذاشتی تعریف انچنانی نداره همون موقع هم که حرفت رو دیدم میخواستم اشاره کنم گفتم ولش
مثلا کالکشنی که از خدای جنگ 1 و 2 داده بودن ریمیکشو واقعا عالی بود نه تنها روزلیشن بلکه روی افکت ها و باقی هم کار کرده بودن پس مخاطبت همه کالکشن ها نمیشه.
تازه اگه هیلو رو ریمیک کنن میرسه در اندازه همون خدای جنگ که روی کنسول PS2 بودچیزی تو مایه های بازی Black
+
متال گیر 1 نسخه ریمیکی داده بودن که روی کنسول گیم کیوب بود اون گرافیکش خیلی به روزتر بود و نشون دادن که واقعا بازی ریمیک شده از طرف کونامی خوب بوده.
+
درضمن اینجا ما با یک بازی روبرو هستیم یعنی فقط پروژه روی یک بازی هستش پس حواسشون بیشتر جم خواهد بود
اما ما در متال گیر یا سایلنت هیل با 3 یا 4 تا بازی رورو هستیم که واقعا سختی کار رو دو چندان میکنه.
ویدیوی 4 دقیقه ای از گیم پلی بازی اومده که چند پست قبل بچه ها گذاشتن که شما ندیدی.... .حالا لازم نیس اونو ببینی فقط این ویدیو رو ببین تا به فرق بازی پی ببری(چند ثانیه ای بیش نیس ولی فرق اسلحه ها و افکت های گرافیک و صدا رو نشون میده) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونا ریمیک نیستن حامد جان.....تو اونا فقط hd می کنن گرافیکو و کمی رو گرافیک چند تا افکت میذارن........ .حتی خود بازی halo anniversary هم ریمیکش نمی کنن فقط ریمستر هست... .
تو علاوه بر گرافیک تو اسلحه ها و هوش مصنوعی هم تغییر ایجاد کردن......... .ولی مثلا تو کالکشن گاد او وار فقط گرافیک hd شده و ...... .
+
واسه گاد او وار اینکارا رو کردن :
- God of War I and II on one Blu-ray disc
- Remastered at a resolution of 720p
- Anti-aliased graphics for 60 frames per second gameplay
ولی مثلا تو هیلو اصلا ساختار اسلحه ها هم جدید شده :
جک بود؟؟؟؟؟GOW2 و BLACK در حد اینن؟؟
یه بار از اول ببین اون تریلر چند دقیقه ای رو ......یه بازی ریمستر که قرار نیس گرافیک در حد کرایسیس داشته باشه.... .همین قدر افزایش گرافیکی واسه یه بازی 10 سال پیش ساخته شده خیلی عالیه.... .
این اصلا دلیل قانع کننده ای نیستش چون این بازی 40 دلار به همراه بخش انلاین halo reach و چند تا از بهترین های مپ هیلو که اگه جدا بخری 800 پوینت یا 160 پوینتی باید خالی شی...... .
مثلا اینا کالکشن اسپلینتر سل رو میدن 30 یورو که توش 3 تا بازی هس که فقط hd شده به نظر من که ارزش نداره....یه شمارشو درست و حسابی مثه هیلو از اول می ساختن بهتر از این بود که 3 تا بازی بدن که همین حالا من با بهترین گرافیک رو pc بازی می کنم(حالا یکم گرافیک اینور اونور)....... .
وقتی فقط یه رزولوشن میبرن بالا .. هزار شماره هم که یک جا بدن بیرون به نظر من چندان فرقی نداره..... .
.
.
.
Last edited by halflife g; 14-08-2011 at 22:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)