بعد از اینکه فرار کنه وقتی میری تو همون توالت یه نوشته هست که هکتور میخوندش نوشته که یه کیف قرمز با یه کلا گیس ومقداری پول لازم داره فک کنم باید ببریمشون تو همون توالت ولی نمیدونم چطور , ممکنه خود بازی مشکل داشته باشهاز بس فک کردم موهام سیخ شد
![]()
بعد از اینکه فرار کنه وقتی میری تو همون توالت یه نوشته هست که هکتور میخوندش نوشته که یه کیف قرمز با یه کلا گیس ومقداری پول لازم داره فک کنم باید ببریمشون تو همون توالت ولی نمیدونم چطور , ممکنه خود بازی مشکل داشته باشهاز بس فک کردم موهام سیخ شد
![]()
پوله رو از کجا گیر بیاریم؟
25000 دلار پول میخواد....
دمه پارک اون یاروئه که ایستاده یه صحبتایی راجع به این 25هزار میکنه ولی متوجه نمیشم که چطوری میشه گیرش اورد؟
تو همونجایی که پلیسا هستن یکی از پلیسا هم باهاش صحبت کنی یه صحبتهایی راجع به این پول میکنه ولی بازم متوجه نشدم چی میگه؟
نگفتی که این بغل کیفه چیه روش نوشته ؟ who cares? چطوری و کجا میشه ازش استفاده کرد؟
فهمیدم ای فهمیدم...فهمیدم ای فهمیدم!
حاجی برو تو پارک همونجایی که یاروئه توی کیوسک ایستاده روی اونجا یه کاغذه
کاغذه رو ازش بگیر بعد برو به سمت توالت
داخل نرو فقط اونجا برو کاغذه رو سعی کن بزنی به دیوار بیرونی توالت
بعد بیا و همونجا کیف و کلاه گیس رو بپوش!!! بعد ادامه ماجرا!!!
البته مکالمه ای اونجا پیش میاد که هرچی میزنم تموم نمیشه و تکرار میشه.....
برم تو بازی ببینم چیکار میتونم بکنم![]()
از اون whocares بعدا استفاده میش ولی الان مشکل اینه که این مرد چی میخواد بجای 25000 هر چی با کلمات بازی میکنم نمیشه که نمیشه میگه اگه پولو میخوای think رو بده![]()
سلام
این بازی برای منی که انگلیسی رو فول نیستم امیدی هست
میتونم پیش برم
که برم دان کنم![]()
تموم شد![]()
اونجا که با اون دو نفر صحبت میکنی باید طوری وانمود کنی که میدونی think چیه (مثلا هیچ موقع نپرس what the thik ) تا زمانی که باور کنن بعد یه کاغذ از تو کیف در میاره ومیگه این همون think بعد میخوردش و میگه من پلیسم اونا هم پولو میدن و میرن پولو میده به همون یارو که دم پارک مغازه داره بعد میره پیش گروگانگیر با پیتزا میره داخل و میبینه گروگانگیر یه کامپیوتر که کنترل میشهبعد صدای تیر میادو مینویسه ادامه دارد
حالا باید منتظر اپیزودهای بعدیش باشیم
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
یکم انگلیسی یاد داشته باشی بسه![]()
Last edited by lordspeed; 11-06-2011 at 15:05.
تو مکالمه اونا روی کدومها کلیک کنم؟ همه حالاتها رو تست کردم ولی چیزی از کیفش در نمیاره!
برای دوستانی که عاشق اینگونه بازیها هستن ایننم یه بازیه دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی مکالمه شروع شد روی گزینه های دوم و سوم همش کلیک کن تا روی گزینه دوم یه کلمه جدید ظاهر ش روی همون بزن بعدش دیگه راحته ادامه بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)