تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در اروپا

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سوئد 4 - انگلیس 2 ؛ ایبرای عجیب و غریب - زلاتان باشکوه

زلاتان شب جرارد را خراب کرد. او چهار گل زد تا تیمش انگلیس را ببرد، تیمی که در آن استیون کالکر، لئون عثمان و رحیم استرلینگ برای اولین بار بازی می کردند و استیون جرارد، کاپیتان تیم تبدیل به ششمین بازیکنی شد که به 100 بازی ملی برای انگلیس می رسد. زلاتان اولین گل این دیدار در ورزشگاه تازه تاسیس فرندز را در دقیقه 20 زد. استرلینگ توپ را از دست داد، رانگی به پیش تاخت و توپ را به اولسون سپرد. او هم توپ را به زلاتان داد. ضربه اول او را کالکر بلوکه کرد اما زلاتان توپ را این بار به سقف دروازه زد. انگلیس در دقیقه 35 بازی را به تساوی کشاند. استرلینگ توپ را به اشلی یانگ سپرد، او هم توپ را سانتر کرد و دنی ولبک گل زد. سه دقیقه بعد انگلیس پیش افتاد. استرلینگ خطا گرفت و جرارد توپ را سانتر کرد و کالکر با وجود فشار دو مدافع سوئد توپ را با بغل پا به گل تبدیل کرد. زلاتان در دقیقه 78 گل تساوی را زد. سونسن توپ را به او سپرد و او هم با شوتی زیبا گل سی و هفتم ملی خود را به ثمر رساند. اما کار زلاتان تمام نشده بود. سوئد در دقیقه 84 صاحب یک ضربه ایستگاهی شد و مشخص بود چه بازیکنی ضربه را می زند. زلاتان پشت توپ ایستاد و توپ را به صورت زمینی به گل تبدیل کرد. ایبراهیموویچ در دقیقه 91 گل چهارم خودش را هم زد. هارت توپ را با ضربه سر ناقص دفع کرد و زلاتان از فاصله 25 متری با ضربه برگردان بسیار زیبایی گل چهارم را هم به ثمر رساند.

2. 4 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاناما 1 - اسپانیا 5: برد آسان

تیم اسپانیا با بیسنته دل بوسکه توانست در آمریکای مرکزی پیروز شود.

سایت گل - اسپانیا توانست پنج بر یک در خانه پانامه پیروز شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    اسپانیا بازی را مانند همیشه آغاز کرد و در دقیقه 16 به گل رسید. آندرس اینیستا از سد مدافعان حریف گذشت و پاس او را پدرو به گل تبدیل کرد.

داوید ویا در دقیقه 30 گل دوم را زد. اینیستا از چهار بازیکن گذشت و توپ را آماده تقدیم ویا کرد و او هم آن را به گوشه بالای دروازه زد.

پدرو در دقیقه 43 باز هم گل زد. او پاس خوان ماتا را گرفت و با فریب دروازه بان حریف به گل تبدیل کرد.

پس از آن که خسوس ناباس تیر دروازه حریف را لرزاند، سرخیو راموس در دقیقه 84 گل بعدی را زد. او ضربه ایستگاهی فوق العاده ای زد و توپ را به تور رساند.

سپس سوسائتا پاس ناباس را در اولین بازی ملی خود به گل تبدیل کرد.

در نهایت سسک فابرگاس باراهونا را سرنگون کرد و گومس پنالتی حاصل ر ابه گل تبدیل کرد تا تیمش یک گل به اسپانیا زده باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش روز: مردانگی به سبک کاسیاس؛ ایکر بازوبند کاپیتانی را از ویا نگرفت

در نیمه دوم بازی دوستانه پاناما- اسپانیا و درزمان ورودکاسیاس به زمین، ویا قصد داشت بازوبند کاپیتانی را به او بدهد ولی ایکر بازوبند را قبول نکرد

سایت گل- داوید ویا چهارشنبه شب بعد از حدود یک سال با پیراهن تیم ملی اسپانیا در یک بازی به عنوان بازیکن ثابت روانه میدان شد و در این بازی بیش از هرزمان دیگری با اعتماد به نفس تمام در زمین حرکت می کرد. او دومین گل اسپانیا در بازی دوستانه با پاناما را به ثمر رساند وچیزی که اعتماد به نفس ویا را بیش از پیش بالا می برد این بود که او برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی اسپانیا را بربازو بسته بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    بازی دوستانه مقابل پاناما، هشتاد و پنجمین بازی او برای تیم ملی کشورش بود.

درنیمه دوم و زمانی که ایکر کاسیاس قصد ورود به زمین مسابقه را داشت، داوید ویا به سمت او حرکت کرد و قصد داشت تا بازوبند کاپیتانی تیم را به کاسیاس که کاپیتان اصلی ماتادورها بود بسپارد. ولی کاسیاس که می دانست که چهارشنبه روز ویژه ای برای ویا است، این بازوبند را از او نگرفت.

ویا در طول 90 دقیقه بازی، بازوبند را بربازو بسته بود و نمایش قابل قبولی را هم ارائه داد. ویا در 85 دیداری که برای تیم ملی اسپانیا برگزار کرده، به 53 گل رسیده که میانگین گلزنی او در هر بازی 0.6 گل است.

پاناما ۱-۵ اسپانیا (بازی دوستانه)

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان گل ابراهیموویچ نمیتونه برنده جایزه Puskas بشه؟

6. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب گلی زد زلاتان . میشه گفت یک تنه تیم سوئد رو مقابل انگلیسی ها پیروز میدان کرد . گل سوم و چهارمش فوق العاده بودن .
    Complete Forward دقیقا شامل حال زلاتان میشه .

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدو: کمی نگران شکست شدن رکوردم توسط کلوزه هستم

رونالدو در حال حاضر با زدن 15 گل، بهترین گلزن تاریخ جام جهانی است و کلوزه از بیشترین شانس برای پشت سر گذاشتن این رکورد در جام جهانی 2014 برخوردار است.

سایت گل- رونالدو، ستاره سابق فوتبال برزیل، اعلام کرد چندان نگران شکسته شدن رکورد گلزنی اش در جام جهانی توسط میرو کلوزه نیست.

رونالدو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" کمی نگران هستم، نه خیلی. فکر می کنم تاریخچه من و او از هم جداست و هر کسی تاریخچه خودش را دارد.

جدا از این، اگر کلوزه در جام جهانی گلزنی کند و با رکورد من برابری کند یا از آن رد شود، می دانم که رکورد من پاک نخواهد شد.

با این وجود، من کمی نگران هستم. اما این از سرحسادت نیست. به خاطر این است که او هنوز بازی می کند و من نه. هر دو ما داستان خودمان را داریم. داستان من قبلا نوشته شده اما داستان او هنوز ادامه دارد."

او همچنین بار دیگر به نیمار، ستاره سانتوس، توصیه کرد که هر چه زودتر راهی اروپا شود.

" زندگی در اروپا برای او بسیار خوب خواهد بود. با زندگی در اروپا می تواند به یک مرد واقعی تبدیل شود. این فرصت فوق العاده برای اوست؛ هم از لحاظ فرهنگی و هم ورزشی. فکر می کنم خودم چیزهای زیادی در اروپا یاد گرفتم. من 18 سال در اروپا زندگی کردم و می توانم بگویم که هیچ دانشگاهی نمی توانست چیزهایی که من آنجا یاد گرفتم را به من آمورش بدهد."

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماتئوس: جام جهانی 2014، دشوارترین تورنمنت برای تیم ملی آلمان است

لوتار ماتئوس کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان جام جهانی آینده را دشوارترین تورنمنت پیش روی فدراسیون فوتبال آلمان دانست

سایت گل- لوتار ماتئوس بازیکن و کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن مونیخ در گفتگویی با اکسپرس صحبت هایی در حمایت از یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی و گمانه زنی هایی نیز مبنی بر تمدید قرارداد هاینکس با باشگاه بایرن مطرح کرد.

لوتار ماتئوس در خصوص تیم ملی آلمان می گوید:" تیم ملی در دوره های اخیر موفق به کسب جام نشده که این برای ما چندان خوشایند نیست اما بهرحال در این شرایط اسپانیا در اروپا تیم خوبی است اما بازیکنان جوان تیم ملی همه ما را خوشحال کرده اند."

قهرمان جام جهانی 1990 در مورد جام جهانی برزیل گفت:" این دشوارترین تورنمنت پیش روی فدراسیون فوتبال آلمان است علاوه بر مدعی بودن میزبان، چندین برزیل دیگر نیز در این جام نظیر، آرژانتین و اسپانیا وجود خواهد داشت."

ماتئوس در ادامه تمدید قرارداد هاینکس را محتمل می داند و می گوید:" من مطمئن هستم که هاینکس تا زمستان آینده در بایرن خواهد ماند نتایج بدست آمده و ارتباط خوب او با بازیکنان و حضور سامر در کنار او عملکرد وی را از یک بعدی بودن خارج کرده است البته نباید فراموش کرد که یوپ ارتباط بسیار خوبی با هوینس دارد. هاینکس هنوز هم برای من تاثیرگذاری دوران جوانی اش را حفظ کرده است."

2012/12/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دیدار های دوستانه ملی و مقدماتی جام جهانی - مارس 2013

برزیل 2- ایتالیا 2؛ فوق العاده بود/ بازگشت بارسلونایی آتزوری

برزیل با دو گل زیبای اسکار و فرد از ایتالیا پیش افتاد و نیمه اول را با موفقیت پشت سر گذاشت اما ایتالیا یا گل های بالوتلی و ده روسی بازی را مساوی کرد

سایت گل – ایتالیا و برزیل در دیداری بسیار جذاب در سوییس به تساوی دو بر دو رسیدند. این بازی یادآور مسابقات تاریخی و به‌یادماندنی این دو تیم بود.

ایتالیا هرچند در نیمه اول بهتر بود اما دو گل در دقایق پایانی آن دریافت کرد. با این حال مردان چرازه پراندلی جنگیدند و با بازگشتی فوق‌العاده بازی را به تساوی کشاندند. البته شایستگی ایتالیا بیشتر از این بود.

ایتالیایی‌ها چندین موقعیت خوب در نیمه اول داشتند اما با گل دقیقه 33 فرد از حریف عقب افتادند. مهاجم برزیل که کسی مهارش نکرده بود توپ را در گوشه دورتر به گل تبدیل کرد. این گل روی سانتر فیلیپه لوییس، و دفع ناقص و جزئی بونوچی به فرد رسیده بود.

ایتالیا به حملاتش ادامه داد اما در دقیقه 42 گل دوم را هم خورد. نیمار پس از جا گذاشتن آندره‌آ پیرلو با پاسی رو به عقب اسکار را صاحب توپ کرد و بازیکن شماره 10 سلسائو کار را تمام کرد و آن را با بیرون پای راست به دروازه جیان‌لوییجی بوفون رساند.

چزاره پراندلی استفان الشعراوی را به جای پابلو اوسوالدو به زمین فرستاد و السیو چرچی را هم جانشین پیرلو کرد.

الشعراوی در اوایل نیمه دوم توپی را از زاویه بسته زد که ژولیو سزار آن را به کرنر فرستاد. روی همین ضربه کرنر بود که دانیله دروسی با ضربه‌ای تماشایی با پای راستش گل‌زنی کرد. سه دقیقه بعد و در دقیقه 57 بود که بازی مساوی شد. این بار ماریو بالوتی با شوتی کات‌دار از پشت محوطه جریمه گل‌زنی کر.د

ایتالیا موقعیت‌های خوبی برای گل‌زنی داشت که از آنها بهره نبرد.

2013/3/22

فرار پرتغال از شکست در 90+3؛ کوئنترائو فرشته نجات بنتو

پرتغال با این تساوی در فاصله 4 امتیازی روسیه باقی ماند

سایت گل- پرتغال در دیداری از مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل اسرائیل به تساوی 3-3 رسید تا امیدهایش برای رسیدن به دور نهایی رقابتها به طور مستقیم کمرنگ تر از قبل شود.

در این دیدار که در تل آویو برگزار شد، ابتدا پرتغال با گل برونو آلوس در دقیقه 2 پیش افتاد اما تومر حمد و ادن بن بساط در دقایق 24 و 40 برای میزبان گلزنی کردند تا شاگردان بنتو نیمه اول را با شکست راهی رختکن شوند.

در دقیقه 70 و با گل رامی گرشون، وضعیت برای پرتغالی ها دشوارتر شد اما تنها دو دقیقه بعد هلدر پوستگا روی پاس کریس رونالدو یکی از گل ها را جبران کرد تا پرتغال به بازی برگردد.

حملات یاران رونالدو در دقایق پایانی شدت گرفت و در نهایت فابیو کونترائو در سومین دقیقه از وقت های تلف شده بازی، کار را به تساوی کشید.

2013/3/22

13. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تمرين اسپانيا در حضور 12 هزار تماشاگر

بيش از 12 هزار تماشاگر از تمرين تيم ملي فوتبال اسپانيا قبل از رويارويي با فنلاند در مرحله مقدماتي جام جهاني ديدن کردند.

روز گذشته تمرين ماتادورها در ورزشگاه ال مولينون خيخون برگزار شد که بيش از 12 هزار تماشاگر براي تماشاي اين تمرين در ورزشگاه حضور داشتند و از نزديک روند آماده‌سازي شاگردان ويسنته دل‌بوسکه را نظاره کردند.

به گزارش فارس، ديدار اسپانيا و فنلاند از مرحله مقدماتي راه‌يابي به جام جهاني 2014 برزيل در گيخون ساعت 15 دقيقه بامداد شنبه به وقت ايران برگزار خواهد شد.

اسپانيا در گروه I اين پيکارها با 7 امتياز صدرنشين و فنلاند با يک امتياز قعرنشين است.

جمعه 1392/01/02

15. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

واقعا اسپانیا فاجعه بار بازیکرد...اصلا معلوم نیست دلبوسکه چی تو فکرش میگذره ! از ترکیب اولیه بگیر تا تعویض ها ! تیم رو روی حالت 4-3-3 میفرسته تو زمین که هیچ کدوم از بازیکن ها روی پست تخصصی خودشون بازی نمیکنند بعد میکنه 4-1-5-0 ! و در نبود ژاوی هرناندز حتی ژابی آلونسو رو تو ترکیب قرار نمیده تا یک مقدار خلاقیت تیم رو بالا ببره ....نگردو رسما کاری نکرد و کلا سبک بازیش روی هواست و سرعت پا به توپ شدندش در حد یک بازیکن معمولی اونوقت در موقعیت های حساس وارد بازی میکنه و روبرتو سولدادو رو اصلا دعوت نمیکنه ! واقعا نمیدونم اگه آمادگی ستاره های رئال/بارسا تو 2010 / 2012 نبود دلبوسکه واقعا میخواست چیکار کنه ؟! توی دور حذفی به راحتی کنار میرفت...

17. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هلند 3-0 استونی؛ پنجمین پیروزی پیاپی نارنجی ها/ تخت گاز به سوی ریو

شاگردان فن خال در نیمه دوم کار میزبان کم نام و نشان شان را یکسره کردند

سایت گل- هلند با پیروزی 3-0 مقابل استونی، روند پیروزی های پیاپی اش در رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014 را حفظ کرد.

در این دیدار که در ورزشگاه آمستردام آره نا برگزار شد، در نیمه اول هیچ توپی از خط دروازه ها عبور نکرد اما در نیمه دوم شاگردان فن خال سه بار دروازه حریف را باز کردند وبه یک پیروزی پرگل رسیدند.

ابتدا در دقیقه 47، رافائل فن درفارت روی پاس داریل یانمات، گل اول بازی را به نام خود ثبت کرد. یانمات در دقیقه 74 بار دیگر پایه گذار گل نارنجی ها بود و این بار رابین فن پرسی را صاحب موقعیت گلزنی کرد تا مهاجم شیاطین سرخ، دروازه میهمان را باز کند. در فاصله 6 دقیقه تا پایان بازی، روبن شاکن روی پاس فن پرسی گل سوم را به ثمر رساند.

با این پیروزی هلند 15 امتیازی شد و صدرنشین اش را تثبیت کرد.

2013/3/23

اسپانیا 1 – فنلاند 1: دردسرهای قهرمان

سرخیو راموس در صدمین دیدار ملی‌اش گل‌زنی کرد.

سایت گل – سرخیو راموس صدمین بازی ملی‌اش را با گل جشن گرفت. اما این گل برای پیروزی اسپانیا کافی نبود و آنها در نهایت بهت و حیرت یک بر یک مقابل فنلاند متوقف شدند.

راموس 26 ساله جوان‌ترین بازیکنی شد که به صد بازی ملی می‌رسد. ضربه سر دقیقه 49 او روی کرنر داوید سیلوا برای مردان بیسنته دل‌بوسکه کافی به نظر می‌رسید اما اسپانیا با آن که برای دقایقی طولانی بازی را در دست داشت نتوانست گل دیگری به حریف بزند. در نهایت تیمو پوکی با گل دقیقه 79 خود بازی را به تساوی کشاند. او از بین راموس و جرارد پیکه حرکت کرد و گل زد. به این ترتیب اسپانیا دو امتیاز از فرانسه، صدرنشین گروه I عقب افتاد. فنلاند هم در گروه قعرنشین است. آنها تنها دو امتیاز دارند.

هفت بازیکن بارسلونا در ترکیب اصلی اسپانیا برای این بازی حضور داشتند که این رکوردی برای حضور بازیکنان یک تیم در ترکیب ثابت تیم ملی اسپانیا در مرحله مقدماتی جام جهانی تمام ادوار به شمار می‌رود. همچنین فنلاند دومین تیم در هفت سال گذشته شد که توانسته در خانه اسپانیا نبازد!

2013/3/23

19. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •