سلام
حرفِ شما برایِ خیلیها فقط یک شوخی هست اما یک سوالِ بسیار مهم رو در خودش نهفته داره .
اون سوالِ اینه :
اصلاً به چه درد میخوره که بدونیم چی بر سر بچه ها میاد در روز قیامت ؟؟؟
جواب بسیار ساده هست :
ایمان و یقینِ ما به عدالتِ مطلقِ خدا بیشتر و مستحکمتر میشه .
خیلی از مردم به عدالتِ مطلق خدای متعال ایمان ندارند . این رو از حرفهاشون و اعمالشون میشه فهمید . حرفهایی مثل این :
1- خدایا این چه عدالتیه که یکی ثروتمند بدنیا میاد و یکی تا آخر عمر باید جون بکنه و باز هم به نونِ شبش هم محتاجه؟ .
2-یکی بچه اش از گرسنگی میمیره یکی ماهیانه چند ملیون تومن خرج سگ و گربه ی خونش میشه .
3- یکی تا آخر عمر میخوره و میخوابه یکی از 5-6 سالگی نان آور خانواده هست .
4- یا اونهایی که میگن خدایااااا مگه من چه گناهی به درگاهِ تو کردم که این بلا رو به سرم آوردی .
5- یا اونهایی که میگن خدایا تو اگر عادلی چرا اینهمه ظالم رو ول کردی هر کار دلشون میخواد انجام بدند ؟
5- خدایا چرا چنین شد؟ خدایا چرا چنان نشد ؟
6- خدایا مگر من بنده ی تو نیستم ؟ مگه من نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم ؟ چرا دعایِ خیر من رو مستجاب نمیکنی ؟
==============================
کسی که این سوالها رو مطرح میکنه متاسفانه اطلاعاتش در موردِ سامانه ی آزمایش دنیا و مکانیزمش خیلی کمه و فکر کرده اومده تو این دنیا واسه مهمونی و خوشگذرونی.
=============================
خدایِ متعال هیچوقت هیچ جا به هیچ کس هیچ تعهدی نداده که اگر ایمان بیاره و خوب باشه همه آرزوهاش رو براش برآورده کنه و توی این دنیا راحت و بی دغدغه زندگی کنه .
اتفاقاً موضوع کاملاً برعکسه . هر که ادعاش بیشتره امتحانش هم سخت تره .
و صد البته اگر در امتحاناتِ الهی ( آزمایشهایِ روزمره ی زندگی ) قبول بشه اجر و پاداشش هم صد چندان خواهد بود .
البته این مطلب ارتباطِ مستقیم با موضوع تاپیک نداره .