نخیر دوست عزیز 12 میلیون + %90 ورودی گمرک + 4 مالیات ارزش بر افزوده + حدود 1.5 میلیون برای عوارض پلاک خودرو......
چقدر شد؟؟؟ در حدود 26 ملیون برات آب میخوره شایدم بیشتر / کمتر![]()
نخیر دوست عزیز 12 میلیون + %90 ورودی گمرک + 4 مالیات ارزش بر افزوده + حدود 1.5 میلیون برای عوارض پلاک خودرو......
چقدر شد؟؟؟ در حدود 26 ملیون برات آب میخوره شایدم بیشتر / کمتر![]()
پس این آزاد شدن همش کشکه؟؟؟؟
من تا اینجا اطلاع دارم خودت باورت میشه آزاد بشه بدون دریافت حقوق ورودی گمرک؟؟؟اون موقع ایران خودرو و سایپا و ... باید کلا تعطیل بشن.
تا چند هفته پیش ثبت سفارش خودرو ممنوع بود از سال قبل که فکر کنم 16 خرداد آزاد شد اونم تا 31 شهریور.
رفتم تو سایت نگاه کردم تعرفه گمرکی همون 90 درصده!!!!
فقط آقایان لطف کردن اجازه میدن هرکی 90درصد مالیت رو پرداخت کنه میتونه خودرو وارد کنه!!!
فقط خوبیش اینه که قیمت خودروهای وارداتی که پفکی بالا رفته یه مقدار اندک پایین میاد!و فقط 2برابر قیمت پول میدیم!
Last edited by Amirrezaajalli; 11-06-2011 at 09:43.
90 % + 4 % ارزش افزوده سال 89 3 % بود سال 90 شد 4 %
مثلا جنسیس که الان 74-75تومنه چقدر در میاد؟؟؟
دوست عزیز به این لینک یه سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت خیلی گرون زده.................!!!!
دوستان عزیز چرا خودتون رو تو دردسر میندازین قبلا هم توضیح دادم
واردات خودرو به کشور با تعرفه 90 درصد هستش که برای چند ماه ممنوع شد و دوباره آزاد شد قیمت ها هم نوساناتی پیدا میکنه به هر حال اینقدر دنبال این نباشید که یه خودرو چند درمیاد.
خودروهای خارجی تو ایران ثبات قیمت نداره هر روز نشینید حساب کنید قیمت خودرو با فلان در صد اینقدر بوده و الان اینقدره.
قیمت خودرو همینی هست که الان تو بازار داره محاسبه میشه حالا یک یا 2 میلیون بالا پایین همینه.
خلاصه خودروهای وارداتی طوری وارد میشن که از 90 درصد و اینا هم به رده.
موفق باشید.
واردات خودرو ازاد شد ! چرا ماشینا انقدر گرون شد؟!
هفته پیش سوزوکی 86 دنده ای 27 بود الان زیر 30 گیر نمیاد!>..
ماکسیما 84 دوربر 24 بود الان شده 26 تا 27 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)