تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 34 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 337

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لوازم خانگی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بخشید اسم گلتون رو نمیدونم پس مجبور به نقل قول شدم.ببخشید.

چرا ما نمیخوایم یه جنسی رو مثلا 30 سال استفاده کنیم؟ما یه ماشین لباسشویی زیمنس داشتیم بیچاره 40 سال کار کرد و بعدش ترکید.همون تکنولوژی که داشت ماله 40 سال پیش از بالاترین مدلهای ایرانی کنونی بالاتر بود.تا 5 سال پیش از سامسونگ و ال جی هم بالاتر و بهتر بود.
    حالا از همه گذشته ما وقتی جنسی رو میخریم برای 10 سال, وقتی 40 سال کار کرد میریم دوباره همون رو میخریم ولی وقتی جنس رو خریدیم برای 5 سال ولی سره یک هفته هزار جور مشکل داشت اونوقت چه میشه کرد؟

در مورد اون فامیل شما هم بگم که همون طور که گفتم برای اروپا تولیدات واقعا فرق نمیکنه ولی استاندارد اروپا و آمریکا با آسیا فرق میکنه!(هنوز ما رو متمدن حساب نمیکنن).

مثلا تو مارک ایندزیت مثال میزنم که دو تا یخچال بود دقیقا یک مدل که یکی ترکیه بود و دیگری ایتالیا.
    در ترکیه ای دقیقا متوجه ارزان سازی میشدی .کیفیت ساخت پایین .حتی جنس دستگیره هاش رو نگاه میکردی با هم از زمین تا آسمون فرق میکرد.

مشکل کشور سازنده نیست.همون طور که گفتم مشکل اینه که جنس درجه 3 اینا برای ما میاد ولی درجه 1 رو به جاهای دیگه میدن.
    الان یه نگاهی به جنس های چینی بندازیت متوجه میشد.
    یکی از دوستان برای کار تجاری و قرارداد رفته بود چین .میگفت که تمام تجار ایرانی دنبال جنس ارزونتر و سود بیشتر هستن.
    یه مثال دیگه میزنم از لپ تاپ های سونی که بعضیا زده ساخت چین و بعضی آمریکا و ژاپن.
    همین قدر بگم که اگه آمریکاییش رو باز کرده باشید میبینید به غیر از باتری تماما چینی هست ولی روش زده آمریکا.ولی وقتی کیفیت ساخت رو میبنی کاملا متوجه میشی که کدوم بهتره!
    خب این نظر شماست که یه وسیله رو میخایین تا وقتی که بترکه استفاده کنین.(بیچاره ظرفشویی اگه زبون داشت چه چیزا که نمیگفت.)

یه زمانی فقط کارکرد قطعات مکانیکی مد نظر بود و هر کدوم بهتر کار میکرد همه میخریدنش ولی الان دیگه به نظر من اون دوره گذشته و کسایی که میرن مثلا ظرفشویی بخرن اولویت هاشون بعد از کیفیت امکانات هست.مثلا اگه ما ظرفشوییمون دیجیتال نبود و زمان بندی نداشت(به قول شما مال 40 سال پیش بود) الان مجبور بودیم به جای 400 تا تک تومنی حداقل 20 هزار تومن پول برق بدیم.(اینارو از رو قبض برق میگم یه کنتورمون آنالوگه یکیش دیجیتال.)ماشین لباسشوییمون این امکانو نداره و باید دستی روشنش کنیم که به نظر من الان ایراد بزرگیه.شما شاید معنای این حرفو تا وقتی که کنتور دیجیتال نداشته باشی و برق کوپنی استفاده کنی ندونی.دیجیتال بودن فقط یه فاکتور انتخابه و بازده و انواع سنسور و تشخیص لکه و هزاران امکانات دیگه چیزایی هست که هر روز تغییر میکنه و بهتر میشه.البته تا وقتی که مردم معنای بازده رو ندونن حرفای شما و آقا پوریا درسته.ولی بعد از برداشتن کوپن برق شما خودت حساب کنی میبینی که اگه الان یه جنسی خریدی که با 2000 وات ظرفات رو میشوره بعد از چند سال استفاده میبینی که یه دستگاه جدید اومده که مصرفش 1000 واته.(لباسشویی ما 2800 واته ولی الان مدل های بهتر و دیجیتال با 1900 وات مصرف تو بازار هستن.)اگه اهل حساب کتاب باشی میبینی که با خرید وسیله جدید تو 2-3 سال آینده برگشت هزینه خواهی داشت و کمتر هم خرج میکنی.

اصلا حرف چینی رو نیار که 99% بازارمون شده زباله دونی چین.من هم نگفتم که جنسی بخرین که 5 سال کار کنه.گفتم فرق استیل و پلاستیک تو 10-15 سال معلوم نمیشه.(البته اگه به دلایل بالا معتقد باشین.)اگه چیزایی که بالا گفتم براتون مهم نباشه من خودم هم میرم جنس آلمانی درجه یک میخرم که 40 سال کار کنه.

متاسفانه همونطور که گفتین تاجرا جنس آشغال میارن.ممکنه همون یخچالی که میگین با کیفیت ایتالیا تو ترکیه تولید بشه ارزونتر هم باشه ولی اصلا نشه تو بازار ایران پیداش کرد.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

البته تا وقتی که مردم معنای بازده رو ندونن حرفای شما و آقا پوریا درسته.ولی بعد از برداشتن کوپن برق شما خودت حساب کنی میبینی که اگه الان یه جنسی خریدی که با 2000 وات ظرفات رو میشوره بعد از چند سال استفاده میبینی که یه دستگاه جدید اومده که مصرفش 1000 واته.(لباسشویی ما 2800 واته ولی الان مدل های بهتر و دیجیتال با 1900 وات مصرف تو بازار هستن.)اگه اهل حساب کتاب باشی میبینی که با خرید وسیله جدید تو 2-3 سال آینده برگشت هزینه خواهی داشت و کمتر هم خرج میکنی.
    توهین درست نیستش دوست عزیز
    من معنی بازده رو میفهمم
    اتفاقا تقریبا 3 سالی میشه هر جنسی رو که میخوام بگیرم حتما برچسب انرژی و میزان برق مصرفی (Watt Per Hour)
    رو چک میکنم
    یکی دیگه از دلایلی هم که میگم جنس اصلی بخرین نه مشترک و مونتاژی همینه،به دلیل کیفیت بالاتر قطعات مصرفی بازده جنس خیلی بالاتره
    مثالی براتون بزنم ،تلویزیون های ال سی دی ال جی ،ما خودمون 3 سال پیش یه دونه LB932 خریدیم،اون موقع 2 جور بود تو بازار Made in korea,,, و Made by korea،فروشنده ها و خود گلدیران میگفتن هیچ فرقی نداره،قیمت هم کاملا یکسان بود،بالاخره با تحقیق خیلی زیاد متوجه شدم مدل های پایه قرمز Made in هستن، و پایه مشکی ها Made by
    هرجوری بود اصل کره رو گیر انداختیم و فروشنده که خیلی ادعاش میشد برای اینکه به ما ثابت کنه این 2 تا هیچ فرقی با هم ندارن،مال مارو با یدونه که اونجا واسه نمایش گذاشته بود کنار هم گذاشت،نتیجه خیلی جالب بود،اول اینکه Bar code جنسی که Made in بود با 8 شروع میشه،من کامل چکش کردم دیدم korea هستش،اما اون یکی با 6 کامل چک کردم دیدم چینه !!!
    این یه تفاوت،اومدیم سره متریال بدنه،جنس بدنه خیلی مشهود بود که فرق میکرد،شفافیت پلاستیک بخصوص تو قسمت پشت بدنه کاملا متفاوت بود،جوری که خود فروشنده هم اعتراف کرد،حالا توی پنل رو دیگه خدا میدونه که چه فرقایی با هم میکنن !
    این فقط در مورد تلویزیون بود،من در مورد خیلی جنس های دیگه هم مثل لباسشویی،ظرف شویی و یخچال هم اطلعات این چنینی دارم،اگه نیاز شد در مورد اون ها هم براتون توضیح میدم تا جریان روشن تر از اینی که هست بشه

3. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

توهین درست نیستش دوست عزیز
    من معنی بازده رو میفهمم
    اتفاقا تقریبا 3 سالی میشه هر جنسی رو که میخوام بگیرم حتما برچسب انرژی و میزان برق مصرفی (Watt Per Hour)
    رو چک میکنم
    یکی دیگه از دلایلی هم که میگم جنس اصلی بخرین نه مشترک و مونتاژی همینه،به دلیل کیفیت بالاتر قطعات مصرفی بازده جنس خیلی بالاتره
    مثالی براتون بزنم ،تلویزیون های ال سی دی ال جی ،ما خودمون 3 سال پیش یه دونه LB932 خریدیم،اون موقع 2 جور بود تو بازار Made in korea,,, و Made by korea،فروشنده ها و خود گلدیران میگفتن هیچ فرقی نداره،قیمت هم کاملا یکسان بود،بالاخره با تحقیق خیلی زیاد متوجه شدم مدل های پایه قرمز Made in هستن، و پایه مشکی ها Made by
    هرجوری بود اصل کره رو گیر انداختیم و فروشنده که خیلی ادعاش میشد برای اینکه به ما ثابت کنه این 2 تا هیچ فرقی با هم ندارن،مال مارو با یدونه که اونجا واسه نمایش گذاشته بود کنار هم گذاشت،نتیجه خیلی جالب بود،اول اینکه Bar code جنسی که Made in بود با 8 شروع میشه،من کامل چکش کردم دیدم korea هستش،اما اون یکی با 6 کامل چک کردم دیدم چینه !!!
    این یه تفاوت،اومدیم سره متریال بدنه،جنس بدنه خیلی مشهود بود که فرق میکرد،شفافیت پلاستیک بخصوص تو قسمت پشت بدنه کاملا متفاوت بود،جوری که خود فروشنده هم اعتراف کرد،حالا توی پنل رو دیگه خدا میدونه که چه فرقایی با هم میکنن !
    این فقط در مورد تلویزیون بود،من در مورد خیلی جنس های دیگه هم مثل لباسشویی،ظرف شویی و یخچال هم اطلعات این چنینی دارم،اگه نیاز شد در مورد اون ها هم براتون توضیح میدم تا جریان روشن تر از اینی که هست بشه
    من توهینی نکردم عزیز.گفتم تا زمانی که مردم معنای بازده رو ندونن حرفتون درسته.

بارکد که تفاوت محسوب نمیشه.معلومه برای هر کشور فرق میکنه.

توضیح هم نمیخاد.(نمیگم که حرفت غلطه من بنا به دلایلی که گفتم میگم حرف من اشتباه نیست.)

در مورد همین تلویزیون هم که میگین توشون رو باز کن و فقط مقایسشون کن.حتی سونی و توشیبا رو با هم مقایسه کن.پشت ظرفشویی بوش و آلمان رو هم اگه میتونی برو تو یه تعمیرکار ببین.من خودم همه اینارو دیدم.به نظر من هم شفافیت پلاستیک نه ملاکی برای بهتر بودن بلکه برای هیچی ملاک نیست(پ.ن:این جمله توهین به نحوه انتخاب شما نیست.)

دوست عزیز قطعات الکترونیکی و کلا چیزایی که نیاز به دانش خیلی زیادی ندارن همشون به صورت OEM هستن.و چیزی به اسم جنس اصلی اصلا وجود خارجی نداره.فقط یه کلمس برای تلکه کردن من و شما.شما قیمت دلاری لپ تاپ های سونی ساخت آمریکا و ریالیش رو مقایسه کن متوجه میشی چی میگم.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

در مورده مصرف انرژی هم اگه توجه کنید آلمانی ها و کلا اروپایی ها بیشتر از منو و شما به این امر صرفه جویی و استفاده بهینه اهمیت میدن.میتونید از روی برچسب انرژیشون دقت کنید.وقتی با 9-10 لیتر آب تمام ظرف ها رو براق میکنه ,شما کدوم مدله غیره آلمانیش رو سراغ دارید که اینجوری باشه؟مصرف برق هم از همه چی کمتر.

حالا کار نداشته باش به این مصرف انرژی.از قدیم گفتن هیچ گرونی بی علت نیست و هیچ ارزونی بی حکمت.

اصلا شما اون مدلی که میگی ترکیه ای هست تو گوگل سرچ کن ببین به جز خوده ترکیه و ایران جای دیگه اطلاعاتی ازش پیدا میکنی؟ولی حالا همون مدل آلمانی رو سرچ کن تا متوجه قضایا بشی.

اگر اونجوری بخوای حساب کنی که میگن پنل های ال سیدی های سونی هم سامسونگ میزنه ولی اگه مقایسه کنی کیفیت زمین تا آسمونه.

جنس های که برای جهان سوم تولید میشه حداقل 10 سال از تکنولوژی روز دنیا عقب تره!

همین کنوودی که دوستمون گفتن اگه انگلیسیش هنوز پیدا میشد واقعا چیزه خوبی بود.ولی متاسفانه این ترکیه داره جایگزین چین میشه در محصولات بوش-کنوود-ایندزیت و...

6. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

در مورده مصرف انرژی هم اگه توجه کنید آلمانی ها و کلا اروپایی ها بیشتر از منو و شما به این امر صرفه جویی و استفاده بهینه اهمیت میدن.میتونید از روی برچسب انرژیشون دقت کنید.وقتی با 9-10 لیتر آب تمام ظرف ها رو براق میکنه ,شما کدوم مدله غیره آلمانیش رو سراغ دارید که اینجوری باشه؟مصرف برق هم از همه چی کمتر.

حالا کار نداشته باش به این مصرف انرژی.از قدیم گفتن هیچ گرونی بی علت نیست و هیچ ارزونی بی حکمت.

اصلا شما اون مدلی که میگی ترکیه ای هست تو گوگل سرچ کن ببین به جز خوده ترکیه و ایران جای دیگه اطلاعاتی ازش پیدا میکنی؟ولی حالا همون مدل آلمانی رو سرچ کن تا متوجه قضایا بشی.
    من دیگه چیزی نمیگم خودتون لینک های زیر رو ببینین.این مدل همه چیزش ترکیه و چینی هست.میتونین داخلش رو ببینین.اگه قطعاتش رو ببینین هیچ کدوم آلمانی نیستن.(OEM یعنی همین.)

ترکیه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در لینک زیر(اولی) اونایی که عکس ندارن تصویرشون یکیه.

آلمان:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    آفریقای جنوبی:

کد:
    رومانی:

کد:
    ایتالیا:

کد:
    مجارستان:

کد:
    روسیه:

کد:
    استونی:

کد:
    فرانسه:

کد:
    هلند:

کد:
    بلژیک:

کد:
    سایت ایران هم که نیاز به لینک دادن نداره.

به هر حال شما که میگین آلمانی بهتره میبینین که جنس کاملا آلمانی اصلا وجود نداره.

دوست ندارم بیشتر از این ادامه بدم.چون نه شما حرف منو قبول میکنین و من هم بنا به دلایلی که گفتم نمیتونم حرف شما رو قبول کنم که اصل آلمان بهتره.(چون اصلا همچین چیزی وجود نداره.)

قضاوت با خودتون.

موفق باشین.

8. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دیگه بالاخره هر مدلی یه مشتری خاص خودش رو داره!
    ولی بازم میگم اگه چین هم بزنه بازم جنس درجه 1 به اسم آلمان یا کشور سازنده اصلی ثبت میشه!
    ولی بازم همین مدلای ترکیه و غیره هم که میفرمایید از بهترین مدل های ال-جی و سامسونگ و ایندزیت حتی ایتالیا بهتره.

من اگه بودجه ام اجازه بده همیشه همون که میزنه آلمان رو میخرم.(هر چی باشه لااقل made in germany داره)

10. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دیگه بالاخره هر مدلی یه مشتری خاص خودش رو داره!
    ولی بازم میگم اگه چین هم بزنه بازم جنس درجه 1 به اسم آلمان یا کشور سازنده اصلی ثبت میشه!
    ولی بازم همین مدلای ترکیه و غیره هم که میفرمایید از بهترین مدل های ال-جی و سامسونگ و ایندزیت حتی ایتالیا بهتره.

من اگه بودجه ام اجازه بده همیشه همون که میزنه آلمان رو میخرم.(هر چی باشه لااقل made in germany داره)
    خب حالا شد همون چیزی که من میگم.

فقط به اسم آلمان ثبت میشه وگرنه قطعاتش آلمانی نیست.رو همین مدل که لینکاش رو دادم نوشته Made In Germany ولی تمام قطعاتش OEM هستن.

معنای OEM هم original equipment manufacturer هست.

12. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خب حالا که به توافق رسیدیم.یه مدل بگید که زده باشه ساخت آلمان و امکاتش هم نسبتا خوب باشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خب حالا که به توافق رسیدیم.یه مدل بگید که زده باشه ساخت آلمان و امکاتش هم نسبتا خوب باشه .
    مدل های SMS69T08 و SMS69T02 جدیدترین و بهترین مدلاش هستن.فقط رنگشون فرق میکنه.اولی استیل هست و دومی سفید.ما خودمون سفیدش رو داریم خیلی خوب میشوره و اصلا صدا نداره.(همونطور که گفتم شب ساعت 2-3 میزاریم بشوره.)

15. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

مدل های SMS69T08 و SMS69T02 جدیدترین و بهترین مدلاش هستن.فقط رنگشون فرق میکنه.اولی استیل هست و دومی سفید.ما خودمون سفیدش رو داریم خیلی خوب میشوره و اصلا صدا نداره.(همونطور که گفتم شب ساعت 2-3 میزاریم بشوره.)
    خیلی ممنون.قیمت هم بزارید خیلی خوب میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •