سلام دوستان
چند تا پست اخر را پاک کردم
احترام همدیگر را نگه دارید
همه میدونند هر گوشی مزیتهایی داره و ایراداتی هم داره
قرار نیست روی مزیتها یا ایراداتش زوم کنید
سلام دوستان
چند تا پست اخر را پاک کردم
احترام همدیگر را نگه دارید
همه میدونند هر گوشی مزیتهایی داره و ایراداتی هم داره
قرار نیست روی مزیتها یا ایراداتش زوم کنید
Last edited by golmohammadi; 05-06-2011 at 16:37.
پدربزرگ عزیز قضیه ی این s-off کردن و اینا دیگه تموم خود اچ تی سی گفته دیگه بوتلودر گوشی هاشو قفل نمیکنه اونایی ام که قفله با آپدیت اس آف میشن این از این
اگه توجه کرده باشی تو پستای قبل من پیشنهاد دادم که گوشی که میگیره حتما ورژن خاورمیانه باشه که انقد واسه ریختن برنامه و رام درگیر نشه پس میتونه بدون نصب رامو فارسی ساز از فارسی بودن گوشیش لذت ببره
تعصب توی نوشته هاتون موج میزنه اگه توجه داشته باشین من پیشنهاد دادم هرکدوم از گوشی ها رو بگیره که باهاش حال میکنه
از این حرف آخرتونم معلومه که شما به برند تعصب داری چون بحث ما سر تو تا گوشیه دیگست ما کاری به این ندارم چه شرکتی تونسته چه گوشیه بزنه خوب پس چون گلکسی اس 2 بهتره پس اچ تی سی آشغاله و به همه بگیم اچ تی سی نخرید ما داریم میگیم آقا این این مزایا رو داره این این معایبو پیشنهاد منم اینه خودت مختاری دیگه، اچ تی سی که به من کمیسیون نمیده دوست عزیز
راستی بابابزرگ من انقد بی اعصاب نبود در ضمن دلیل نمیشه چون شما سن پدر بزرگ منو داری هر چی خاصی بهم بگین اگه من چیزی گفتم قصدم بی احترامی نبوده و از سن شما ام خبر نداشتم امیدوارم کُدورتی بینمون نباشه
من از قضیه اس آف خبر نداشتم
از قسمتی که گفتین حرفهای صد من یه غاز ناراحت شدم .. کلا من زود جوش میارم.
من بیشتر منظورم این بود که با پول اینکردیبل اس می تونه گزینه بهتری مثل گلکسی اس داشته باشه.
وگرنه من طرفدار برند خاصی نیستم 5 ساله تو این فروم عضوم همه منو می شناسن.
منم قطعا انتخابم بین انکریدیبل اس و گلکسی اس گلکسی هست چون واقعا انکریدیبل به قیمتش نمی ارزه با اون وزنش و باتریش
ولی دیزایر اس هم قیمتش مناسبه هم باتری بهتری داره پس گزینه ی خوبیه انتخاب با خودشه
منم آدم زودجوشیم امیدوارم کسی چیزی به دل نداشته باشه
دوست عزیز سخت افزارش تا دوسال دیگه جواب میده درسته اما سامسونگ که نمیخواد تا دوسال دیگه ساپورتش کنهتموم شد دیگه آپدیت های galaxy s اما اچ تی سی از گوشی هاش خوب ساپورت میکنه مخصوصا دیزایر اس که جدید هم هست در ضمن lcd های اینکردیبل اس و دیزایر اس بهترین lcd است که اچ تی سی تا حالا ساخته
کی گفته صداش بهترهدر ضمن این هم نباید فراموش کرد اگه بدنه ی فلزی و محکم میخوای وزن بیشتری هم داره
بسم الله رحمن رحیم این دیگه از کجا پیداش شد؟
اچ تی سی ساپورتش خوبه؟ خوبه همه می دونن جینجربرد اول برای گلکسی اومد بعد دیزایر اچ دی
تموم شد آپدیت های گلکسی؟ رام بدون باگ که آپدیت نمی خوادپشتیبانی نکنه خدا پدر و مادر کوکرهای xda رو بیامرزه
اچ تی سی از کی تا حالا ال سی دی می سازه ما نمی دونستیم؟
مگه می خوای با گوشی کشتی بگیری بدنه فلزی می خوای؟ اگه می خوای کشتی بگیری من گزینه های بهتری سراغ دارمنمونش گوشیهای Vertu
صداش بهتره؟ بله که بهتره شما فقط شنیدی من همه این گوشیها رو داشتم و تست کردم
در ضمن حوصله بحث کردن با آدمای بی منطق که از رو شکم و تعصب حرف می زنن رو ندارم.
راهنمایی به شما نیومده
شاد باشید
مهدی جون شما خودت رو ناراحت نکن
من به خاطر شما که اعصابت هم آروم بشه همین فردا صبح میرم گلکسی میخرم
فقط به خاطر شما
فردا خبرش رو میدم
ممنون از همه دوستان
کار خوبی میکنی
منتظریم![]()
اولا که بشین بنیم بابا
اچ تی سی هنوز 2.4 نیومده خبر رسمی آپدیت اینکردیبل رو اعلام کرده
گه گفتم ساخته حواسم نبود
از روی تعصب هم حرف نزن!
آقا خریدم
یک Samsung Galaxy s 16 GB Black
هنوز زیاد ازش سر در در نمیارم ولی کیفیتش واقعا عالیه
و خوشحالم که خریدمش
ممنون از دوستان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)