تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: آيا من هپاتيت ب دارم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تو همون پست گفتم اگه اطلاعات درست ندارید لطف کنید راجب این مسایل این طور با قطعیت نظر ندید!( با کمال احترام برای شما و همه دوستان که قصدتون کمک هست)
    یعنی شما میگی هپاتیت از راه لب گرفتن منتقل نمیشه؟میشه همون صفحه ای که اینو نوشته اسکن کنین اینجا بذارین؟
    عزیزم شما داری اطلاعات غلط میدی من از خیلی از دکترا سوال کردم گفتن هپاتیت میتونه از بذاق دهن منتقل بشه و حتی ایدز اگه بزاق دهن فرد الوده به قسمتی که زخم باشه بخوره انتقال پیدا میکنه

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

یعنی شما میگی هپاتیت از راه لب گرفتن منتقل نمیشه؟میشه همون صفحه ای که اینو نوشته اسکن کنین اینجا بذارین؟
    عزیزم شما داری اطلاعات غلط میدی من از خیلی از دکترا سوال کردم گفتن هپاتیت میتونه از بذاق دهن منتقل بشه و حتی ایدز اگه بزاق دهن فرد الوده به قسمتی که زخم باشه بخوره انتقال پیدا میکنه
    نه خیر از راه بزاق منتقل نمیشه دوست من، همون جدولی که گذاشتم راههای انتقال هر کدوم رو تو اون کادر قرمز مشخص کردم اگه دقت کنید. در ضمن این من نیستم که دارم اطلاعات غلط میدم، یکی دیگست... من 12 واحد میکروب شناسی پاس کردم که 3 واحدش ویروس شناسی بوده، بیخودی توهین نکنید، اینجا هستیم تا چیزایی رو که بلد نیستیم یاد بگیریم و مشکلاتمون رو حل کنیم نه اینکه به همدیگه گیر بدیم و اطلاعات غلط به هم بدیم/

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نه خیر از راه بزاق منتقل نمیشه دوست من، همون جدولی که گذاشتم راههای انتقال هر کدوم رو تو اون کادر قرمز مشخص کردم اگه دقت کنید. در ضمن این من نیستم که دارم اطلاعات غلط میدم، یکی دیگست... من 12 واحد میکروب شناسی پاس کردم که 3 واحدش ویروس شناسی بوده، بیخودی توهین نکنید، اینجا هستیم تا چیزایی رو که بلد نیستیم یاد بگیریم و مشکلاتمون رو حل کنیم نه اینکه به همدیگه گیر بدیم و اطلاعات غلط به هم بدیم/
    یعنی شما اعتقاد داری که از طریق بزاق منتقل نمیشه؟کاملا رو حرفتون هستین؟آدم وقتی یه حرفی میزنه باید تا سر حد مرگ بهش اعتقاد داشته باشه؟جواب منو بده تا بهت بگم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

یعنی شما اعتقاد داری که از طریق بزاق منتقل نمیشه؟کاملا رو حرفتون هستین؟آدم وقتی یه حرفی میزنه باید تا سر حد مرگ بهش اعتقاد داشته باشه؟جواب منو بده تا بهت بگم
    ببین مثل اینکه سن و تجربت کمه. نمیدونم چه طور باید قانعت کنم، فقط بدون تو کتاب های مرجع پزشکی که من و بقیه همکارانم خوندیم نوشتن امکان انتقالش از راه بزاق و بوسه و لب گرفتن و اینا هنوز ثابت نشده، حالا شاید یه روزی تحقیق کاملی انجام بشه یا ژن ویروس دچار جهشی چیزی بشه و این راه هم اضافه بشه، علم پزشکی قرآن نیست که دست نخورده باقی بمونه، هر سال کلی چیز جدید کشف میشه و خیلی از اطلاعات کهنه جاشون رو به اطلاعات جدیدی میدن که بر پایه علم و آزمایش و تحقیق ثابت شدن. دیگه لازم نیست شما خودت رو ناراحت کنی، آروم باش

5. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

علم پزشکی قرآن نیست که دست نخورده باقی بمونه، هر سال کلی چیز جدید کشف میشه و خیلی از اطلاعات کهنه جاشون رو به اطلاعات جدیدی میدن که بر پایه علم و آزمایش و تحقیق ثابت شدن
    خوب عزیزم تو خودت با حرف خودت خودت رو محکوم کردی این ویروس ایدزی که شما داری ازش حرف میزنی هر ثانیه هزاران جهش زنتیکی داره اگه امروز راه انتقالش اینجوریه فردا ممکنه طوری دیگه منتقل بشه

فقط بدون تو کتاب های مرجع پزشکی که من و بقیه همکارانم خوندیم
    عزیزم مشکل جامعه پزشکی ما اینه که دکترامون قربونشون برم فقط به کتاب هاشون تکیه میکنن اینه که هنوز خیلی عقبیم تو این علم
    در ضمن من کاملا ارومم اما جواب سوال اصلی منو پیچوندی؟ایا به این حرفت اعتقاد راسخ داری که هپایتیت از راه بزاق منتقل نمیشه؟بگو تا سوال بعدی رو بهت بگم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

اول راستشو بگو ببینم چند سالته؟ بعدش من جوابتو خیلی واضح دادم، و بیشتر از نمیخوام وقت تو و خودم و دیگران رو بگیرم، اگه مطلب به درد بخوری داری بگو استفاده کنیم...
    (برای اینکه نگی بازم منو پیچوندی اینم جواب واضح: آره به چیزی که خوندم اعتقاد دارم)
    شمام هر وقت رفتی دانشگاه و با علوم پزشکی آشنا شدی و مشکلات سر راهشون رو درک کردی اون موقع بیا از جامعه پزشکی انتقاد کن و بگو خیلی عقبیم.
    آخر بحث!!!!.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آخر بحث!!!!.
    خوب بیینده ها میتونن تشخیص بدن چه کسی درست میگه من قضاوت رو میذارم به عهده خودشون

شمام هر وقت رفتی دانشگاه و با علوم پزشکی آشنا شدی
    من فعلا میدون رو واسه شما ها خالی کردم ببینم چه گلی به سر جامعه پزشکی میزنین

9. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب عزیزم تو خودت با حرف خودت خودت رو محکوم کردی این ویروس ایدزی که شما داری ازش حرف میزنی هر ثانیه هزاران جهش زنتیکی داره اگه امروز راه انتقالش اینجوریه فردا ممکنه طوری دیگه منتقل بشه

عزیزم مشکل جامعه پزشکی ما اینه که دکترامون قربونشون برم فقط به کتاب هاشون تکیه میکنن اینه که هنوز خیلی عقبیم تو این علم
    در ضمن من کاملا ارومم اما جواب سوال اصلی منو پیچوندی؟ایا به این حرفت اعتقاد راسخ داری که هپایتیت از راه بزاق منتقل نمیشه؟بگو تا سوال بعدی رو بهت بگم
    این ویروس ایدزی که شما داری ازش حرف میزنی هر ثانیه هزاران جهش زنتیکی داره اگه امروز راه انتقالش اینجوریه فردا ممکنه طوری دیگه منتقل بشه
    این هزاران جهش در ثانیه را شما از کجا آوردی ؟
    در مورد آینده هم صحبتی نداریم هر وقت علم چیزی را اثبات کرد در موردش صحبت می کنیم ولی هنوز که ثابت نکرده . مگر اینکه شما این کار را کرده باشید
    دوست گرامی یک پزشک باید بر اساس کتب مرجع خود صحبت و عمل کند . نمی توان بر اساس سلائق و نظرات شخصی عمل کرد . توجه هم داشته باشید که ما در اینجا به هیچ عنوان از علم عقب نیستم و از نظر اطلاعات علمی کاملا به روز می باشیم . شما در این زمینه کاملا بدون اطلاعات و کاملا احساسی برخورد می کنید و این درست نیست . بهتره که دید خود را کمی تغییر بدهید .

11. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

معلومه سن ایشون خیلی کمه که دارن اینجوری حرف میزنن، چون 2 بار ازش پرسیدم چند سالته جواب نداد، جدول مربوط به انواع هپاتیت و راه انتقالشون رو از کتاب میکروب شناسی جاوتز که مرجع هستش رو براش گذاشتم ولی باز قبول نکرد! آخرشم گفت بیننده ها (!) میتونن تشخیص بدن حق با کیه!!! (البته این آخری رو من باید میگفتم که ایشون خودش زحمتش رو کشید...)

13. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •