دوستان من EX720-40خریدم ولی وقتی دکمه3d رو میزنم فقط دو حالت داره: off, simulated 3Dدر صورتی که باید دوحالت دیگه هم داشته باشهside by side-over,under.لطفا کمکم کنید.ممنون میشم
دوستان من EX720-40خریدم ولی وقتی دکمه3d رو میزنم فقط دو حالت داره: off, simulated 3Dدر صورتی که باید دوحالت دیگه هم داشته باشهside by side-over,under.لطفا کمکم کنید.ممنون میشم
منم 46ش رو دارم به همین شکله.
شنیدم با آپدیت فریمورش میشه MKV اجرا کرد.آیا شدنی هست؟
سلام
برای تلویزیون من هم همینطور بود.بعد از اینکه تلویزیون رو به روز کردم درست شد.بایستی تلویزیون رو به اینترنت متصل کنید تا اینکه برنامه هاش یه روز بشه.
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
دوستان من فیلم تری دی با کیفیت مناسب رو با فرمت avi در کول دیسک گذاشتم و سیستم تلویزیون رو به سه بعدی تغییر دادم ولی متاسفانه از پخش سه بعدی خبری نبود (حداقل چند فیلم و کلیپ رو درون کول دیسک گذاشته و تست کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم).دوستان راهنمایی کنند حتما فیلم باید از دستگاه بلورای یا دی وی دی سه بعدی پخش بشه که از تلویزیون بصورت سه بعدی نشان داده بشه یا من جایی اشتباه کردم و نیاز به راهنمایی دارم .با تشکر
دوستان این سوال منم هست اگه میشه جواب بدین
فیلم شما از نوع پلاریزه (دو تصویر در کنار هم یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین) هست دیگه؟
چون پهنای باند USB پایینه ، نمیتونه تصاویر سه بعدی رو بدرستی انتقال بده!
پیشنهاد میکنم کامپیوتر یا لپ تاپ رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن و همین فیلم رو اجرا کن، میبینی که بدون مشکل پخش میشه!
فیلمهایی که از سایتهای متفاوت گرفتم و روشون نوشته 3d بصورت معمولی مه نگاه کنی فقط تصویرشون کمی تار است و بس.آیا باید انها رو به صورت دو تصویر در کنار هم یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین تبدیل کنم و سپس حالت 3dتلویزیون رو فعال کنم یا نیازی نیست لطفا دقیقا راهنمایی کنید جناب پروفشنال
تصویر شما سه بعدی از نوع آناگلیف هست که با عینک های سه بعدی تلقی (قرمز-آبی) میتونید سه بعدی ببینید.
شما باید فیلم هایی رو که دو تصویر در کنار هم یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین هستن رو بگیرید. فیلمی که به این حالت گرفتید، در هنگام پخش دو تصویر می بینید!
کامپیوتر رو به تی وی با کابل HDMI وصل کنید و فیلم رو پخش کنید. بعد از تنظیمات سه بعدی تی وی حالت مناسب رو انتخاب کنید و سه بعدی ببینید!
سری nx از سری ex داری امکانات بالاتری است.بخاطر همین شما نمیتونید 2سری رو با هم مقایسه کنید چون هر سری در یک رنج خاص تو لید میشه وگرنه واسه شرکتها کاری نداره که تمام امکانات رو در یک سری خاص قرار بدن. باید بودجه مشتریها هم در نظر گرفت.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)