همین کارتونی بودنش کافیه ک بازیش نکنم...حیف!
همین کارتونی بودنش کافیه ک بازیش نکنم...حیف!
شما برو چند تا از تریلر ها نیگا کن اونموقع دستت میاد چقدر بازی بزرگی هست و در حد WOW هستش
میدونم خیلی بازیه گندیه ولی خب فانتزیه....به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ،منم نمیخوام بازیو بکوبم بگم خوب نیسو این حرفا....
من فکر می کنم اون دوستمون به اشتباه اصطلاح "کارتونی" بودن رو آورده بود! تا اونجایی که من تریلر از بازی دیدم گرافیک بازی بسیار شبیه Wow هست! و به این نوع گرافیک هم نمی گن کارتونی!
بهتره از اصطلاح "فانتزی" برای گرافیکش استفاده کنیم تا "کارتونی" !
اگه تریلرهارو هم نگاه کرده باشید متوجه میشید که گرافیک بازی از نظر بصری خیلی خوبه و مشکل خاصی هم نداره!
ولی خب بعضیا سلیقشون اینجور چیزارو نمی طلبه... D:
آره فانتزی درسه ،
حالا گرافیکم به کنار همونطور ک گفتی چیزی کم نداره ،ولی بازی جدی به نظر نمیاد ،دشمنا زیادی تخیلی میزنن ...
خب اینم سلیقس دیگه ...
بازی برای 360 لیک شد که به نظر میاد ال تی 3 می خواد ولی برای ال تی 2 هم پچ میشه :
![]()
در کل و بصورت عادی بازی های XGD 3 روی ال تی 2 اجرا میشن ولی اکثر آپلودر ها میگرین بازی رو با abgx چک+پچ میکنن و بعد بازی رو آپلود میکنن بخاطر همین روی ال تی 2 اجرا نمیشن بازی ها.
+
برای اینکه این پست خیلی بی ربط به تاپیک نباشه:
این بازی ای که لیک شده Region Free هست.......![]()
اینم یه ویدئو از گیم پلی بازی که می تونید از دو لینک زیر دانلود کنید:
محتوای مخفی: Hi-Res
محتوای مخفی: Lo-Res
به زودی احتمالا امتیاز های سایت های مختلف میاد
پیش بینی می کنم امتیاز های بالایی بگیره و جزو اولین بازی های بزرگ امسال باشه...
انصافا بازی خفنی است . من دمو رو بازی کردم حدودا 1:30 ساعت بازی بود . خیلی گسترده هستش کلا . هم از نظر ماموریت هم تجهیزات . خیلی یاد Torchlight انداخت منو چون خیلی شبیه به اون هستش از نظر گیم پلی و کلا هسته ی اصلی بازی . کلا اگر وقت و حوصله داین حتما بازی رو تهیه کنین
وحید جون لینک خرابه
امسال قراره سال RPG ها باشه پس چجوری میخوای این کم بیاره
ازهمه بیشتر با مبارزات و ایتم های بینظیرش حال میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)