اول اين سوالت رو جواب بدم يادم رفت حمل بر بي احترامي نشه؟
نه من مخالفش نيستم به اين شط كه بتونه خودش رو با فوتبال روز هماهنگ كنه
این حرفها چیه ما مخلصیم .gif)
لیورپول با کینگ کنی ترکیبی از فوتبال کلاسیک انگلیسی (Pass & Movement) و فوتبال مدرن رو داشته تا حالا، چیزی که هم چشم نواز بوده و هم نتیجه خوبی داده.
با احترام ولي به نظر من نه سوارز بازيكن محوري ليورپول بود نه مسي بازيكن محوري بارسا
نميشه گفت هر بازيكني رو فرمه تيم رو دور اون ميچينن
هر بازيكني كه ستاره تيم باشه محور تيم نميشه تفاوت مسي و سوارز با بازيكنهايي مثل جرارد اينه كه همراه تيم ميشن و در واقع هرچقدر هم ستاره باشن در كنار ديگر بازيكنها قرار دارن چيزي رو به تيم تحميل نميكنن
هر بازیکن خوبی محور تیم نیست ولی سوارز بازیکن محوری بود. همه می دونیم حالت ایده آل سوارز در نقش Deep Lying Striker هست و طوری که در کنارش یک مهاجم نوک داشته باشه. بازیهای کل نیم فصل دوم رو ببین، یک بازی نبود که سوارز تک مهاجم تیم باشه. وقتی کرول مصدوم بود کویت به نوک برده شده بود، میرلز به گوشه ها و اسپیرینگ به میانه همه فقط برای اینکه سوارز نقش خودش رو به بهترین نحو بازی کنه. بازی با منچستر نمونه بارز این قضیه بود. همه تیم طی فصل بازیشون تغییر کرد تا بهترین ترکیب برای بازی ایده آل سوارز پیدا بشه، به این می گن بازیکن محوری تیم.
توی فوتبال مدرن وقتی می گیم بازیکن محوری لازم نیست حتما بازیکن یکی مثل بالاک باشه، آزاد باشه، همه بازی از اون رد بشه، همه محو بازی اون بشن تا بهش بگیم بازیکن محوری. مسی رو هم نگاه کنی می بینی که تیم داره تغییر می کنه تا مسی اونطوری که ایده آله بازی کنه، ویا میره سمت چپ پدرو همیشه در چرخش، زلاتان 70 میلیون یورویی رد میشه همه برای اینه که مسی طوری که ایده آله بازی کنه. خط حمله سه نفره ویا-زلاتان-مسی می تونستن قوی باشن ولی دیدیم شکل نگرفت... خریدهای امسال بارسا هم (سانچز یا روسی) در همین جهت هستن. جرارد هم همینه، آزادی برای جرارد یعنی بار دفاعی از دوشش برداشته بشه و بازیساز تیم باشه.
سرعت جرارد نوع پاسهاش شكل جاگيريش زمانبنديش براي جا به جايي و حركت موقعي خوب انجام ميشه كه آزاد باشه ولي اون موقع اين فقط جرارده كه خوب بازي ميكنه نه كل تيم
برعكس بازيكنايي مثل مسي سوارز يا اوزيل كه خودشون رو با تيم همراه ميكنن و به جاي اينكه چيزي رو به تيم تحميل كنن نيازشون رو از تيم استخراج ميكنن
فوتبال مدرن به اين جور بازيكنا احتياج داره
بازيكناي محوري در جاي دلخواهشون مي ايستن توپ ميگيرن و به جاي دلخواهشون ميفرستن
به همين خاطره كه اكثر مربيهاي صاحب سبك با ستاره هاي خود محور فوتبال سنتي به مشكل ميخورن
علیرضا جان دو تا بحث کاملا متفاوت رو داریم با هم قاطی می کنیم.
چیزی که شما می گی وابستگی بیش از حد تیم تیم به یک بازیکن و سبک بازی اون بازیکنه (همون تحمیل بازی خودشون به تیم)، و تلاش همه تیم برای اون بازیکنه که اصلا بحثی درش نیست در فوتبال مدرن جایی نداره. چیزی که من می گم کاملا متفاوته.
ليورپول هم همين چند سال پيش قهرمان سي ال شد
فقط ششمي امسال رو نبين
دقيقا من هم اون پشتوانه ليورپول رو ميبينم كه ميگم زمان برگشت اين تيم به سطح اول بايد كوتاه تر از امسال چلسي و من سيتي باشه
هيچكس يك شبه انتظار معجزه نداره
اما تغيير مثبت يعني اينكه سال بعد در كورس قهرماني انگليس باشيم و سال بعدش مدعي درجه يك
آرمان جان يعني فكر ميكني حركت طبيعي اينه كه ما سال بعد مثلا در ليگ سوم بشيم؟
سالهاست ما ميانگين بگيريم جزء 4 تيم اوليم مديريت درست يعني فصل بعد در كورس قهرماني باشيم تا روزهاي آخر اگر قهرمان نشيم اشكالي نداره اما بايد تا هفته هاي پاياني جزء شانسهاي قهرماني باشيم
با همه اين حرفا اميدوارم جرارد مصدوم نشه و بهترين بازيهاشو انجام بده
تنها اشتراک تیم سال 2005 با تیم الان جرارد و کرگر هستن!
امسال ششم شدیم، پارسال هفتم. برگشتن به قدرت و موندن در قدرت چیزی نیست که راحت یا سریع به دست بیاد. اگه فصل آینده سوم بشیم، فصل بعدش برای قهرمانی بجنگیم و طی 5 سال آینده قهرمان بشیم و یکی دو بار به نیمه نهایی CL بریم من بهش می گم موفقیت، ولی اگه فرضا فصل آینده قهرمان بشیم و فصل بعدش چهارم بشیم و بعدش دوباره ششم و همین آش و همین کاسه اسمش چیزی جز شکست نیست. خیلی ها می گفتن با قهرمانی در CL لیورپول دیگه همون لیورپول سابقه ولی دیدیم اینطور نشد!
قضیه مثل همون قضیه بردن تیم های تهرانی به شهرستان هاست، ابتدا باید زیرساخت های موندن تیم در جمع مدعی ها رو بسازیم (که بی شک طی این 20 سال از دستش دادیم) ، و همزمان کم کم تبدیل به مدعی اول بشیم. آوردن 4 تا بازیکن ما رو همون لیورپول سابق نمی کنه، ساختارهای مدیریتی باید ترمیم بشن، ورزشگاهمون باید دوباره یه ورزشگاه مطرح باشه (خیلی بزرگتر از فعلی!)، قدرت جذب اسپانسرهامون باید قوی بشن، تعداد طرفدارها (و بالطبع گردش مالی وابسته به اونها) باید زیاد بشه و ... ، این 4-3 سال (یا 5 سال) برای درست شدن همه اینهاست.
خیلی کار داریم که باید انجامشون بدیم. چیزی که من از مدیرها می بینم اینه که برای اولین بار طی این 20 سال دارن ریشه مشکلاتمون رو حل می کنن، نه فقط چسپ زخم بزنن روی مشکلات بزرگ. برای همینه که من بهشون اعتماد دارم. این قضیه خریدن بازیکن ها هم به نظر من فقط 20 درصد راه بازگشت به شکوهه، بقیه اش باید خارج از زمین انجام بشه.
+
مثل اینکه حدود 5 میلیون پوند هم قراره خرج تیم فیتنس باشگاه و تجهیزاتمون بشه، که بطور قطع این قضیه مصدومیت ها رو کمتر می کنه و بازیکن ها هم آمادگی بدنی بیشتری خواهند داشت. مصدومیت جزو بدترین اتفاق ها در فوتباله..
پي نوشت: من تاپيك ليورپول رو تا اينجا به عنوان فني ترين تاپيك انتخاب ميكنم

اي ول به دوستان ليورپولي

فصلي كه نكوست از تاپيكش پيداست
کیفیت هوادرها مهم است نه کمیت 

(البته وقتی نیاز به داد زدن تو ورزشگاه نباشه)
ما طرفدار زیاد داریم ولی اکثرا در سایه هستن، باید بیاریمشون توی آفتاب!
لذت بردیم علیرضا جان 
مخلصیم 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر جدید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
owners Fenway Sports Group (FSG) intend to sell of a number of high-earning players signed last summer, in order to fund
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
’s overhaul at Anfield, according to The Guardian.
جو کول و یووانویچ به ترتیب 100 هزار و 120 هزار پوند در هفته حقوق می گیرن از باشگاه، 1/10 اش رو هم لیاقت نداشتن در این یک سال. به امید اینکه جو کول، کانچسکی، یووانویچ، پولسن و مکسی هر چه زودتر روانه در خروج باشگاه بشن!
+
کلا هدف های امسالمون اکثرا بازیکن های جوون هستن، و اکثرا زیر 23 سال. دقیقا برعکس پارسال که اکثرا بالای 28-29 سال بودن!