تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 42 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال، شما با کینگ کنی هم مخالفی؟
    اول اين سوالت رو جواب بدم يادم رفت حمل بر بي احترامي نشه؟
    نه من مخالفش نيستم به اين شط كه بتونه خودش رو با فوتبال روز هماهنگ كنه
    علیرضا جان اشتباه متوجه صحبت هام شدی.
    منظور از آزادی عمل یک بازیکن این نیست که بازیکن آزاد باشه برای خودش. منظور اینه که اون بازیکن رو در پست ایده آلش قرار بدیم (طوری که بهترین بازی رو می کنه) و بقیه رو دورش بچینیم ، حالت مقابل اینه که اول تصمیم بگیریم تیم چطوری بازی کنه و بعد بازیکن هامون رو در اون سیستم محدود کنیم (کاری که این دو سال تا قبل از کینگ کنی کردیم)

بارسا هم همین کار رو می کنه، مسی در حالت ایده آل خودش بازی می کنه و بقیه دورش چیده میشن (حالا بارسا همه در ایده آلشون هستن چون تیم از آکادمی اینطور ساخته شده) ، مثال دیگه اش وندرفارت در جام جهانی که سمت راست سیستم 1-3-2-4 هلند بازی می کرد با فندرفارت تاتنهام ، یا مسی در جام جهانی ، اگه میگن جرارد آزادی نداره و محدود میشه منظور اینه.

نیمه دوم امسال هم تیم اطراف سوارز (در نبود جرارد) چیده شده بود، اکثر مواقع همینطوره.
    بارسای رایکارد 2 سال قبل قهرمان CL شده بود، من سیتی 2 سال گذشته و هیچی نشده، چلسی هم 4 سال طول کشید تا قهرمان لیگ برتر شد.. اینتر هم یه تیم از هم پاشیده ششم لیگ خودش نبود وقتی مورینیو اومد (5 سال پشت سر هم قهرمان ایتالیا شده بود!) ، بدون استثنا هیچ تیمی در تاریخ نبوده که یک شبه و با چند تا خرید تبدیل به یه قدرت در فوتبال بشه. ما هم از لیورپول انتظار معجزه نمی تونیم داشته باشیم. حالا هر تاریخی هم که داشته باشه. ممکنه یه تیم بیاد و یک نیم فصل هم طوفان کنه (همونطور که تاتنهام کرد) ولی برای اینکه تبدیل به یه قدرت ثابت بشه حداقل 3-4 سال زمان لازمه.

چیزی که هست اینه که من به تیم مدیریت فعلی اعتماد دارم.
    با احترام ولي به نظر من نه سوارز بازيكن محوري ليورپول بود نه مسي بازيكن محوري بارسا
    نميشه گفت هر بازيكني رو فرمه تيم رو دور اون ميچينن
    هر بازيكني كه ستاره تيم باشه محور تيم نميشه تفاوت مسي و سوارز با بازيكنهايي مثل جرارد اينه كه همراه تيم ميشن و در واقع هرچقدر هم ستاره باشن در كنار ديگر بازيكنها قرار دارن چيزي رو به تيم تحميل نميكنن
    اما مثلا شما آلمان با مشاييل بالاك و بدون بالاك رو ببين به نظر من آلمان بالاك انتهاي دوران سنتي فوتبال آلمان بود و رفتن بالاك آغاز دوران تازه و مدرن فوتبال آلمان بود
    بالاك بازيكني بود كه خودش و شيوه بازي خودش رو به تيم تحميل ميكرد و شما هرچقدر هم اطراف بالاك ستاره جوان و در حال شكوفا بزاري ديده نخواهند شد چون پاسهاي بالاك جاگيري بالاك و سرعت بالاك و شخصيت بالاش روي تك تك بازيكناي كناريش تاثير گذار بود و وقتي كه در جام جهاني قبل در تيم نبود شما تازه متوجه خديرا مولر و اوزيل شدين
    ما در ادبيات جديد برخلاف ادبيات گذشته چيزي داريم به اسم معنا گريزي و چند صدايي
    واقعا شايد بهترين وسيله براي تعريف فوتبال امروز همين باشه
    به نوعي فوتبال امروز محور گريز و ستاره گريزه
    ريشه اين فوتبال مدرن رو ميشه در فرانسه امه ژاكه پيدا كرد
    جايي كه كانتونا و ژينولا دعوت نميشن و حتي از زيدان هم به عنوان بازيكن محوري استفاده نميشه تا تيم فرانسه غير قابل پيشبيني تر بشه و همه اعضاي تيم بتونن در غياب ستاره هايي كه روي بازيشون تاثير ميزارن فوتبال خودشون رو انجام بدن
    شايد اينطور بشه گفت كه در فوتبال امروز به جاي آزادي دادن به محوره ها و ستاره ها كاري ميكنن كه همه تيم آزاد بشه و فوتبال ذاتي خودشون رو بازي كنن
    به همين خاطره كه بارسا قيد ريوالدو رو ميزنه و گوارديولا قيد رونالدينيو و فرگوسن قيد بكهام و رونالدو و به همين خاطره كه اين دو تيم باثبات ترين تيمهاي حال حاضرن
    از مسي اصلا شبيه رونالدينو بازي گرفته نميشه و با روني اصلا به عنوان يه بازيكن محوري مثل رونالدو رفتار نميشه
    چون فوتبال دنيا تغيير كرده و مربيهاي هوشمند چندين ساله اين تغيير رو درك كردن
    شايد در بين مربيهاي ملي سرمربي آلمان جزء معدود كسايي باشه كه در جام جهاني قبل علائمي حاكي از درك كردن تغييرات فوتبال نشون داد و تا اندازه اي مربي شيلي
    دقيقا درسته جرارد وقتي آزاد بشه بهتر بازي ميكنه
    چون جرارد هم مثل بالاك مثل كانتونا و... جزء بازيكنايي كه خودشون رو به تيم و ساختارش تحميل ميكنن
    سرعت جرارد نوع پاسهاش شكل جاگيريش زمانبنديش براي جا به جايي و حركت موقعي خوب انجام ميشه كه آزاد باشه ولي اون موقع اين فقط جرارده كه خوب بازي ميكنه نه كل تيم
    برعكس بازيكنايي مثل مسي سوارز يا اوزيل كه خودشون رو با تيم همراه ميكنن و به جاي اينكه چيزي رو به تيم تحميل كنن نيازشون رو از تيم استخراج ميكنن
    فوتبال مدرن به اين جور بازيكنا احتياج داره
    بازيكناي محوري در جاي دلخواهشون مي ايستن توپ ميگيرن و به جاي دلخواهشون ميفرستن
    به همين خاطره كه اكثر مربيهاي صاحب سبك با ستاره هاي خود محور فوتبال سنتي به مشكل ميخورن
    +
    ليورپول هم همين چند سال پيش قهرمان سي ال شد
    فقط ششمي امسال رو نبين
    دقيقا من هم اون پشتوانه ليورپول رو ميبينم كه ميگم زمان برگشت اين تيم به سطح اول بايد كوتاه تر از امسال چلسي و من سيتي باشه
    هيچكس يك شبه انتظار معجزه نداره
    اما تغيير مثبت يعني اينكه سال بعد در كورس قهرماني انگليس باشيم و سال بعدش مدعي درجه يك
    آرمان جان يعني فكر ميكني حركت طبيعي اينه كه ما سال بعد مثلا در ليگ سوم بشيم؟
    سالهاست ما ميانگين بگيريم جزء 4 تيم اوليم مديريت درست يعني فصل بعد در كورس قهرماني باشيم تا روزهاي آخر اگر قهرمان نشيم اشكالي نداره اما بايد تا هفته هاي پاياني جزء شانسهاي قهرماني باشيم
    با همه اين حرفا اميدوارم جرارد مصدوم نشه و بهترين بازيهاشو انجام بده

پي نوشت: من تاپيك ليورپول رو تا اينجا به عنوان فني ترين تاپيك انتخاب ميكنم
    اي ول به دوستان ليورپولي
    فصلي كه نكوست از تاپيكش پيداست

2. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اول اين سوالت رو جواب بدم يادم رفت حمل بر بي احترامي نشه؟
    نه من مخالفش نيستم به اين شط كه بتونه خودش رو با فوتبال روز هماهنگ كنه
    این حرفها چیه ما مخلصیم
    لیورپول با کینگ کنی ترکیبی از فوتبال کلاسیک انگلیسی (Pass & Movement) و فوتبال مدرن رو داشته تا حالا، چیزی که هم چشم نواز بوده و هم نتیجه خوبی داده.
    با احترام ولي به نظر من نه سوارز بازيكن محوري ليورپول بود نه مسي بازيكن محوري بارسا
    نميشه گفت هر بازيكني رو فرمه تيم رو دور اون ميچينن
    هر بازيكني كه ستاره تيم باشه محور تيم نميشه تفاوت مسي و سوارز با بازيكنهايي مثل جرارد اينه كه همراه تيم ميشن و در واقع هرچقدر هم ستاره باشن در كنار ديگر بازيكنها قرار دارن چيزي رو به تيم تحميل نميكنن
    هر بازیکن خوبی محور تیم نیست ولی سوارز بازیکن محوری بود. همه می دونیم حالت ایده آل سوارز در نقش Deep Lying Striker هست و طوری که در کنارش یک مهاجم نوک داشته باشه. بازیهای کل نیم فصل دوم رو ببین، یک بازی نبود که سوارز تک مهاجم تیم باشه. وقتی کرول مصدوم بود کویت به نوک برده شده بود، میرلز به گوشه ها و اسپیرینگ به میانه همه فقط برای اینکه سوارز نقش خودش رو به بهترین نحو بازی کنه. بازی با منچستر نمونه بارز این قضیه بود. همه تیم طی فصل بازیشون تغییر کرد تا بهترین ترکیب برای بازی ایده آل سوارز پیدا بشه، به این می گن بازیکن محوری تیم.

توی فوتبال مدرن وقتی می گیم بازیکن محوری لازم نیست حتما بازیکن یکی مثل بالاک باشه، آزاد باشه، همه بازی از اون رد بشه، همه محو بازی اون بشن تا بهش بگیم بازیکن محوری. مسی رو هم نگاه کنی می بینی که تیم داره تغییر می کنه تا مسی اونطوری که ایده آله بازی کنه، ویا میره سمت چپ پدرو همیشه در چرخش، زلاتان 70 میلیون یورویی رد میشه همه برای اینه که مسی طوری که ایده آله بازی کنه. خط حمله سه نفره ویا-زلاتان-مسی می تونستن قوی باشن ولی دیدیم شکل نگرفت... خریدهای امسال بارسا هم (سانچز یا روسی) در همین جهت هستن. جرارد هم همینه، آزادی برای جرارد یعنی بار دفاعی از دوشش برداشته بشه و بازیساز تیم باشه.

سرعت جرارد نوع پاسهاش شكل جاگيريش زمانبنديش براي جا به جايي و حركت موقعي خوب انجام ميشه كه آزاد باشه ولي اون موقع اين فقط جرارده كه خوب بازي ميكنه نه كل تيم
    برعكس بازيكنايي مثل مسي سوارز يا اوزيل كه خودشون رو با تيم همراه ميكنن و به جاي اينكه چيزي رو به تيم تحميل كنن نيازشون رو از تيم استخراج ميكنن
    فوتبال مدرن به اين جور بازيكنا احتياج داره
    بازيكناي محوري در جاي دلخواهشون مي ايستن توپ ميگيرن و به جاي دلخواهشون ميفرستن
    به همين خاطره كه اكثر مربيهاي صاحب سبك با ستاره هاي خود محور فوتبال سنتي به مشكل ميخورن
    علیرضا جان دو تا بحث کاملا متفاوت رو داریم با هم قاطی می کنیم.

چیزی که شما می گی وابستگی بیش از حد تیم تیم به یک بازیکن و سبک بازی اون بازیکنه (همون تحمیل بازی خودشون به تیم)، و تلاش همه تیم برای اون بازیکنه که اصلا بحثی درش نیست در فوتبال مدرن جایی نداره. چیزی که من می گم کاملا متفاوته.
    ليورپول هم همين چند سال پيش قهرمان سي ال شد
    فقط ششمي امسال رو نبين
    دقيقا من هم اون پشتوانه ليورپول رو ميبينم كه ميگم زمان برگشت اين تيم به سطح اول بايد كوتاه تر از امسال چلسي و من سيتي باشه
    هيچكس يك شبه انتظار معجزه نداره
    اما تغيير مثبت يعني اينكه سال بعد در كورس قهرماني انگليس باشيم و سال بعدش مدعي درجه يك
    آرمان جان يعني فكر ميكني حركت طبيعي اينه كه ما سال بعد مثلا در ليگ سوم بشيم؟
    سالهاست ما ميانگين بگيريم جزء 4 تيم اوليم مديريت درست يعني فصل بعد در كورس قهرماني باشيم تا روزهاي آخر اگر قهرمان نشيم اشكالي نداره اما بايد تا هفته هاي پاياني جزء شانسهاي قهرماني باشيم
    با همه اين حرفا اميدوارم جرارد مصدوم نشه و بهترين بازيهاشو انجام بده
    تنها اشتراک تیم سال 2005 با تیم الان جرارد و کرگر هستن!
    امسال ششم شدیم، پارسال هفتم. برگشتن به قدرت و موندن در قدرت چیزی نیست که راحت یا سریع به دست بیاد. اگه فصل آینده سوم بشیم، فصل بعدش برای قهرمانی بجنگیم و طی 5 سال آینده قهرمان بشیم و یکی دو بار به نیمه نهایی CL بریم من بهش می گم موفقیت، ولی اگه فرضا فصل آینده قهرمان بشیم و فصل بعدش چهارم بشیم و بعدش دوباره ششم و همین آش و همین کاسه اسمش چیزی جز شکست نیست. خیلی ها می گفتن با قهرمانی در CL لیورپول دیگه همون لیورپول سابقه ولی دیدیم اینطور نشد!

قضیه مثل همون قضیه بردن تیم های تهرانی به شهرستان هاست، ابتدا باید زیرساخت های موندن تیم در جمع مدعی ها رو بسازیم (که بی شک طی این 20 سال از دستش دادیم) ، و همزمان کم کم تبدیل به مدعی اول بشیم. آوردن 4 تا بازیکن ما رو همون لیورپول سابق نمی کنه، ساختارهای مدیریتی باید ترمیم بشن، ورزشگاهمون باید دوباره یه ورزشگاه مطرح باشه (خیلی بزرگتر از فعلی!)، قدرت جذب اسپانسرهامون باید قوی بشن، تعداد طرفدارها (و بالطبع گردش مالی وابسته به اونها) باید زیاد بشه و ... ، این 4-3 سال (یا 5 سال) برای درست شدن همه اینهاست.

خیلی کار داریم که باید انجامشون بدیم. چیزی که من از مدیرها می بینم اینه که برای اولین بار طی این 20 سال دارن ریشه مشکلاتمون رو حل می کنن، نه فقط چسپ زخم بزنن روی مشکلات بزرگ. برای همینه که من بهشون اعتماد دارم. این قضیه خریدن بازیکن ها هم به نظر من فقط 20 درصد راه بازگشت به شکوهه، بقیه اش باید خارج از زمین انجام بشه.
    +

مثل اینکه حدود 5 میلیون پوند هم قراره خرج تیم فیتنس باشگاه و تجهیزاتمون بشه، که بطور قطع این قضیه مصدومیت ها رو کمتر می کنه و بازیکن ها هم آمادگی بدنی بیشتری خواهند داشت. مصدومیت جزو بدترین اتفاق ها در فوتباله..

پي نوشت: من تاپيك ليورپول رو تا اينجا به عنوان فني ترين تاپيك انتخاب ميكنم
    اي ول به دوستان ليورپولي
    فصلي كه نكوست از تاپيكش پيداست
    کیفیت هوادرها مهم است نه کمیت
    (البته وقتی نیاز به داد زدن تو ورزشگاه نباشه)
    ما طرفدار زیاد داریم ولی اکثرا در سایه هستن، باید بیاریمشون توی آفتاب!
    لذت بردیم علیرضا جان
    مخلصیم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خبر جدید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] owners Fenway Sports Group (FSG) intend to sell of a number of high-earning players signed last summer, in order to fund [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ’s overhaul at Anfield, according to The Guardian.

جو کول و یووانویچ به ترتیب 100 هزار و 120 هزار پوند در هفته حقوق می گیرن از باشگاه، 1/10 اش رو هم لیاقت نداشتن در این یک سال. به امید اینکه جو کول، کانچسکی، یووانویچ، پولسن و مکسی هر چه زودتر روانه در خروج باشگاه بشن!
    +

کلا هدف های امسالمون اکثرا بازیکن های جوون هستن، و اکثرا زیر 23 سال. دقیقا برعکس پارسال که اکثرا بالای 28-29 سال بودن!

4. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر بازیکن خوبی محور تیم نیست ولی سوارز بازیکن محوری بود. همه می دونیم حالت ایده آل سوارز در نقش Deep Lying Striker هست و طوری که در کنارش یک مهاجم نوک داشته باشه. بازیهای کل نیم فصل دوم رو ببین، یک بازی نبود که سوارز تک مهاجم تیم باشه. وقتی کرول مصدوم بود کویت به نوک برده شده بود، میرلز به گوشه ها و اسپیرینگ به میانه همه فقط برای اینکه سوارز نقش خودش رو به بهترین نحو بازی کنه. بازی با منچستر نمونه بارز این قضیه بود. همه تیم طی فصل بازیشون تغییر کرد تا بهترین ترکیب برای بازی ایده آل سوارز پیدا بشه، به این می گن بازیکن محوری تیم.

توی فوتبال مدرن وقتی می گیم بازیکن محوری لازم نیست حتما بازیکن یکی مثل بالاک باشه، آزاد باشه، همه بازی از اون رد بشه، همه محو بازی اون بشن تا بهش بگیم بازیکن محوری. مسی رو هم نگاه کنی می بینی که تیم داره تغییر می کنه تا مسی اونطوری که ایده آله بازی کنه، ویا میره سمت چپ پدرو همیشه در چرخش، زلاتان 70 میلیون یورویی رد میشه همه برای اینه که مسی طوری که ایده آله بازی کنه. خط حمله سه نفره ویا-زلاتان-مسی می تونستن قوی باشن ولی دیدیم شکل نگرفت... خریدهای امسال بارسا هم (سانچز یا روسی) در همین جهت هستن.
    اين بخش از حرفاتو كه بازيكنا بايد جوري چيده بشن كه يه بازيكن خوب بتونه بازي بهتري ارائه بده كه قبول دارم
    اما حرف من اينه كه توي فوتبال مدرن به جاي اينكه تيم بازيكن محور باشه اين بازيكنا هستن كه تيم محورن
    توي فوتبال امروز به جاي اينكه يه بازيكن گل وسط قالي بشه چند بازيكن به تناوب اين نقش رو به عهده ميگيرن به خاطر اينكه سرعت تشخيص نقاط قوت حريف خيلي بالا رفته و با انواع آناليزها خيلي زود بازيكن محوري مشخص ميشه
    و به محض اينكه بازيكن محوري تيم تشخيص داده بشه توسط تيم حريف بسته ميشه
    من هنوز هم نميتونم قبول كنم مثلا مسي بازيكن محوري بارسلوناست يا بهتر بگم نميتونم قبول كنم مسي تنها بازيكن محوري بارسلوناست و همه جوري بازي ميكنن كه اون بهترين بازيش رو انجام ميده مسي امسال يكي از 11 بازيكن بارسا بود كه وظايف خودش رو به خوبي انجام ميداد و فوق العاده هم اين كار رو ميكرد
    خيلي جاها مسي دقيقا وظايف يه بازيكن عادي رو به عهده ميگرفت
    مثلا گل اول بارسا به منچستر رو ببين مسي اصلا هدف نيست مثل ويا و اينيستا داره فضا سازي ميكنه محور تيم در اون صحنه ژاويه و همه به تناسب حركت ژاوي خودشون رو تنظيم ميكنن و هدف پدرو
    گل اول بارسا به رئال در الكلاسكوي 5 گله رو به خاطر بيار باز هم مسي فقط يه بازيكن عاديه و مثل ويا و پدرو داره فضا سازي ميكنه اونجا بازيكن محوري اينيستاست كه همه نسبت به اون جاگيري و فضا سازي ميكنن و ژاوي هدف نهايي
    گل بارسا در آخرين الكلاسيكو در نيوكمپ باز هم همين نكته رعايت ميشه باز هم مسي مثل ويا و ديگران در حال فضا سازي و بازي بدون توپه باز هم محور تيم كه همه بر اساس حركت اون خودشون رو تنظيم ميكنن اينيستاست و هدف نهايي پدرو
    از اين گلها بارسا امسال خيلي زد
    در فوتبال مدرن محورها مرتب در حال تغييرن بارسلونا نمونه بارزشه
    در فوتبال امروز شما با وجود اين همه نرم افزار آناليزور و اين همه دوربين و امكانات قبل از هر چيزي بايد كاري كنيد كه ساختار تيم تا جايي كه ممكنه ناشناخته بمونه
    اگر بگيم غير ممكنه من ميگم نه امسال هيچ كس نتونست مهاجم هدف بارسلونا رو پيدا كنه و همينطور طراح اصلي حملات بارسلونا رو
    تنها كاري كه تيمها به ويژه رئال انجام دادن اين بود كه سعي ميكردن با جلو اوردن خط پرس كلا بازي بارسا رو مختل و تخريب كنن كه در 95درصد مواقع هم نشد
    فرقي نداره كه بازيكن محوري ليورپول سوارز باشه يا جرارد مهم اينه كه اگر تك محور باشيم به راحتي قابل تشخيص هستيم
    به همين خاطره كه ميگم چهارتا بازيكن بياريم كه البته لازم نيست ستاره باشن فقط بايد حداقل دو تاشون قابليت اين رو داشته باشن كه در زمانهايي از بازي تبديل به محور موقت تيم بشن

تنها اشتراک تیم سال 2005 با تیم الان جرارد و کرگر هستن!
    امسال ششم شدیم، پارسال هفتم. برگشتن به قدرت و موندن در قدرت چیزی نیست که راحت یا سریع به دست بیاد. اگه فصل آینده سوم بشیم، فصل بعدش برای قهرمانی بجنگیم و طی 5 سال آینده قهرمان بشیم و یکی دو بار به نیمه نهایی CL بریم من بهش می گم موفقیت، ولی اگه فرضا فصل آینده قهرمان بشیم و فصل بعدش چهارم بشیم و بعدش دوباره ششم و همین آش و همین کاسه اسمش چیزی جز شکست نیست. خیلی ها می گفتن با قهرمانی در CL لیورپول دیگه همون لیورپول سابقه ولی دیدیم اینطور نشد!

قضیه مثل همون قضیه بردن تیم های تهرانی به شهرستان هاست، ابتدا باید زیرساخت های موندن تیم در جمع مدعی ها رو بسازیم (که بی شک طی این 20 سال از دستش دادیم) ، و همزمان کم کم تبدیل به مدعی اول بشیم. آوردن 4 تا بازیکن ما رو همون لیورپول سابق نمی کنه، ساختارهای مدیریتی باید ترمیم بشن، ورزشگاهمون باید دوباره یه ورزشگاه مطرح باشه (خیلی بزرگتر از فعلی!)، قدرت جذب اسپانسرهامون باید قوی بشن، تعداد طرفدارها (و بالطبع گردش مالی وابسته به اونها) باید زیاد بشه و ...

خیلی کار داریم که باید انجامشون بدیم. چیزی که من از مدیرها می بینم اینه که برای اولین بار طی این 20 سال دارن ریشه مشکلاتمون رو حل می کنن، نه فقط چسپ زخم بزنن روی مشکلات بزرگ. برای همینه که من بهشون اعتماد دارم. این قضیه خریدن بازیکن ها هم به نظر من فقط 20 درصد راه بازگشت به شکوهه، بقیه اش باید خارج از زمین انجام بشه
    تمام قسمتهاي قرمز رنگ رو قبول دارم
    من و تو در اين بخش داريم تقريبا يك حرف رو ميزنيم
    تنها تفاوتش اينه كه من ميگم زمان بازگشتمون به سطح اول بايد كمي كوتاه تر باشه
    وگرنه اگر قرار باشه سال بعد قهرمان بشيم و باز تا 10 سال بريم رتبه هاي زير سوم و چهارم هيچ كس اسمشو بازگشت به سطح اول نميزاره
    در مورد ميديريت هم باز يادمون نره كه تعاريف و عملكردها تفاوت زيادي نسبت به گذشته دارن
    در مديريت مدرن به ويژه در زمان فوق العاده سريع دنياي امروز مديري موفق تره كه در زمان كوتاه تري به هدفش برسه

جو کول و یووانویچ به ترتیب 100 هزار و 120 هزار پوند در هفته حقوق می گیرن از باشگاه، 1/10 اش رو هم لیاقت نداشتن در این یک سال. به امید اینکه جو کول، کانچسکی، یووانویچ، پولسن و مکسی هر چه زودتر روانه در خروج باشگاه بشن!
    واقعا كه
    حيف اينهمه پول
    فروششون خيلي به تيم كمك ميكنه

کیفیت هوادرها مهم است نه کمیت
    (البته وقتی نیاز به داد زدن تو ورزشگاه نباشه)
    ما طرفدار زیاد داریم ولی اکثرا در سایه هستن، باید بیاریمشون توی آفتاب
    صد در صد مگه ميشه اژدهاي خفته طرفدار نداشته باشه
    طرفدارهاي ما هم فعلا آتيش زير خاكسترن

چه كريي ميخونيم يكي مارو تحويل بگيره

لذت بردیم علیرضا جان
    مخلصیم
    در هر دو موردش من بيشتر آرمان عزيز

6. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز تولد باشگاه هم هست
    صدونوزدهمین تولدت مبارک

8. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان من قول میدم امسال اول میشیم(اگرم اول نشیم با اختلاف خیلی کم دوم میشیم)،اگه ما هم در حد عالی نباشیم بقیه تیمها هم خیلی سطحشون اومده پایین تر...
    مخصوصآ منچستر با رفتن ون در سار و اسکولز....
    اگه گیگز هم بره دیگه منچستر هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت...
    فقط این مصدومیتهای بیموقع امسال کار دستمون داد وگرنه امسال هم بد نبودیم(مخصوصآ بعد از اومدن داگلیش)...

10. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

یه خبر خوب واسه لیورپولی ها :
    مثل اینکه لیورپول با Jordan Henderson قرداد امضا کرد .

12. 3 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یه خبر خوب واسه لیورپولی ها :
    مثل اینکه لیورپول با Jordan Henderson قرداد امضا کرد .
    مطمئنی؟؟؟یعنی رسما قرارداد امضا کردن و الان بازیکن لیوپوله؟

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

مطمئنی؟؟؟یعنی رسما قرارداد امضا کردن و الان بازیکن لیوپوله؟
    قرداد که شما باید حتما عکسی رو مشاهده کنید . نه هنوز عکسی بیرون نیامده که هندرسون رو توی انفلید نشون بده ولی به احتمال بالای 90 درصد به توافق رسیدن ...

On the 3rd of June it has been reported that Henderson has officially agreed to join Liverpool F.C with a fee reportedly to be around £15 million

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستان من قول میدم امسال اول میشیم(اگرم اول نشیم با اختلاف خیلی کم دوم میشیم)،اگه ما هم در حد عالی نباشیم بقیه تیمها هم خیلی سطحشون اومده پایین تر...
    مخصوصآ منچستر با رفتن ون در سار و اسکولز....
    اگه گیگز هم بره دیگه منچستر هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت...
    فقط این مصدومیتهای بیموقع امسال کار دستمون داد وگرنه امسال هم بد نبودیم(مخصوصآ بعد از اومدن داگلیش)...
    ببین...این حرفت رو فراموش نمیکنی دیگه؟؟؟
    Last edited by shutdown; 04-06-2011 at 11:11.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

ببین...این حرفت رو فراموش نمیکنی دیگه؟؟؟
    نه،مطمئن باش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •