تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: کمک کنید لطفا تصویر یکباره فریز میشه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مشکل ازمین باشه چون همونطورکه گفتم دمای چیپ شمالی خیلی بالایه وداغ کردن زیاد این چیپ باعث هنگ میشه
    دمای North Bridge رو کجا زده؟!
    فقط یک دمای غیرمعمولی دارند که مربوط میشه به Auxiliary که سنسورهای متفرقه هستش که مربوط نیست به کجا متصل باشه وشاید اصلا نصب نباشه و دمای اشتباه نشون بده.
    پل شمالی اگر دماش به این حد برسه عملا سیستم نباید بتونه مجدد فعالیت کنه ولی اگر واقعا این سنسور توی پل شمالی باشه که بعید میدونم به دلیل ارتباط مستقیمش با کارت گرافیک ممکنه دلیل این مشکل باشه.

از اونجایی که مادربرد شما پل شمالی و جنوبیش با هت سینک پوشیده شده شما میتونید براحتی در حین هنگ کردن با دست پل شمالی رو لمس کنید و مقدار حرارتش رو متوجه بشید. قطعا دمای بالای 100 درجه باعث سوختن دست میشه یعنی اگر انگشتتون رو کمی خیس کنید باید بخار بشه که بعید میدونم چون همچین سیستمی معمولا نمیتونه کار کنه و قطعاتش میسوزند.

برای پیدا کردن پل شمالی سیستمتون کافیه درش رو باز کنید و بخشی زیر پردازنده که در زمینه آبی نوشته شده Asrock UCC رو لمس کنید.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز ایشون میگم موقع اجرا فیلم HD درحالت 1080 یعنی فول سیستم فریزمیشه علتشم اینه که فشارزیاد به سیستم بخصوص گرافیک_مین_سی پی یو دراین مواقع وارد میشه واسه اون عکسم من خودم با 3 تا برنامه سیستم خودم تست کردم تا قهمیدم اون عدد مربوط به چیپ شمالی روی مین با فلشم عکسش مشخص کردم درضمن به این دوستمونم گفتم درخالت لود سیستم مثل همین تماشای فیلم HD بعداز2 تا 5 دقیقه به وسیله همون برنامه hwinfo32 یک عکس بگیرن اینجاقراربدن درمرحله آخرگفتم سیستم واسه مین ببرن ازهمون شرکتی که گرفتن

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز ایشون میگم موقع اجرا فیلم HD درحالت 1080 یعنی فول سیستم فریزمیشه علتشم اینه که فشارزیاد به سیستم بخصوص گرافیک_مین_سی پی یو دراین مواقع وارد میشه واسه اون عکسم من خودم با 3 تا برنامه سیستم خودم تست کردم تا قهمیدم اون عدد مربوط به چیپ شمالی روی مین با فلشم عکسش مشخص کردم درضمن به این دوستمونم گفتم درخالت لود سیستم مثل همین تماشای فیلم HD بعداز2 تا 5 دقیقه به وسیله همون برنامه hwinfo32 یک عکس بگیرن اینجاقراربدن درمرحله آخرگفتم سیستم واسه مین ببرن ازهمون شرکتی که گرفتن

مگه با داغ کردن CPU سیستم هنگ نمیکنه؟؟؟؟
    از کارت گرافیک باشه که یا ریست میکنه یا بوق میزنه.رم هم باشه SYSTEM MEMORY DUMP میده و صفحه آبی میاد!
    من که فکر میکنم این مشکل هم مثل مشکل من به نرم افزار مشخصی بستگی داره که باید پیدا کنن.(شاید هم CPU واقعا داغ میکنه)

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

از کارت گرافیک باشه که یا ریست میکنه یا بوق میزنه.رم هم باشه SYSTEM MEMORY DUMP میده و صفحه آبی میاد!
    من که فکر میکنم این مشکل هم مثل مشکل من به نرم افزار مشخصی بستگی داره که باید پیدا کنن.(شاید هم CPU واقعا داغ میکنه)
    شماازاول این تایپیک بخونید دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

شماازاول این تایپیک بخونید دوست عزیز

تاپیک رو از اول خوندم!!!
    مشکلی حل نشد...
    بازم سر حرفم هستم!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

تاپیک رو از اول خوندم!!!
    مشکلی حل نشد...
    بازم سر حرفم هستم!!!!!!!!!!

نه ببینید داغ کردن هر قسمتی نشونه ی خاصی نداره.
    ولی CPU اگر خیلی داغ کنه سیستم ریست میشه.
    رم داغ کنه معمولا میسوزه.
    پل جنوبی داغ بشه گاهی اوقات با اشکال در صدای سیستم نشون میده.
    کارت گرافیک هم که داغ بکنه با کندی عملکرد نشون میده.
    در کل واکنش های خاص و الزامی نداره. ممکنه هرچیزی باشه.
    منم منظورم دقیقا همونی بود که مشخص کردین ولی هیچکس حتی خود کاربران CPUID هم نگفتند این مربوط به پل شمالی میشه و اصلا پل شمالی سنسور خاصی نداره که دماش رو حساب کنه چون کارش تولید دمای خاصی نداره.
    اون عبارت مربوط به یک سنسور میشه که خیلی از کیسها دارند و یا جاشو دارند و چیزی بهش متصل نیست و عبارت نمایش داده شده ممکنه کاملا اشتباه باشه.
    چون قطعات نیمه هادی که توی کامپیوتر استفاده میشن توی اون دما نمیتونند کار کنند چه برسه ده پونزده درجه بالاتر چون عکس در زمان هنگ سیستم که گرفته نشده.

در آخر همونطور که دوستمون گفت به نظرم مشکل میتونه خیلی ساده باشه. مثلا خرابی هارددیسک یا یک نرم افزار ناسازگار.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا من اومدم یک راهنمایی کردم اگراین دوستمون مشکلش با این کارهایی که گفتم رفع نشد بعد کیس ببرن ازهمون فروشگاهی که گرفتن بعد بایک مین دیگه تست کنن واسه هم چیپ مین بعد معلوم میشه اینقدر روی یک موضوع کوچیک جروبحث نداره دوست عزیزم البته قبلش یک عکس با همون برنامه hwinfo32 تو حالت نمایش فیلم hd بعداز 5 تا 6 دقیقه ازهمون قسمت سنسوربزارن.
    Last edited by jafarian; 26-05-2011 at 22:02.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

نه ببینید داغ کردن هر قسمتی نشونه ی خاصی نداره.
    ولی CPU اگر خیلی داغ کنه سیستم ریست میشه.
    رم داغ کنه معمولا میسوزه.
    پل جنوبی داغ بشه گاهی اوقات با اشکال در صدای سیستم نشون میده.
    کارت گرافیک هم که داغ بکنه با کندی عملکرد نشون میده.
    در کل واکنش های خاص و الزامی نداره. ممکنه هرچیزی باشه.

منم منظورم دقیقا همونی بود که مشخص کردین ولی هیچکس حتی خود کاربران CPUID هم نگفتند این مربوط به پل شمالی میشه و اصلا پل شمالی سنسور خاصی نداره که دماش رو حساب کنه چون کارش تولید دمای خاصی نداره.
    اون عبارت مربوط به یک سنسور میشه که خیلی از کیسها دارند و یا جاشو دارند و چیزی بهش متصل نیست و عبارت نمایش داده شده ممکنه کاملا اشتباه باشه.
    چون قطعات نیمه هادی که توی کامپیوتر استفاده میشن توی اون دما نمیتونند کار کنند چه برسه ده پونزده درجه بالاتر چون عکس در زمان هنگ سیستم که گرفته نشده.

در آخر همونطور که دوستمون گفت به نظرم مشکل میتونه خیلی ساده باشه. مثلا خرابی هارددیسک یا یک نرم افزار ناسازگار.

اگه پست های منو از اول بخونید به یه نرم افزار اشاره کردم.که با سیستم هماهنگ نیست.
    چون خودمم این مشکل رو داشتم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •